# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Inanmak istemiyorum

Bu kaleci gelecegine kaleye Sinan Bolat'i alsinlar , illa Brezilyali isteniyorsa defans alsinlar ez azindan teknik defansimiz olur odunlar yerine

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri gelicek dedi sanırım oda Lauro Júnior Batista da Cruz :) Ünal başkan gerçekten transfer konusunda sınıfta kalıcak gibi hep bülen tulun yüzünden ne gerek var yanlarına alırlar adnan sezgin bülent tulun gibi adamları anlamıyorum ver yetkiyi terime gitsin istediğini alsın sonrada hesabını sor arkadaş

Tulun'u kesip attılar zaten. Sadece elmanderi getirtebildi. Ki bana kalırsa gereksiz bir transfer, çünkü basındaki haberlere bakılırsa birforvet daha gelecek, artı pino ve stancu takımda kalacaklar!

Arkadaşlar şu ön yargılarınızdan kurtulun belki adam gelince iyi oynayacak.Taffarel geldiğinde çok mu gençti.Taffarel'de geldiğinde son takımında 1 sezon oynamamıştı.Ama kalitesini hemen belli etti.Eğer bu adam kaliteliyse ilk maçlardan belli eder.Kaliteli değilsede zaten Taffarel'in böyle bir adamla ne işi var.Biz taraftar olarak Fatih Hoca ile Taffarel'e güvenelim en azından 1 maç izleyelim ondan sonra eleştirelim.

Bu transferle ilgili görüşüm Taffarele rağmen negatif.

Adı sanı duyulmamış bir kaleci peşindeyiz yine yeni yönetimde böyle düşünüyorsa işimiz var.Bu adam ya Zapata ve Leo Franco gibi çıkarsa sonra Taffarel dahil tüm yönetimin başı ağrır.İnşallah iyi çıkar artık kaleci sorunu yaşamayalım.Ama başkanın dünyaca ünlü kaleci dedikten sonra İnternacional yedek kalecisini alıyorsak bu işte büyük soru işareti var.

Kaleci çok önemli.3 yıldır gördükten sonra bize ucuz kalecilerin hayırlı olmadığını görmüyorsak işimiz var.

Bu oyuncu önerme furyası nedir allah aşkına gelen geçen Galatasarayı deneme tahtası yaptı...

bence victor bagy açıklanacak ntvspor yine g.t olacak :D

Victor Bagy nasıl iyi kalecimi beyler ?

Arkadaşlar şu ön yargılarınızdan kurtulun belki adam gelince iyi oynayacak.Taffarel geldiğinde çok mu gençti.Taffarel'de geldiğinde son takımında 1 sezon oynamamıştı.Ama kalitesini hemen belli etti.Eğer bu adam kaliteliyse ilk maçlardan belli eder.Kaliteli değilsede zaten Taffarel'in böyle bir adamla ne işi var.Biz taraftar olarak Fatih Hoca ile Taffarel'e güvenelim en azından 1 maç izleyelim ondan sonra eleştirelim.

Taffarel mi?

yahu saka mi bu.. Sen Taffarel'i bu zottirik adamla bir mi tutuyorsun? Taffarel bize geldiginde dunyaca unlu bir kaleciydi. Lauro kim? Mersin taraftarini bile heyecanlandiramayacak kadar adi duyulmamis bir adam. Adam kendi takiminin yedek kalecisi be yuhh..Nasil bir kiyaslama bu?

Taffarel mi?

yahu saka mi bu.. Sen Taffarel'i bu zottirik adamla bir mi tutuyorsun? Taffarel bize geldiginde dunyaca unlu bir kaleciydi. Lauro kim? Mersin taraftarini bile heyecanlandiramayacak kadar adi duyulmamis bir adam. Adam kendi takiminin yedek kalecisi be yuhh..Nasil bir kiyaslama bu?

Senin okuduklarını anlama kabiliyetin mükemmel arkadaşım Taffarel ile bu adamı mı kıyaslamışım bir daha oku.1 sezon oynamadı yedek kaldı diye eleştirenler olmuş.Bende Taffarel'de bize gelmeden önce 1 sezon oynamadı.Ama bu sorun değil kaliteli olan kaleci her zaman kalitesini belli eder dedim.Ya ben anlatmak istediğimi anlatmamışım ya sen beni anlamak istememişsin hatalı olan kişi bensem afedersin.

Senin okuduklarını anlama kabiliyetin mükemmel arkadaşım Taffarel ile bu adamı mı kıyaslamışım bir daha oku.1 sezon oynamadı yedek kaldı diye eleştirenler olmuş.Bende Taffarel'de bize gelmeden önce 1 sezon oynamadı.Ama bu sorun değil kaliteli olan kaleci her zaman kalitesini belli eder dedim.Ya ben anlatmak istediğimi anlatmamışım ya sen beni anlamak istememişsin hatalı olan kişi bensem afedersin.

Sorun yok dostum. Hepimiz gerginiz bugunlerde. ustune alinma..bende sana gereksiz sert cikistiysam ozur dilerim..

Böyle bir adam gelirse yazıklar olsun. Sen Buffon ile başlayıp bunu getirirsen kimseden saygı göremezsin

hiç bir işe yaramaz , aykut hatta leo franco dan bile kötüdür.Genellikle lenslerini unutur hatta hep unutur bu herif adam olmaz.

İmla hatalarına karşı zaafım var.

Türkçe'mizin eksiği yok.

İyi de hocam kisileri uyarirken imla hatasını siz de yapıyorsunuz. Türkcemiz seklinde yazılır. Türemiş özel isimlerde ek işaret ile ayrılmaz. Türkiyeli, Turkiyeliler, Hasangiller vs.

hiç bir işe yaramaz , aykut hatta leo franco dan bile kötüdür.Genellikle lenslerini unutur hatta hep unutur bu herif adam olmaz.

allah allah nerden biliyosun kardeşim belki iyi kalecidir koskoca taffarel almaya gitmiş o adamı demek ki bişler var

hiç kimseye sığınmamamız lazım yıllardır sığındık olan bize oldu adam gibi transfer komitesi kalecilerle irtibata geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt