Kulüpler Birliği'nden Açıklama: "Spor kulüpleri siyasi tartışmaların parçası değildir"

3 ay, ayıya dayı demememiz lazımdı...
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

bütün kulüplere zorla bu açıklamanın siyasi bir güç tarafından yaptırılması; siyaseti, sporun dışına mı çekiyor?
Açıklamada zaten kulüpler siyasetin bir parçası değildir ana temalı değil mi? Arkadaş yazmış ki "benim temel hakkımı çiğniyorlar" ben de açıklamanın neresinde temel hakkının çiğnendiğini sordum çünkü açıklamada taraftarın tezahüratları ile ilgili kısıtlayıcı bir ifade veya aşağılayıcı bir ifade görmedim. Tribünlerde farklı görüşlerden insanlar var ve benim en korktuğum konu işin büyümesi sonucunda tribünlerin karışması ve olaylar çıkması ve böyle bir şey olursa bunun en çok kime yarayacağını sen de ben de çok iyi biliyoruz.

Saçma bulduğum fenerli yorumlarını RT ederim. Destek veren tek kulüp fener konumda şu an. 👍

9E7L4Rn.png

evet farkli twitleri rtlemeye basliyoruz gibi

Açıklamada nerede birisinin temel hakkı çiğnenmiş onu anlamadım sadece. Açıklamada taraftarların yaptığı tezahüratları hor gören yada aşağılayan bir taraf yok aslında. Daha çok spor kulüplerinin doğal olarak siyasetin içinde olmaması gerektiği ana mesaj değil mi? Açıklama gereksiz lakin öyle direk karşı çıkılacak bir açıklama değil gibi yada ben mi yanlış anladım? Sanki açıklamayı okumadan direk eleştiriliyor gibi.

Açıklamada zaten kulüpler siyasetin bir parçası değildir ana temalı değil mi? Arkadaş yazmış ki "benim temel hakkımı çiğniyorlar" ben de açıklamanın neresinde temel hakkının çiğnendiğini sordum çünkü açıklamada taraftarın tezahüratları ile ilgili kısıtlayıcı bir ifade veya aşağılayıcı bir ifade görmedim. Tribünlerde farklı görüşlerden insanlar var ve benim en korktuğum konu işin büyümesi sonucunda tribünlerin karışması ve olaylar çıkması ve böyle bir şey olursa bunun en çok kime yarayacağını sen de ben de çok iyi biliyoruz.

Bu mesajı sadece “kulüpler siyasetin bir parçası değildir” temasıyla okursak, kulüpler birliği bahçeliye ve hükümete karşı açıklama yapmış diyebiliriz.

Böyle ise niyet tebrik ediyorum kendilerini.

Lakin böyle olmadığını çok iyi biliyoruz. Akp lehine spor kulüplerinin sporcular pek ala siyasete çekilip rahatça evet videoları çekebiliyorken, kulüplerden bağımsız taraftarın kendi öz iradeleriyle yaptığı protestolardan sonra kulüpler siyasi kurumlar değildir mesajı veriliyor.

Adamlar devleti o kadar içselleştirmişler ki devlet-hükümet ayrımı ortadan kalkmış durumda.
Devlet dediğimiz şey bir ulusun oluşturduğu belirli parametrelere sahip canlı bir organizmadır.
Hükümet devleti belli bir süre yönetmeye talip olmuş kişiler topluluğudur.

İnsanlar aslında ikisini de desteklemek zorunda değildir orası ayrı ama hükümet istifa demekle devlete herhangi bir karşı gelme söz konusu değildir. Keşke anlayabilseler

Akp daha önce yaptıklarıyla herkesi sindirdi. Mualefete tahammülleri sıfır..

Resmi hesap başka şeyleri rtliyor kulüpler birliği rt si aşşağı insin diye heralde :D

Geri
Üst Alt