Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

bende onu diyorum. simay bundan daha güzel kız. keşke selen seyven girseydi filme bu zeynep kamil yerine:D

evet bence de Simay daha guzel (: ama guzellik icin demiyorum Zeynep girdi dizi bozuldu bence, ama tabiki Kivanc icin izlenir.. :ask:

Simay sadece makyajli haliyle güzel. Makyajsiz Simay ile makyajli Simayin arasinda daglar kadar fark var

evet bence de Simay daha guzel (: ama guzellik icin demiyorum Zeynep girdi dizi bozuldu bence, ama tabiki Kivanc icin izlenir.. :ask:

sarışın bişey bu adam ya nası begeniyonuz anlamıyorumki:) bak adını feriha koydumda cagatay denen cocuk var kıvanca tur bindirir.

Simay sadece makyajli haliyle güzel. Makyajsiz Simay ile makyajli Simayin arasinda daglar kadar fark var

Bu sadece Simay icin gecerli degil, herkes icin gecerlidir.. Simay en azindan dogal, dizide makyajsiz gorunuyor, ya digerleri ?

Zeynep'in yaninda Simay'i gormem bile.

.

sarışın bişey bu adam ya nası begeniyonuz anlamıyorumki:) bak adını feriha koydumda cagatay denen cocuk var kıvanca tur bindirir.

Yok artık.Kıskanma kardeş adam çok yakışıklı işte.:DBrad pitt le yarışır.

Simay intihar eder diye yazmışdım. Fazlalık artık.Bence yine ölmeyecek.

Olmez bence de, olmesin yani.

Simay intihar eder diye yazmışdım. Fazlalık artık.Bence yine ölmeyecek.

Midesini falan yikarlar kurtulur.

Kuzey de tamam soz verdi ama cocugumun sorumluluklarini, ailemin sorumluluklarini alacagim dedi. Simay'in kazigindan sonraki ilk stop Mahkemede olmaliydi

.

Yok artık.Kıskanma kardeş adam çok yakışıklı işte.:DBrad pitt le yarışır.

yok la yakışıklı zaten bişi demedim:) cok sarısın aga ben pek tutmuyorum ama oyunculugunu geliştirdi bence. kıskanmam asla.

ben kuzeyin annesine kıl oluyorum. evlat ayırıyor hain kadın.

Geri
Üst Alt