Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Bu adam ortalam her mac GS'da 2 tane gol yer eger biz 3 gol atabilceksek problem yok .

Asırtma gol basına para alan kaleci ve ayrıca yan toplarda cıksam mı cıkmasam mı

dedirten ve sonra arada kalıp langırt kafa topunu gecirdikleri kaleci . Orkun'dan iyi ondan

kimsenin şüphesi olmasın . Rijkaard onay vermedi önceden sözlesme yapıldıgı icin alınacak

kaleci artık hayırlısı demekten baska care yok . GS iki sezondur iş yaptıgını sanıyor

bonservis bedeli olmayan adamları almaya calısarak taraftar da böylece kanıyor iste .

Neymis liverpool'dan kewelli alıyoruz . Ne efendim atl. madrid'den leo franco geliyor . Bana

kimse hikaye anlatmasın bu zihniyetler birsey olmaz bir tane dünya capında futbolcumuz

yok suan bir arda gerisi yalan servet nasıl 8 M euroya gitti anlamıs degilim o da ayrı bir

konu gerci adamlar vazgecicek gibi . Yönetim getirsin dos santos'u ryan babeli cacerasi ,

heitingayı o zaman basımın üzerinde yerleri var hepsinin . Avrupa'da basarı istiyorsak

eldeki mevcut yabancıların hepsini yollıcaksın . Biliyorum herkez bana baros kötü mü

kewell kötü mü diye sorcak ama cevabım yok onlara . Bana sorarsan sercan barosa 10

basar arda kewelli 10'a katlar . Kewell bizim lig kalitemiz icin yeterli ama kadıköy'de yeterli

degil avrupada yeterli degil anlatmak istedigim bu . Neyse anlamayanlara davul zurna az

analayana sivri sinek saz ...

acaba leo maçlarını hiç izledinmi aşırtma olayına taktıına göre sadece gs-malloca macını izlemişsin

He canım. Sercan Kewell'la Baros'u 10'a katlar. Öyle.

İçip mi geliyorsunuz? Anlamıyorum. Kewell değil miydi Bordeaux'ya, Olympiakos'a gol atan, Baros değil miydi neredeyse her UEFA maçımızda gol atan. Yahu ne hayaller görüyorsunuz anlamıyorum. Sercan kimdir yahu? Her sene Sercan gibi 10 tane adam çıkıyor TSL'de, parlıyor. Ne yapmış Sercan? Yok avrupa kulüpleri istiyormuş yok bilmem ne. Geçiniz Allah aşkına.

Kewell'ı, Baros'u karıştırmayın bari kıt görüşlerinize. Dünya yıldızı değillermiş. Öyle canım benim öyle.

kötülediğiniz leo franconun gol ortalaması 0,71

kalsaydı keşke dediğiniz de sanctisin gol yeme ortalaması : 1,11

soruyorum size atleticonun defansımı daha kötüydü , bizim defansımız mı ?

bence cevap atletico.

bizimki kötü olsa meira+servet yaklaşık 15m Euro etmezdi.. ayrıca arkadaşım içini dokmüş katılıyorum. Yalnız zengin bir ülke ve klüp değiliz normal bu stratesji yani bonservissiz almak ! ... ayrıca Heitinga demişsin bence kötü bir tercih daha mantıklı örnekler daha aydınlatıcı olurdu

Aradaki lig farkı da var...La Liga birde Türksel Süper Lig:eek:

yani.kimine göre franco kova derler ama asıl kova bizim de sanctismiş.Ona rağmen averajımızı iyi yerde bitirdiysek ne mutlu bize.

zaten ben francoyu çoğu kişinin izlediğini de sanmıyorum.Bir forumda biri yazıyor kötü kaleci,sonra o kartopu gibi büyüyüp çığ oluyor.Yapacak birşey yok,zihniyet değişmez hiçbir zaman.

Nasil bir forvetin kalitesi 1 sezonda attigi gol sayisiyla dogru orantili degilse, bir kalecinin iyiligini de yedigi gol sayisi ya da ortalamasi belirlemez. Bu durumda Amerikalilara katilip "ancak aptallar istatistik kullanir" demek istiyorum!

He canım. Sercan Kewell'la Baros'u 10'a katlar. Öyle.

İçip mi geliyorsunuz? Anlamıyorum. Kewell değil miydi Bordeaux'ya, Olympiakos'a gol atan, Baros değil miydi neredeyse her UEFA maçımızda gol atan. Yahu ne hayaller görüyorsunuz anlamıyorum. Sercan kimdir yahu? Her sene Sercan gibi 10 tane adam çıkıyor TSL'de, parlıyor. Ne yapmış Sercan? Yok avrupa kulüpleri istiyormuş yok bilmem ne. Geçiniz Allah aşkına.

