Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Aynen,banda da öyle geliyor..

Reklamlardan bu kanıya varmıştım fakat şu an farklı olduğu görülüyor.

Leyla'la Polat'ı vurdu hayırlısı olsun :) Maskeli Polat..

2-3 bölüm Necati Şaşmaz olmadan dizi yürütecekler. Sonrasında ortaya çıkacak fakat çıkana kadar Memati'nin öcünü almış olacak..

Pelerinli şahıs, Polat sanırım :D

İhtiyarlar Faruk'u çözünce Polat'ı affetti. Öldü süsü ile Türkiye'ye getirdiler ardından da "Fedai" sıfatıyla bu görevi ona verdiler. 2-3 bölümü bu düğüm çözülür Polat maskeyi atar..

Bi yerde okumuştum ondan önceki tüyoları çıkmıştı dediğine göre Polat Alemdar ölmedi maskeli adam polat alemdar değil ihtiyarlardan biri olduğu söyleniyor Erhan da birkaç bölüm içinde ölecekmiş ve Zülfikar Ağa da öyleymiş.

polat gene mi ölmedi.ben ölücem o hala yaşıyor

iilluminatiiiiiiiiiiiiii olabilirmi pelerinli

Suikast girişiminde cam silen çocuğun koruma tarafından öldürülmesinden belliydi.

işte vadi 2003 teki gibi helal olsun ya heyecan ellerim titriyor

LA polat ölse yazıktır günahtır morga kadar getirip adamı bi cenaze kaldırmazlarmı :D İhtiyarlara kimse Polat öldü dedimi yoo demedi çünkü ölmedi Polat hala adamların emrinde gizlice çalışıyor hem Mematinin katili için hemde içeride casusu bulmak için akşaçlı onu getirdi ancak kaç bölüm ninja gibi takılır polat bilemiyorum :D

İhtiyarlar birbirlerine girdi.2000 yıllık tarihimizde görülmemiş entrikalar :asd:. Polat'ın dönüşü muhteşem olacak...

2 ihtiyar heyeti başkanına yakın bir isimdi Sencer.Mantıklı :yenieek:

Geri
Üst Alt