Kulübümüz, Stadımızın Yeni Sponsorunun NEF Olduğunu Açıkladı

Fenerbahçe ve Beşiktaş o paraları çoktan yedi ve düşük kurda imzaladılar o anlaşmaları.

Şu an ülkede bu paraları veren çıkmaz, stada veren yok bilerek yazdım onu zaten de forum yine bilgi çöplüğü, 2011de kur 1.5ken imzalanan anlaşmadan dah pahalısını imzaladık kur 9ken ama anlatamazsın.

Erden Timur'a teşekkür etmek, Başkan'ı da tebrik etmek lazm.
Gerçekten büyük adammış, elini, kolunu, taşın altına koyuyor. Forma ile birlikte KDV de eklenince zaten seçim öncesi söylenen miktara ulaşılıyor. Neden eleştirildiğini anlamıyorum. Markaya fazla takılıyorlar. Globalde de büyük projelere sahip bir firma NEF

demek ki dolar olmama sebebi rtenin demeçleriyle ilgili. neyse hayırlı olsun. qatar Airways olmasa da yine de güzel

Nef de olur Qatar da olur farketmez.

Parayı versinler, ne derlerse desinler.
Ben artık haysiyet takılmıyom oğlum, maddiyat takılıyom.

Porto-benfica gibi her sene CL ye katılıp 3-5 çeyrek final falan yapsak yabancı şirketler sıraya girerdi.

Sponsorlardan çok para koparmanın anahtarı avrupada başarı. İnşallah önümüzdeki senelerde avrupa başarılı oluruz.

Şu anki şartlarla senelik 7 milyon euro güzel para ama 5 sene sonra kur 3e katlanınca anlamını yitirecek. Keşke TL olmasaydı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nef'in ayrıca inşaat işinde de farklı tarzları var şu stad dışınada bir çare üretirler umarım
Reyis zaten burak spor gecesi dijitaldelki röportajında hem 100m doları söylemiş hemde stadla ilgili birkaç hayalim var demişti,bağlantılıydı bu iki açıklaması

Burdan Nefin hem stad içi hemde dışına bişeyler yapacağı anlamı çıkıyo

Türkiye içinde yerleşiklere döviz ödenemiyor artık da yurt içi sponsorluklara da bu kısıt konulmuş olabilir tam bilemiyorum.

Valla direkt uluslarası bir firmanın Türkiye ayağı zayıf olup sponsor olmasını ben beklemiyordum zaten, stat isim hakları dünyada ucuza satılıyor. Qatar Airways falan Türkiye'ye girecek olmalıydıki sponsor olsun.

Güncel kurla dünyanın en pahalı 10 isim hakkından birini satmış olabiliriz, genelde formaya veriyorlar asıl parayı.
Biraz bakındım da 2 3 yerde şu tabloyu gördüm 2020 verileri, tottenhamın da 20 m £ bayern için de 15 20 m € falan gibi bişey fazla haber yok türkçe

Screenshot_20211012-005153_Opera.jpg

2020 de anlaşma yapsalar da şu rakamlar öngörülyormuş beine göre

Screenshot_20211012-005028_Opera.jpg

Fazlasini veren olsa kabul edilirdi zaten. Abdurrahim yonetimi devam etse bu rakamlara yaklasamazdik buyuk ihtimalle. Dunyaca unlu markalar bizim icin hayal. Bunun icin dunyaca izlenmek gerekiyor. Sponsor konusunda olumlu ilerledik gibi gorunuyor. Keske sportif konudaki olumsuz isleri olmasaydi. Sportif basari futbolda mali basariyi golgeliyor.

Stad üzerine elektrik panelini de bedavaya kilitledik dimi bu arada.
Söyle 3-5 sponsorluk daha indirip 5 milyon euro daha kazansak muhteşem iş olur. Cebinde akrep olan iş adamları göreve

Haluk Yürekli:

"Bilgi, NEF'in stadyum sponsorluğuyla birlikte SIXT'in forma sponsorluğu toplamda 110 M $'ı buluyor."

Sakal reis tende birşeyler gelmesi lazım artık
Para içinde yüzüp fanatik olmayan çok zenginimiz var onlardan kuruş bile gelmiyor

Baskan buyuk konustu ve sozunu tam tutamadi. Buyuk konusmasa belki sana katilirdim renktas.

Bunu ben de dinledim ama benim dinlediğimde stat + forma 10 m doları yılda geçecek demişti, TL bazında bu şu an gerçekleşiyor.

Uluslararası dediyse de yanlış yapmış dedim zaten ama uluslararası ifadesini kullandığını ben hatırlayamadım.

Sana cevap yazmamın asıl sebebi de Cengiz yönetimine benzetmendi lakin Cengiz ve ekibi 4 senede hiç bir şey üretemedi, 20ye satılanı 50ye, 30a satılanı 72.5a satıyor yeni yönetim, arada uçurum var.

Nef ile onlar da sponsordu demişler hayır Nef sadece oyuncuların bonuslarına katkı verdi, Cengiz yönetimi iş bitirici olsa zaten Nefle bu tip bir anlaşmayı onlar imzalardı.

Burada eleştireceğimiz nokta 3 sene sonra yine 72.5+50+KDV alırsak olmalı, onun dışında güncel durumda bence çok başarılı anlaşmalar olmuş.

Erden Beyin katkısı da büyük bence başkası bu paraları vermezdi, anca Türkiye'ye yeni iş atılımı yapa bir yer olabilirdi.

Burak Elmas size stadyum sponsorunun Samsung,Xiaomi veya Qatar olacağının sözünü mü verdi de tutmadı ? Yoksa bahsettiği forma + stadyum sponsorluğu gelirlerinin sözünü mü tuttu ?

Burak Elmas bence sponsorluk konusunda da sınıfı geçmiştir.
Adamin tek dedigi forma+stad =100M olmasi. Daha fahla cikti

Isim önemli degil

Sonuc olarak verdigi sözü tutmus oldu

Daha öncede yazmıştım başkan ve ekibi boş değil bu adamlar 3 yıl içinde verdikleri çoğu sözü yapacaklar bence fakat sportif başarı kısmı maalesef şüpheli o da tamamen fatih hocaya yazar başkan hoca konusunda haliyle duygusal davranıyor ama Burak başkan ve ekibine sportif başarı çok yakisir

10 yıllık tl uzerinden anlaşmayı bugunku kurdan dolara cevirip 100 m usd bulanlar neyin kafasını yaşıyor? bu rakamı bugun usd'ye fixlesen eline geçecek para max 50 m usd olur. bugunun şartlarında iyi anlaşma, daha iyisini beklemiyorduk zaten ama 100 m usd falan deyip milletin aklıyla dalga geçmeyin.

Gerçekten büyük adammış, elini, kolunu, taşın altına koyuyor. Forma ile birlikte KDV de eklenince zaten seçim öncesi söylenen miktara ulaşılıyor. Neden eleştirildiğini anlamıyorum. Markaya fazla takılıyorlar. Globalde de büyük projelere sahip bir firma NEF

Yanlis saymadiysam ya 42 ya 47 tane projesi vardi.
Bir tanesi Brentford'da. Seneye Halil'i alir 😁

Geri
Üst Alt