Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 607
- 493
- 1.353
2-3e baglansin iste nolcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza sahasında izbandut gibi gibi forveti olan takımda çizgiye inmek yanlış değil mi diagneye bak abi eplde lap lup yükseliyor ligde hiç yararlanamadıkŞu orta kafasından çıkın artık ya, dünyada yok böyle bir şey. Çizgiye inip pas atıyor adam, bunu da ondan iyi yapan yok ligde.
Sanki ligdeki tüm bekler über ortacılar da, en iyi açan Caner'i görüyoruz.
Sakatligini farkli bi doktora gosterip öyle alalım.
FFP yok diye bol keseden harcarsak 2-3 yıla kalmaz tekrar gelir.meseleye sadece para yönünden bakmasak sonuçta bu paraları verip alacağımız bek as oynayacak 6 7 verip daha iyi bek de alınabilir ffp yok nasılsa
bu bonservisler limite pek etki etmiyor etse fener limit yetiştiremezdi 3 te 1 etkiliyor sanırım, tempolu orta açan bek alalım 10 15 asist yapar zatenFFP yok diye bol keseden harcarsak 2-3 yıla kalmaz tekrar gelir.
Ayrıca bunun limit olayı felan da var galiba sadece ffp meselesi değil.
Yine harcamalara dikkat etmek lazım.
Tr ligi dışında öyle bam güm orta açan takım bulamazsın kolay kolay. Hele Caner gibi orta sahayı geç orta aç falan saçmalık.ceza sahasında izbandut gibi gibi forveti olan takımda çizgiye inmek yanlış değil mi diagneye bak abi eplde lap lup yükseliyor ligde hiç yararlanamadık
Ediyor. FFP bitse de dediğin şeyi yapamayız.bu bonservisler limite pek etki etmiyor etse fener limit yetiştiremezdi 3 te 1 etkiliyor sanırım, tempolu orta açan bek alalım 10 15 asist yapar zaten
ne bileyim abi ya trentin ortaları görünce ekrana ekmek banıyorumTr ligi dışında öyle bam güm orta açan takım bulamazsın kolay kolay. Hele Caner gibi orta sahayı geç orta aç falan saçmalık.
Paslaşıp sıfıra iner pas verirsin.
Zaten orta kafa gol atma oranı gole çevirmede çok düşük bir oran. 50 orta açılıyor her maç, 1 gol oluyor ya da hiç olmuyor.
Topu sıfıra indirip pas opsiyonu yaratarak pozisyon buluyor takımlar. Senki EPL izleyen adamsın, erken orta olayı ne kadar var ya da günden güne nasıl azalıyor görüyor olman lazım.
Her sene düşüyor kenar ortalarının yapılma ortalaması İngiltere'de.
Bence biz öyle oynuyoruz, net boşluk görmeden orta açmıyoruz yani.ne bileyim abi ya trentin ortaları görünce ekrana ekmek banıyorumcaner gibi durağan olduğu yerden açsın da istemiyorum tr için konuşursam yaratıcı ortasahalar olmadıkça oyun orta kafaya gole dönüyor hazır elimizde mohammed de varken ayağı sağlam adamlara yönelmeliyiz gibi geliyor. epl modern futbol zaten bizim önceliğimiz değil gibi şu an değişime beklerden ziyade kafa yapısından başlamamız lazım
zaten benim dediğim olay tr için abi avrupada net haklısınBence biz öyle oynuyoruz, net boşluk görmeden orta açmıyoruz yani.
Trent de son dönemde 20 orta açıyor hepsi isabetsiz mesela ki zaten en iyi bek neredeyse o ligdeki.
Bilmiyorum yerden derinlemesine kesmeler ok yine ama havadan orta olayı artık fazla işlemiyor.
4 milyon parayı kolarov'a maaş diye veririm, en azından duran top tehdidim olur. saracchi iyi ama onyekuru-mustafa parası etmez.