Kewell'ı, Baros'u karıştırmayın bari kıt görüşlerinize. Dünya yıldızı değillermiş. Öyle canım benim öyle.

Kewell gelmis 30 yasın üstüne akıl var mantık var bu adamı bırakırlarmı üst düzey bir oyuncu olsa sadece ismi var kewell iste tamam robbie fowleri da alalım onun da kariyeri var hatta diego tristanı alalım bizi riazorda dagıtan adam . Baros bana söyle GS'a geldikten sonra milli takımda ne yapmıs eski baros degil tamam önceden iyi olabilirdi ama suan degil ! Sercan fenere gidince görürsünüz iyi mi kötü tek tesellim insallah sercanı biz alırız . Gerekirse 10 M euro verelim sercanı alalım . Türkiyede potansiyeli en yüksek oyuncu suanda Daha yası genc üstüne koyucak o 2 sene icinde cok daha iyi olucak sercan

yani.kimine göre franco kova derler ama asıl kova bizim de sanctismiş.Ona rağmen averajımızı iyi yerde bitirdiysek ne mutlu bize.

zaten ben francoyu çoğu kişinin izlediğini de sanmıyorum.Bir forumda biri yazıyor kötü kaleci,sonra o kartopu gibi büyüyüp çığ oluyor.Yapacak birşey yok,zihniyet değişmez hiçbir zaman.

:007::007: katılıyorum

Kewell gelmis 30 yasın üstüne akıl var mantık var bu adamı bırakırlarmı üst düzey bir oyuncu olsa sadece ismi var kewell iste tamam robbie fowleri da alalım onun da kariyeri var hatta diego tristanı alalım bizi riazorda dagıtan adam . Baros bana söyle GS'a geldikten sonra milli takımda ne yapmıs eski baros degil tamam önceden iyi olabilirdi ama suan degil ! Sercan fenere gidince görürsünüz iyi mi kötü tek tesellim insallah sercanı biz alırız . Gerekirse 10 M euro verelim sercanı alalım . Türkiyede potansiyeli en yüksek oyuncu suanda Daha yası genc üstüne koyucak o 2 sene icinde cok daha iyi olucak sercan

sana bir soru sercan ne yapmıs milli takımda

Bu adam iyi kalecide atl.madrid neden sözlesme yenilemiyor bana söylesenize bir tek GS'mı akıllı avrupada bir sürü üst düzey iyi takım var dünyada leo'yu bilmeyden yok neden onlar almıyor ! Al kardesim sinan bolatı en az 15 sene kalen rahat olsun .

Sercan ben bisey yaptı demiyorum ama cok seyler yapıcagına eminim . Daha yası cok genc eger bu sene 3 büyüklerden birine giderse milli takım formasını bir daha sırtından cıkarmaz . Suan türk forvetler arasında en iyi .

sercan konusunda haklısın leoda ise katılmıyorum cok iyi kaleci

Bu Sercan denen adam iyi olabilir, yetenekli olabilir tamam kabul ama Kewell'ı Baros'u 10 katlayacak adamlar Real Madrid, Barça , Manu vs.. de oynayan futbolcular. Onlarında çoğu bu iki oyuncumuza göre öyle amam aman çok üst düzey değil.Ne kadarda çok seviyoruz kadromuzdaki adamları yermeyi başka takımlardakileri ilah yapmayı.

Madem bu adam Basros'u 10 a katlar bu adam demek ki bir C.Ronaldo, Kaka, İbrahimoviç ayarında niye kimse Bursanın istediği parayı vermiyor pazarlık yapıyor, bassınlar 10 milyon euroyu alsınlar değilmi...

Sen yat kalkta sana Kewell'ı Baros'u getiren yönetime dua et, yine inamotoları, lukunkuları , saman alevi türk yıldızlarını görmek istiyorsan geçen seneki transferleride yönetimide istediğin kadar eleştirebilirsin.

Leo Franco olayına gelincede bu adam kötü kaleci değil kaç kere izledinizde eleştiriyorsunuz tamam asla bir Taffarel olamaz ama kötü bir kaleci değil.Leo Franco ayarında bonservisi olan bir kaleci almaya kalksan kapı min. 5milyondan açılır. Biz bonservis vermicez ve 9 sene önce hatalı bir maçını baz alıp dandik kaleci dicez ilginç doğrusu.

