Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Katılırım hakikaten şimdi travmatik maçlar UEFA Finali Avrupa şampiyonası milli takımla vesaire yaşandı oyuncu değiştirme hakkı bittiğinde kart, kaleci, sakatlık vesaire3 oyuncu iken bile zerre makul değildi üstat. Oyuna müdahalenin dakikası olmaz kanaatindeyim.
Emre 20.dkda çıkarılmalıydı üstat bilmem katılır mısın
Oyuna geç müdahalesi ve genelde de yanlış müdahalesi...Katılırım hakikaten şimdi travmatik maçlar UEFA Finali Avrupa şampiyonası milli takımla vesaire yaşandı oyuncu değiştirme hakkı bittiğinde kart, kaleci, sakatlık vesaire
ama artık tarih oldu gayet rahat müdahale edebilirsin hocaya biatım tam ama en büyük yanlışı bu oyuna geç müdahalesi ki yeni değil
Katılırım hakikaten şimdi travmatik maçlar UEFA Finali Avrupa şampiyonası milli takımla vesaire yaşandı oyuncu değiştirme hakkı bittiğinde kart, kaleci, sakatlık vesaire
ama artık tarih oldu gayet rahat müdahale edebilirsin hocaya biatım tam ama en büyük yanlışı bu oyuna geç müdahalesi ki yeni değil
Üstat senden evvel ben raporladım kendimi. YakışmadıYakisiyor mu sana ustat. Raporladim
Üstat senden evvel ben raporladım kendimi. Yakışmadı
Bırakınız gelsinler...Terimcilerin radarina girdin artik. Pesini birakmazlar.
Bırakınız gelsinler...