Levent Tüzemen: "Kulübü Sneijder yönetiyor"

Yav arkadaş paralı medyanın haberleri hala gündemde yakında sneijder dursunun yerine geçecek diye haberde çıkar.Adamlar nerden vuracağını şaşırmış durumda biz hala acaba gerçek mi diye birbirimizi yiyoruz.

Dursun'un yönetmesinden iyidir, destekliyorum.

Selçuk'un da Sneijder'in de çok sert eleştirilmesi lazım. İkisi de berbat oynuyorlar. Ama Selçuk çetecilik yapıyor, Sneijder kulübü yönetiyor gibi haberler, yorumlar saçma geliyor bana.

Birincisi yabancı hayranlığı kaynaklı, ikincisi gazetecilerin yerlilerden ahbaplarını ya da kendilerine haber sızdıranlara destek çıkma gayreti .

Son düzenleme:
Galatasaray yönetimi, ücretinde "Feda" demediği ve indirime gitmediği için kaptan Selçuk İnan'a "mobing" uyguluyor... Tarz olarak da "Selçuk formsuz. Selçuk kötü oynuyor" şeklinde algı operasyonu yaptırılıyor.

Algı operasyonun babasını yapanlarin aynı haberde algı operasyonu diye hitap etmesi. Selçuk maşalarınıda al defol git bu kulüpten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Topoş levent

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim demek istediğim de bu zaten.
20 gol atmak yerine 10 gol atıp daha fazla katkı verebilir oyuncular.

O olayda senin 69 gol atman yanlis degil ki, 50 gol yemen mesele. Futbol cift yönlü oynanan bir oyun.

Mesele Sneijder defsansif acidan cok iyi bir oyuncu olsa, düsük istatistikleri de cok önemli olmaz.

O olayda senin 69 gol atman yanlis degil ki, 50 gol yemen mesele. Futbol cift yönlü oynanan bir oyun.

Mesele Sneijder defsansif acidan cok iyi bir oyuncu olsa, düsük istatistikleri de cok önemli olmaz.
Sen Sneijder'i sacma bir düzende 90 dk pres yaptirmasan tek basina, istatistikleri de daha iyi olabilir. Bir kere futbol felsefesi bastan yanlis Türkiye'de.

Millet zannediyor biz Sneijder'i cok iyi oynuyor diyoruz

Tam aksine Selcuk'tan daha buyuk hayal kirikligi Sneijder. Selcuk'un kalitesi belli ama sen Senijder'sin kardesim. Tamam yas ilerliyor , temponu kaybettin ama artik kaleyi bile tutturamiyorsun Sino!

Yasin henuz oyle cok asiri gecmedi. 32'ye yeni gireceksin diye biliyorum. Bu kadarda dusmenin yas ile falan alakasi yok. Sana daha cok kizar oldum cunku Selcuk boyle bir oyuncu ve
Ilk senesinde bile boyle yumusakti. Tek farki takim olarak cok ust duzey savunmamiz vardi ve acigini kapatiyordu.

Ama Sneijder bu derece teknigini bile kaybedisini anlayamiyorum. Bir cok pas hatasi , topu daglara taslara gonderiyor.

Ilginc valla...

Boyle devam ederse Selcuk ve Sneijder satilmali. Kimse Galatasaray'dan buyuk degildir!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Sen Sneijder'i sacma bir düzende 90 dk pres yaptirmasan tek basina, istatistikleri de daha iyi olabilir. Bir kere futbol felsefesi bastan yanlis Türkiye'de.

Sneijder cok fazla pres yapmiyor gözlemledigim kadar. Dili disarda, savunmaya bastigini görmeden. Forvetin arkasindan, arada sirada kosacak tabi.
Teknik direktörümüz hollandali, ve genelde zaten sneijder icin 4-2-3-1 oynuyoruz. Arkasina iki ön libero koyup, daha az kosmasini saglamaya calisiyoruz zaten. Yasin, Tolga´yi Alman, Eren´i isvicreli sayarsak, zaten nerdeyse türk de kalmadi ileride.

Modern futbolda pres yapmak zaten cok önemli bir silah. Bunu takim halinde biz beceremiyoruz.

Sneijder cok fazla pres yapmiyor gözlemledigim kadar. Dili disarda, savunmaya bastigini görmeden. Forvetin arkasindan, arada sirada kosacak tabi.
Teknik direktörümüz hollandali, ve genelde zaten sneijder icin 4-2-3-1 oynuyoruz. Arkasina iki ön libero koyup, daha az kosmasini saglamaya calisiyoruz zaten. Yasin, Tolga´yi Alman, Eren´i isvicreli sayarsak, zaten nerdeyse türk de kalmadi ileride.

Modern futbolda pres yapmak zaten cok önemli bir silah. Bunu takim halinde biz beceremiyoruz.

Dikkatli izlemeni tavsiye ederim ozm. Adam macta bizim ceza sahasina kadar adam kovaliyor, üstüne kalecinin üstüne 3-4 kez basiyor. Bunu uzun süredir farkettim Hamza döneminden beri.

Leşçuk kesildi diye götü başı dağıttınız bee rezil herifler, aynı olayları selçuk takımı sabote ederken demezsiniz ama dimi, oyuncuları yerli-yabancı olarak ayıranlar da sizin ve selçuk gibi profesyonellikten yoksun herifler zaten

Dikkatli izlemeni tavsiye ederim ozm. Adam macta bizim ceza sahasina kadar adam kovaliyor, üstüne kalecinin üstüne 3-4 kez basiyor. Bunu uzun süredir farkettim Hamza döneminden beri.

Bunun takipcisi olacagim, cok etkili degil zaten o konularda, ne top kapma, ne de ikili mücadelelere de girmiyor pek. Burak´in da severek yaptigi, pseudo kosular gibi geliyor bana genelde. Ondan alismis da olabilir. Burak´da mücadel ediyor görünmek icin, amacsiz kosular yapardi. Bur bir nevi sinav cekerken, yere bakmaya benzer.

Gelecek maclarda daha yakin bir sekilde gözlemlemeye calisacam.

Sneijder defansı çok iyi olması gereken bir oyuncu değil.
Ben 69 gol atmaya yanlış mı dedim bu arada?
Anlamadığınız mesajı niye alıntılıyorsun, bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sneijder defansı çok iyi olması gereken bir oyuncu değil.
Ben 69 gol atmaya yanlış mı dedim bu arada?
Anlamadığınız mesajı niye alıntılıyorsun, bilmiyorum.

Degil tabi, takimi dirige etmesi gereken bir oyuncu, takimi oynatmasi gereken bir oyuncu. Temel olayi zaten bu, ama 14/15 sezonu disinda, bunu basarili bir sekilde yaptigini görmedim.

Sneijder'i eleştirirsin tamam da Selçuğu övmek nedir? Herif öyle bir yağlamışki Selçukdan mı bahsediyor İniestadan mı belli değil.

Geri
Üst Alt