Fatih Çimen
Parçalı Üye
- 5 Haziran 2009
- 2.250
- 0
- 1.306
Cevap: # Leo Franco
acaba leo maçlarını hiç izledinmi aşırtma olayına taktıına göre sadece gs-malloca macını izlemişsin
Bu adam ortalam her mac GS'da 2 tane gol yer eger biz 3 gol atabilceksek problem yok .
Asırtma gol basına para alan kaleci ve ayrıca yan toplarda cıksam mı cıkmasam mı
dedirten ve sonra arada kalıp langırt kafa topunu gecirdikleri kaleci . Orkun'dan iyi ondan
kimsenin şüphesi olmasın . Rijkaard onay vermedi önceden sözlesme yapıldıgı icin alınacak
kaleci artık hayırlısı demekten baska care yok . GS iki sezondur iş yaptıgını sanıyor
bonservis bedeli olmayan adamları almaya calısarak taraftar da böylece kanıyor iste .
Neymis liverpool'dan kewelli alıyoruz . Ne efendim atl. madrid'den leo franco geliyor . Bana
kimse hikaye anlatmasın bu zihniyetler birsey olmaz bir tane dünya capında futbolcumuz
yok suan bir arda gerisi yalan servet nasıl 8 M euroya gitti anlamıs degilim o da ayrı bir
konu gerci adamlar vazgecicek gibi . Yönetim getirsin dos santos'u ryan babeli cacerasi ,
heitingayı o zaman basımın üzerinde yerleri var hepsinin . Avrupa'da basarı istiyorsak
eldeki mevcut yabancıların hepsini yollıcaksın . Biliyorum herkez bana baros kötü mü
kewell kötü mü diye sorcak ama cevabım yok onlara . Bana sorarsan sercan barosa 10
basar arda kewelli 10'a katlar . Kewell bizim lig kalitemiz icin yeterli ama kadıköy'de yeterli
degil avrupada yeterli degil anlatmak istedigim bu . Neyse anlamayanlara davul zurna az
analayana sivri sinek saz ...
acaba leo maçlarını hiç izledinmi aşırtma olayına taktıına göre sadece gs-malloca macını izlemişsin