Saygılar...

Üst düzey bir oyuncu 'olsa' ne demek? Kewell zaten üst düzey oyuncu. Eski Kewell degil, ama adam yillardir oynamamis yeni yeni kendine geliyor, ve bu kadar KÖTÜ'nün oldugu bir sezonda parlayan ender oyuncularimizdan. Seneye daha iyi bir takimla o da cok daha iyi olacaktir. Hem su iyi olsaydi birakmazlardi laflarina da bayiliyorum, yani adami kimse istemedigi icin bize geldi. Bizim onu cezbedebilecek bir tarafimiz yok yani sana göre, ya da maalesef cogumuz öyle düsünüyoruz galiba. Dogustan beynimize yerlesmis bir asagilik kompleksi olsa gerek bu durum. Baros ile ilgili söylediklerini zaten ciddiye almiyorum, Ronaldo, Messi bile milli takimlarinda pek etkili degil, ki Baros milli takimdan uzaklastirildi, yani oynamiyor ki bir sey yapsin! Haberin yoktur belki. Sercan müthis potansiyeli olan bir oyuncu, gelmesini ben de cok isterim ama 10 milyon eurolar falan edecek bir oyuncu degil, ileride edebilir ama sadece anadolu'da yildizi parladi diye bir oyuncuya bu kadar para verilmez. Bu durumlarda aklima ilk örnek olarak Okan Koc gelir mesela, bjk aldiginda üzülmüstüm, zira kendisi de bize gelmek istiyordu. Ama su an sansliymisiz ki besiktas bizden önce bastirmis parayi almis Okan'i.

Bu Sercan denen adam iyi olabilir, yetenekli olabilir tamam kabul ama Kewell'ı Baros'u 10 katlayacak adamlar Real Madrid, Barça , Manu vs.. de oynayan futbolcular. Onlarında çoğu bu iki oyuncumuza göre öyle amam aman çok üst düzey değil.Ne kadarda çok seviyoruz kadromuzdaki adamları yermeyi başka takımlardakileri ilah yapmayı.

Madem bu adam Basros'u 10 a katlar bu adam demek ki bir C.Ronaldo, Kaka, İbrahimoviç ayarında niye kimse Bursanın istediği parayı vermiyor pazarlık yapıyor, bassınlar 10 milyon euroyu alsınlar değilmi...

Sen yat kalkta sana Kewell'ı Baros'u getiren yönetime dua et, yine inamotoları, lukunkuları , saman alevi türk yıldızlarını görmek istiyorsan geçen seneki transferleride yönetimide istediğin kadar eleştirebilirsin.

Leo Franco olayına gelincede bu adam kötü kaleci değil kaç kere izledinizde eleştiriyorsunuz tamam asla bir Taffarel olamaz ama kötü bir kaleci değil.Leo Franco ayarında bonservisi olan bir kaleci almaya kalksan kapı min. 5milyondan açılır. Biz bonservis vermicez ve 9 sene önce hatalı bir maçını baz alıp dandik kaleci dicez ilginç doğrusu.

Saygılar...

Eyw dediklerine katılıyorum ama neden daha iyilerini bulmayalım sadece hep hersene basında kendimizi kandırıyoruz sıkıldım ben artık ya ! Neden yeni ribery bulamıyoruz ... Franco konusunda haklısın ama sadece bu sene ortalama bir kaleciyle gecirmektense söyle kalemizi 4-5 sene korucak üst düzey bir kaleci niye almıyoruz . Son 4 sezonda 4 tane kaleci degisti kalemizde . Seneyede baska kaleci gelicek ben buna eminim . Baros'un yerine sercanı tercih ederim sercan suan daha iyi degil barostan ama daha iyi olucak . Kewell kosmuyor bisey yapmıyor herkez bir ögrenms bordeaux macında attıgı gol . Aydın'da konya da 90 da attı sampiyonluk geldi ama bak o gol bizi 5 senedir kandırıyor aydın iyi olucak iyi olucak bekliyoruz ... Bana getir dos santosu o zaman kewellin esamesi bile okunmaz bu takımda adım gibi eminim . Görceksiniz kewell bu sene en fazla 10 mac oynucak ...

