Leipzig, Saracchi'yi 4 Milyon Euro'ya Vermeye Hazır

1 yıl kiralık ve zorunsuz satınalma opsiyonlu sözleşme en iyi fikir
1+3 gayet uygun
Ama yedeklenmeli malum yedeği bundan daha çok sakatlanıyor

Şu orta kafasından çıkın artık ya, dünyada yok böyle bir şey. Çizgiye inip pas atıyor adam, bunu da ondan iyi yapan yok ligde.

Sanki ligdeki tüm bekler über ortacılar da, en iyi açan Caner'i görüyoruz.
ceza sahasında izbandut gibi gibi forveti olan takımda çizgiye inmek yanlış değil mi diagneye bak abi eplde lap lup yükseliyor ligde hiç yararlanamadık

Kiralayabilirsek, üstüne bir de ucuza Umut Merasi alip Emre Tasdemiri sutlarsak, sol taraf bir kac sene is yapacak seviyede olur.

Sakatligini farkli bi doktora gosterip öyle alalım.
2198851_810x458.jpg

meseleye sadece para yönünden bakmasak sonuçta bu paraları verip alacağımız bek as oynayacak 6 7 verip daha iyi bek de alınabilir ffp yok nasılsa
FFP yok diye bol keseden harcarsak 2-3 yıla kalmaz tekrar gelir.
Ayrıca bunun limit olayı felan da var galiba sadece ffp meselesi değil.
Yine harcamalara dikkat etmek lazım.

4 Milyona her türlü alınır bence yani sakatlık riskine rağmen 4 M € verilebilir.

FFP yok diye bol keseden harcarsak 2-3 yıla kalmaz tekrar gelir.
Ayrıca bunun limit olayı felan da var galiba sadece ffp meselesi değil.
Yine harcamalara dikkat etmek lazım.
bu bonservisler limite pek etki etmiyor etse fener limit yetiştiremezdi 3 te 1 etkiliyor sanırım, tempolu orta açan bek alalım 10 15 asist yapar zaten

ceza sahasında izbandut gibi gibi forveti olan takımda çizgiye inmek yanlış değil mi diagneye bak abi eplde lap lup yükseliyor ligde hiç yararlanamadık
Tr ligi dışında öyle bam güm orta açan takım bulamazsın kolay kolay. Hele Caner gibi orta sahayı geç orta aç falan saçmalık.

Paslaşıp sıfıra iner pas verirsin.

Zaten orta kafa gol atma oranı gole çevirmede çok düşük bir oran. 50 orta açılıyor her maç, 1 gol oluyor ya da hiç olmuyor.

Topu sıfıra indirip pas opsiyonu yaratarak pozisyon buluyor takımlar. Senki EPL izleyen adamsın, erken orta olayı ne kadar var ya da günden güne nasıl azalıyor görüyor olman lazım.

Her sene düşüyor kenar ortalarının yapılma ortalaması İngiltere'de.

bu bonservisler limite pek etki etmiyor etse fener limit yetiştiremezdi 3 te 1 etkiliyor sanırım, tempolu orta açan bek alalım 10 15 asist yapar zaten
Ediyor. FFP bitse de dediğin şeyi yapamayız.

Limite bonservisin o dönemki ödemesi etki eder.

FFPnin ilk koşulu kar/zarar dengesi zaten, adam satmadan öyle 6-7 veremezsin ki adam satsan da bek oyuncusuna o parayı vermemelisin. Orta sahamız yok hala.

Aman aman bir özelliği var mı? yaşı genç, işini yapmaya çalışıyor. ama 4 milyona daha iyi bulunabilir bulunmalı..

Tr ligi dışında öyle bam güm orta açan takım bulamazsın kolay kolay. Hele Caner gibi orta sahayı geç orta aç falan saçmalık.

Paslaşıp sıfıra iner pas verirsin.

Zaten orta kafa gol atma oranı gole çevirmede çok düşük bir oran. 50 orta açılıyor her maç, 1 gol oluyor ya da hiç olmuyor.

Topu sıfıra indirip pas opsiyonu yaratarak pozisyon buluyor takımlar. Senki EPL izleyen adamsın, erken orta olayı ne kadar var ya da günden güne nasıl azalıyor görüyor olman lazım.

Her sene düşüyor kenar ortalarının yapılma ortalaması İngiltere'de.
ne bileyim abi ya trentin ortaları görünce ekrana ekmek banıyorum :) caner gibi durağan olduğu yerden açsın da istemiyorum tr için konuşursam yaratıcı ortasahalar olmadıkça oyun orta kafaya gole dönüyor hazır elimizde mohammed de varken ayağı sağlam adamlara yönelmeliyiz gibi geliyor. epl modern futbol zaten bizim önceliğimiz değil gibi şu an değişime beklerden ziyade kafa yapısından başlamamız lazım

ne bileyim abi ya trentin ortaları görünce ekrana ekmek banıyorum :) caner gibi durağan olduğu yerden açsın da istemiyorum tr için konuşursam yaratıcı ortasahalar olmadıkça oyun orta kafaya gole dönüyor hazır elimizde mohammed de varken ayağı sağlam adamlara yönelmeliyiz gibi geliyor. epl modern futbol zaten bizim önceliğimiz değil gibi şu an değişime beklerden ziyade kafa yapısından başlamamız lazım
Bence biz öyle oynuyoruz, net boşluk görmeden orta açmıyoruz yani.

Trent de son dönemde 20 orta açıyor hepsi isabetsiz mesela ki zaten en iyi bek neredeyse o ligdeki.

Bilmiyorum yerden derinlemesine kesmeler ok yine ama havadan orta olayı artık fazla işlemiyor.

4 milyon uygun ama sakatlik sorunundan dolayi kendisine guvenip yola cikamazsin.

Bence biz öyle oynuyoruz, net boşluk görmeden orta açmıyoruz yani.

Trent de son dönemde 20 orta açıyor hepsi isabetsiz mesela ki zaten en iyi bek neredeyse o ligdeki.

Bilmiyorum yerden derinlemesine kesmeler ok yine ama havadan orta olayı artık fazla işlemiyor.
zaten benim dediğim olay tr için abi avrupada net haklısın

Kesinlikle alınmasın diyordum ama 4 milyon saracchi için girilebilecek bir risk.

4 milyon parayı kolarov'a maaş diye veririm, en azından duran top tehdidim olur. saracchi iyi ama onyekuru-mustafa parası etmez.

Arda Donk Babel feg den neden sikayet ediliyordu ki o zaman ? Ne eksigi var bunlarin kolorovdan ( Teknik beceri ve kariyer acisindan)

Takim disli rakiplerle oynamaya baslayinca kaldiramiyor cok sayida yasli oyuncuyu ayni anda.

Son düzenleme:
Saracchi tam bir profesyonel gibi yaşamıyor muhtemelen. Sahada da fazla zorluyor bazen. Sakatlıklarını buna bağlıyorum ben. 4 milyon büyük fırsat yoksa.

Geri
Üst Alt