Leipzig, Saracchi'yi 4 Milyon Euro'ya Vermeye Hazır

bir sezonda en az 20 maç oynamazsa feshetme hakkımız olsun

Adamin orta kalitesi yeterli. Cizgiye inip sifirdan orta kesme eskidendi. Orta kalitesi cok daha onemli nereden atildigindan bagimsiz.

Defansif yonunu de gelistirdi kademeye girmede, adam kovalamada problem yasamiyor. Boyle bildigimiz biri icin fiyati oldukca uygun (Sık sakatlik olmayacagini varsayarsak)

2 yilligina otuzundaki Van Aanholt (Alioski 29 unda iken dusunmeye bile gerek yok) ? 2 yil Saracchi yerine bir nevi Mariano izlemek gibi. Cekici gelmiyor degil.

4 milyon iyi para 2022de ödenmek koşuluyla anlaşma yapalım bana uyar. falcaonun İspanyadaki doktorunun acilen sefere çagırdık mı cillop

Kronik sakat olduğunu düşünmüyorum bu arada, ya son dönemde kendisine bakmıyor ya da biz doğru yükleme yapmadık bu çocuğa.

Kendisini seviyorum bence Tellesin bizde olduğu dönemden daha iyi. Az parlatsak çift haneye garanti satılır.
Falcao'da bir düzelme olduktan sonra eminim herkes bu seçeneği de düşünüyordur
Sağlık heyetinin uygulamaları gözden geçirmesi lazım

4 milyona birakmaya razi oldularsa ortada bir doktor raporu vardir.

Real Madrid robbeni genc yasta Bayerne verdi yok paraya Sirf çok sakatlandigi için. Bayerne geldikten sonra neler yaptigini hepimiz biliyoruz.

Son düzenleme:
1-2 arasına bırakırsanız alalım.Bu herifi alınca geri kalan paraya bi tane de yedek almak gerekecek çünkü.

Ligin son 10 macini sakatlanmadan gecirirse, futbolculuguna, yasina hurmeten yatirim yapilabilir.

Ayriyeten kendisi bir solbekten fazlasi, bence ortasahada (sol-ic) baya bir dinamizm getirir.
Emre Okan
Suat

Saracchi Gedson
Taylan

Bizim birde sağlık ekibine ihtiyacımız var. Almanya’dan göndersinler 2-3 doktor sarachi ile beraber, verelim o parayı.

Geri
Üst Alt