Leipzig, Saracchi'yi 4 Milyon Euro'ya Vermeye Hazır

1 milyon kira, 30 mac yaparsa 3 milyon zorunlu opsiyon + 10% pay önerelim. Direk 4 milyonu vermiyoruz diye ya 1 milyon fazla ya da pay isterler. Zaten 30 mac üstü yaparsa, karla satma sansimiz olur

4 milyon parayı kolarov'a maaş diye veririm, en azından duran top tehdidim olur. saracchi iyi ama onyekuru-mustafa parası etmez.

Leipzigte 2023te sözleşmesi bitiyormuş bence 1 yıl daha kiralayıp opsiyon koymak lazım

Yine sakatlanırsa almayız çürür gider alt sınıf takımlarda sakatlanmazsa iyi bir sol bekimiz olur. Sarachi hala genç diyebileceğimiz birisi 98li daha

orta desen yok
istikrar desen yok
yaşa göre sakatlık desen var

sadece lig için temposu var

Kronik sakat olduğunu düşünmüyorum bu arada, ya son dönemde kendisine bakmıyor ya da biz doğru yükleme yapmadık bu çocuğa.

Kendisini seviyorum bence Tellesin bizde olduğu dönemden daha iyi. Az parlatsak çift haneye garanti satılır.

4 milyon öroya kuzeyden 4 tane zıpkın gibi sol bek bulur bizim sikkaut ekibi
alıcısına şimdiden hayırlı olsun

Kronik sakat olduğunu düşünmüyorum bu arada, ya son dönemde kendisine bakmıyor ya da biz doğru yükleme yapmadık bu çocuğa.

Kendisini seviyorum bence Tellesin bizde olduğu dönemden daha iyi. Az parlatsak çift haneye garanti satılır.
orta açamayan bek olmaz abi hele türkiye liginde hiç olmaz

Şu haberleri çıkan Y.Moreno ne durumda acaba ? O bayağı kaliteli bir topçuya benziyordu Saracchi veya Moreno 'dan birisi ile yola devam edersek güzel olurdu. Saracchi 22 yaşında Yairo Moreno 25 yaşında uzun süre takıma hizmet edecek hatta kar sağlayacabilek oyuncular

orta açamayan bek olmaz abi hele türkiye liginde hiç olmaz
Şu orta kafasından çıkın artık ya, dünyada yok böyle bir şey. Çizgiye inip pas atıyor adam, bunu da ondan iyi yapan yok ligde.

Sanki ligdeki tüm bekler über ortacılar da, en iyi açan Caner'i görüyoruz.

Geri
Üst Alt