Kulübümüzden Stat İsim Sponsorluğu Açıklaması

Amazondaki baglantilarima sordum yakin zamanda sanirim ismi gizli olan bi firma daha yuksek bir meblag teklif etmis ve gorusmeler tikanmis.
Reklam acisindan ve tr de pr yapmalari acisindan win win olurdu ama yapcak bise yok maalesef

Amazondaki baglantilarima sordum yakin zamanda sanirim ismi gizli olan bi firma daha yuksek bir meblag teklif etmis ve gorusmeler tikanmis.
Reklam acisindan ve tr de pr yapmalari acisindan win win olurdu ama yapcak bise yok maalesef

kanitlayabilirmisin, cok iddaalli bu sozler

Taharet musluğu sipariş ederken mi sordun ?

bu iş çok gizli tutuluyor çok mutlu olacağız bence sonunda bu işin

sixtten 5m euro almıyo muyuz forma için 5-6 daha mı alcaz katardan formaya ?? saçma gibi

bu iş çok gizli tutuluyor çok mutlu olacağız bence sonunda bu işin
Ekim ayında açıklanacak dediler Sixt'i açıklarken. Bu ay açıklama gelmezse ciddi tepki alacaklardır haklı olarak. 17'sinde falan Mali Genel Kurul var önceki yapılmamış olanlar ondan önce açıklamalılar ki yoksa orada ciddi tepki alabilir yönetim.

Arkadaş neden bu kadar acele olsun diye sabirsizsiniz. Bu ay içinde açıklama olacak dendi. Gizli yurutulmesi bence olması gereken şeydi. Türkiye'de Galatasaray in menfaatine olacak bir şeye çomak sokmak isteyen çok fazla. Bu yönetim bence iyi işler yapacak görev süresinde. Allah izin verirse de sampiyonluklarda yaşayacaklar.

Hafta içi maç için Sixt
Haftasonu icin Qatar
Avrupa maçları icin Turkish Airlines
Turkiye kupasi icin Amazon
Dostluk maçları için Getir

Olacak ellam

Bu hafta açıklanır gibi mali genel kurul öncesi bekleyelim bakalım

Stad isim hakkı şu zamanda 8-10M€ olursa öpüp başımıza koyalım TT'den geçen sene 3M€ gibi bişey alabildik

Forma sponsoru içinde Sixt ile de güzel bir anlaşma yaptık ki daha yeni yapılmış sözleşmeyi 1 senede 2 katına çıkardık.

Daha böyle güzel anlaşmalar gelir inşallah

B.Elmas yönetimi şuan beklentinin üstünde ilerliyor o kadar vaat vardı ben inanmamıştım ama sözlerini birer birer yerine getiriyor biraz sabır.

Galatasaray stat sponsorluğu için 80 milyon dolarlık anlaşma yapıyor..10 senelik anlaşma kısa sürede açıklanacak. Yeni sponsorun Türkiye ile normalleşme sürecine giren bir Körfez ülkesi olduğunu duydum..Forma sponsorları ile bu rakam 107 milyon dolar’ı buluyor.(@nevzatdindar )

Galatasaray stat sponsorluğu için 80 milyon dolarlık anlaşma yapıyor..10 senelik anlaşma kısa sürede açıklanacak. Yeni sponsorun Türkiye ile normalleşme sürecine giren bir Körfez ülkesi olduğunu duydum..Forma sponsorları ile bu rakam 107 milyon dolar’ı buluyor.(@nevzatdindar )
Vaat edilenin de üzerine ulasıyoruz bu rakamlarla heralde.

Dolar olarak anlaşma sağlanırsa daha da iyi.

Daha THY tarafı da var.

Qatar mi bu ulke ? Malum herkesle dusmaniz da

Geri
Üst Alt