Üst düzey bir oyuncu 'olsa' ne demek? Kewell zaten üst düzey oyuncu. Eski Kewell degil, ama adam yillardir oynamamis yeni yeni kendine geliyor, ve bu kadar KÖTÜ'nün oldugu bir sezonda parlayan ender oyuncularimizdan. Seneye daha iyi bir takimla o da cok daha iyi olacaktir. Hem su iyi olsaydi birakmazlardi laflarina da bayiliyorum, yani adami kimse istemedigi icin bize geldi. Bizim onu cezbedebilecek bir tarafimiz yok yani sana göre, ya da maalesef cogumuz öyle düsünüyoruz galiba. Dogustan beynimize yerlesmis bir asagilik kompleksi olsa gerek bu durum. Baros ile ilgili söylediklerini zaten ciddiye almiyorum, Ronaldo, Messi bile milli takimlarinda pek etkili degil, ki Baros milli takimdan uzaklastirildi, yani oynamiyor ki bir sey yapsin! Haberin yoktur belki. Sercan müthis potansiyeli olan bir oyuncu, gelmesini ben de cok isterim ama 10 milyon eurolar falan edecek bir oyuncu degil, ileride edebilir ama sadece anadolu'da yildizi parladi diye bir oyuncuya bu kadar para verilmez. Bu durumlarda aklima ilk örnek olarak Okan Koc gelir mesela, bjk aldiginda üzülmüstüm, zira kendisi de bize gelmek istiyordu. Ama su an sansliymisiz ki besiktas bizden önce bastirmis parayi almis Okan'i.

İnsallah fener sercanı alınca da böyler olur o zaman . Zaten özeri kacırdık biliyrosun normalde özer gecen sezon bizle anlasmıstı . Özer o kadar üst düzey olmucak onu biliyorum . Ama sercan icin fenere giderse gercekten üzülücem bence o adam su yasında 15 M euro bile eder .

Eyw dediklerine katılıyorum ama neden daha iyilerini bulmayalım sadece hep hersene basında kendimizi kandırıyoruz sıkıldım ben artık ya ! Neden yeni ribery bulamıyoruz ... Franco konusunda haklısın ama sadece bu sene ortalama bir kaleciyle gecirmektense söyle kalemizi 4-5 sene korucak üst düzey bir kaleci niye almıyoruz . Son 4 sezonda 4 tane kaleci degisti kalemizde . Seneyede baska kaleci gelicek ben buna eminim . Baros'un yerine sercanı tercih ederim sercan suan daha iyi degil barostan ama daha iyi olucak . Kewell kosmuyor bisey yapmıyor herkez bir ögrenms bordeaux macında attıgı gol . Aydın'da konya da 90 da attı sampiyonluk geldi ama bak o gol bizi 5 senedir kandırıyor aydın iyi olucak iyi olucak bekliyoruz ... Bana getir dos santosu o zaman kewellin esamesi bile okunmaz bu takımda adım gibi eminim . Görceksiniz kewell bu sene en fazla 10 mac oynucak ...

Bu isleri cok kolay saniyorsun galiba. Neden yeni Ribery getiremiyormusuz.. Kac tane Ribery ayarinda adam var ki su an dünyada?? Ve kac kere böyle adamlari büyük kulüpler kapmadan kesfedebilirsin? Biz bu sansi bir kere yakaladik ve kullanamadik, gecmis olsun..! Kewell deyince de kimsenin aklina sadece Bordeoux'a attigi gol gelmiyor, ilk o gol geliyor. Ve bu takimda yakin zamanda bu golün benzerini atabilecek tek adam gene Kewell. Ki adim gibi eminim Kewell fener'de oynasa bizim yönetim niye almadi bu adami dicektin. Baros gibi bir adam bulmussun, bu kadar berbat bir sezonda, hem de normalde cok golcü olmamasina ragmen gol krali olmus, Sercan 10 basar diyorsun.. Sercan tarzi daha genc, gelecek vaadeden bir yerliyi tercih edebilirsin de bunu anlatma seklin cok komik duruyor. 10 basar, 20 basar bunlar Sinan Engin matematigi...

konuyu ikili tartışma dönüştürmek istemem, düşüncelerinede saygım sonsuz ama kesinlikle katılmıyorum.

Sercanı kesinlikle Baros'a tercih etmem, şuan iyi değil ama ileride daha iyi olacak dediğin bir adama o paraları verecek lüksümüz olduğunu sanmıyorum ki hali hazırda takıma uyum sağlamış iyi bir baroş varken bir maceraya gerek yok,evet Sercan ileride çok çok iyi bir futbolcu olacak şuanda bile iyi ama illaki gelecek vaad eden genç golcü istiyorsan emin ol Cem Sultan ismini ileride Sercan'dan daha çok duyacaksın.

