Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Polat'a bomba attılar tuğla düşmedi , Polat attı koridor yıkıldı.

Sonrada KV'yi neden izlemiyorsun Fati..

Gerçekten bazen teknolojiye akıl-sır erdiremiyorum..

"Mahremimize kadar girdiler"

Bugün bir kaç arkadaş Bulutun söylediğine dair tahminde bulundu ama bulut değil..

Polat'a bomba attılar tuğla düşmedi , Polat attı koridor yıkıldı.

Sonrada KV'yi neden izlemiyorsun Fati..

Off dostum sıkıyosunuz. İzlemiyorsun ne yorum yapıyorsun. Bulmuş küçük bir detay dizi hatası söylüyor. Ben sana popüler olan dizilerden bir 70 tane hata bulurum. Sıkıcı olmaya başlıyorsunuz.

Gerçi koridorın yıkıldığı falanda yok ya neyse. Koridar yıkılmış olsa şayet Maskeli adamlar nasıl çıksınlar..

Off dostum sıkıyosunuz. İzlemiyorsun ne yorum yapıyorsun. Bulmuş küçük bir detay dizi hatası söylüyor. Ben sana popüler olan dizilerden bir 70 tane hata bulurum. Sıkıcı olmaya başlıyorsunuz.

Gerçi koridorın yıkıldığı falanda yok ya neyse. Koridar yıkılmış olsa şayet Maskeli adamlar nasıl çıksınlar..

Mübağla diyelim .

1 Tane hata mı ?

Yapma reis , Kv'de bölüm başına 3-5 hata oluyor.

Olmuyor mu ?

Popüler dizi dediğin ne ? :)

Aşk-ı Memnu mu ? Millet erotik film izleyemiyor onu izliyor :o

Bu "Dayan Kalbim dayan" müziği/şarkısı çok güzel ya..

Abdulhey fena psikolojik baskı yedi:)

Asuyu niye öldürsün? :)

Ebruyu demek istedin herhalde:)

ihtiyarı gördü :D polat içinde suphe kalmaması için öldürebilir ama sanmam ya fazla uctum aklıma aslan akbeyin duran emmiyi oldurmesi geldide :) bakalım neler olacak ama yenge yanlıs yapıyor abdulheye sıkarsa polat bosamakla kalmaz .... :D

HAftaya İSkender Büyük yeniden dizide :) Diriltecekler adamı. Bu arada dizinin Gladio konsepti mükemmel. Pusu olayı eskidi biraz :)

ihtiyarı gördü :D polat içinde suphe kalmaması için öldürebilir ama sanmam ya fazla uctum aklıma aslan akbeyin duran emmiyi oldurmesi geldide :) bakalım neler olacak ama yenge yanlıs yapıyor abdulheye sıkarsa polat bosamakla kalmaz .... :D

Ya öldürebilir mi abdulheyi :)

Final yine güzel bitirdiler, yine merakta bıraktılar bizi :)

en ilgincime giden başbakan ı aklamaları oldu :)

Güzel bir bölümdü. İlk çatışma sahnesi de fena değildi, güzel yerde bitirdiler. Memati'yi, Kazım kurtarır yanmaktan.

evet mematiyi kazim kurtaracak polatta ali mematiyi israillerin elinden alir ah ah gladyo yu izleyemedim ne oldu bu iskendere cok merak ediyorum film buraya zuriche gelmedi kopukluk oluyor diziyle anlasilmiyor izlemek lazim ama nasil

1-Polat adamlarını zor korur iken çocuğunu nasıl koruyacak?

2-Polat'a evlenmeyeceksin, çocuğun olmayacak diye yemin ettirildi.Polat hem evlendi, hemde çocuğu yolda.Milyonlarca kişinin kendine örnek aldığı karakter Polat Alemdar sözüne bu kadar mı sadık? Bu karakterin sözü bu kadar mı boş?

3-GLADIO gibi çok ciddi bir konu işlenirken nereden çıktı bu çocuk işi?

4-Ebru ihaneti göz ardı edebilecek birisi ise nasıl olurda Polat'a yakıştırılır?

5-Ebru'nun Polat'a bakışı neden bir eş gibi değilde, şüpheci bir hasmı gibi?

(alıntı)

2. eleştiriye bende katıluyorum hadi evlenmesi düşmanlarına yönelik bir stratejiydi.çocuk nerden çıktı yahu

Ya şu kanal değişimi çok etkiledi diziyi.Star Aydın Doğan'ın kanalı olduğundan Davut'u iyi adam yaptılar olucak iş mi.

Memati'de Cevat gibi yanacak fakat Cevat gibi kurtulacak.

davutu nasil iyi adam yaptilar ya adam gladyo ya calisiyor basbakan suikastini yapanlarin basinda geliyor zaten bumu iyi gostermek

Geri
Üst Alt