- 23 Kasım 2008
- 8.178
- 375
- 1.678
Yav arkadaş paralı medyanın haberleri hala gündemde yakında sneijder dursunun yerine geçecek diye haberde çıkar.Adamlar nerden vuracağını şaşırmış durumda biz hala acaba gerçek mi diye birbirimizi yiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon 69 gol atmamıza rağmen neden 6. olduk peki, gol atmak bu kadar önemliyse?
Galatasaray yönetimi, ücretinde "Feda" demediği ve indirime gitmediği için kaptan Selçuk İnan'a "mobing" uyguluyor... Tarz olarak da "Selçuk formsuz. Selçuk kötü oynuyor" şeklinde algı operasyonu yaptırılıyor.
Benim demek istediğim de bu zaten.cünkü 50 tane gol yedin.
Benim demek istediğim de bu zaten.
20 gol atmak yerine 10 gol atıp daha fazla katkı verebilir oyuncular.
Sen Sneijder'i sacma bir düzende 90 dk pres yaptirmasan tek basina, istatistikleri de daha iyi olabilir. Bir kere futbol felsefesi bastan yanlis Türkiye'de.O olayda senin 69 gol atman yanlis degil ki, 50 gol yemen mesele. Futbol cift yönlü oynanan bir oyun.
Mesele Sneijder defsansif acidan cok iyi bir oyuncu olsa, düsük istatistikleri de cok önemli olmaz.
Sen Sneijder'i sacma bir düzende 90 dk pres yaptirmasan tek basina, istatistikleri de daha iyi olabilir. Bir kere futbol felsefesi bastan yanlis Türkiye'de.
Sneijder cok fazla pres yapmiyor gözlemledigim kadar. Dili disarda, savunmaya bastigini görmeden. Forvetin arkasindan, arada sirada kosacak tabi.
Teknik direktörümüz hollandali, ve genelde zaten sneijder icin 4-2-3-1 oynuyoruz. Arkasina iki ön libero koyup, daha az kosmasini saglamaya calisiyoruz zaten. Yasin, Tolga´yi Alman, Eren´i isvicreli sayarsak, zaten nerdeyse türk de kalmadi ileride.
Modern futbolda pres yapmak zaten cok önemli bir silah. Bunu takim halinde biz beceremiyoruz.
Dikkatli izlemeni tavsiye ederim ozm. Adam macta bizim ceza sahasina kadar adam kovaliyor, üstüne kalecinin üstüne 3-4 kez basiyor. Bunu uzun süredir farkettim Hamza döneminden beri.
Sneijder defansı çok iyi olması gereken bir oyuncu değil.O olayda senin 69 gol atman yanlis degil ki, 50 gol yemen mesele. Futbol cift yönlü oynanan bir oyun.
Mesele Sneijder defsansif acidan cok iyi bir oyuncu olsa, düsük istatistikleri de cok önemli olmaz.
Sneijder defansı çok iyi olması gereken bir oyuncu değil.
Ben 69 gol atmaya yanlış mı dedim bu arada?
Anlamadığınız mesajı niye alıntılıyorsun, bilmiyorum.