Kewell hakkındaki düşüncelerinede katılmıyorum renktaş, bu Kewell denen adamın attığı adım bile futbol kokuyor, nerde ne yapacağını biliyor, yetenekleri üst düzey. Her an tek başına maçı çevirebilecek bir adam.Tamam kabul fizk gücü zayıftı ama emin ol geçen sezondan daha güçlü bir Kewell izliyeceğiz.Kewell bu sezon bu takım için gerçekten çok önemli bir oyuncudur ve olacaktır.

Saygılar.

Leo Franco Florya'da

Ali Naci KÜÇÜK Hürriyet

A.Madrid’le olan sözleşmesinin 30 Haziran’da dolmasını bekleyen başarılı kaleci, Türkiye’ye gelir gelmez tesislerin yolunu tuttu. Rijkaard’la görüştü. Hollandalı hocanın, "1 numarayı doğru isme teslim edeceğiz" diyerek Franco’ya övgü yağdırdığı öğrenildi.

TRANSFERİN sessiz takımlarından Galatasaray, daha önce her konuda anlaştığı ve transferine "bitti" gözüyle bakılan Leo Franco’yu gizlice İstanbul’a getirdi. Arjantinli kalecinin bağlı bulunduğu kulübü Atletico Madrid’le olan sözleşmesinin 30 Haziran’da dolacak olmasını bekleyen sarı kırmızılıların, bu sorun nedeniyle başarılı file bekçisini sessiz sedasız Türkiye’ye getirdiği öğrenildi.

Soluğu tesislerde aldı

İspanyol kulübüyle herhangi bir sorun yaşamamak için resmi açıklama için gün sayan yönetim, saat 17.00 sularında 31 yaşındaki oyuncuyu havaalanında karşıladı. Buradan Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçen Leo Franco’nun tesisleri gezdiği ifade edildi. Tesislere hayran kalan ve Türkiye’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Arjantinli kalecinin daha sonra teknik direktör Frank Rijkaard’la mini bir görüşme yaptığı öğrenildi.

İdmana çıkmayacak

Rijkaard’ın, futbol komitesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu zirvede Leo Franco’nun takıma kazandırılmasının doğru bir hamle olduğunu söylediği kaydedildi. İspanya’dan tanıdığı Arjantinli file bekçisine övgüler yağdıran Hollandalı çalıştırıcının, "Kalemizde her zaman güveneceğimiz bir ismin olması mutluluk verici. Kalecinin bir takımdaki yeri çok önemlidir. Biz 1 numarayı doğru isme teslim edeceğiz. Kalemiz emin ellerde. İsabetli bir transfer" dediği ifade edildi.

Yeni hocasıyla samimi bir sohbet eden ve Polat Otel’de dinlenmeye çekilen Leo Franco, bugün saat 10.30’da topbaşı yapacak Galatasaray’da idmana çıkamayacak. Atletico Madrid’le sözleşmesi dolmadığı için ay sonuna kadar idmanlarda yer almayacak olan Arjantinli, 1 Temmuz’dan itibaren çalışmalarda yerini alacak.

Türkiye'de 10 M EU edecek tek adam Arda'dır.

Mehmet Topuz, Sercan, Özer gibi adamlarım değeri 3-5 M EU arasındadır. 10 M EU nedir, kimler alınır bu paraya fikriniz var mı bilmiyorum ama bir Babel yada Huntelaar için telaffuz edilen rakamlar bunlar. Yada Loic Remy için. Kriter potansiyelse Giovanni Dos Santos'un bonservisi Sercan için 10 M EU denen yerde heralde 20 M EU larda dolanmalı 7-8 M EU yerine. 10 M EU yu alt yapıya ayırsan zaten 5 sene sonra en az 5 tane Sercan çıkarırsın A takıma. Galatasaray bu ekonomik krizleri Bülent Akın, Serkan falan gibi adamlara bu paraları vererek oluşturdu. Adnan Polat yönetimini kutluyorum. Çok akıllıca hareket ediyorlar.

Bir düşünmek lazım Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yaptığı salaklığı. Kayseri açıklamış, bize Mehmet Topuz'un yıllık ücreti fazla geldi satıcaz. E zaten adamın kontratının son senesi. Ederi 5 M EU civarı bu oyuncunun. Ağırdan al transferi, 5 değil 3 M EU ver. Zaten Kayseri'yi 1,7 M EU maaştan kurtarıyosun. İşte Avrupalı böyle yapıyor. Bizse gidip 9 M EU veriyoruz neredeyse bedava alabileceğimiz adama.

Aynı yanlışa Sercan transferinde Galatasaray mı düşsün. Üstelik aklı varsa Sercan'ın Fener'e gitmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt