Levent Tüzemen'den Fatih Terim'e: "Erken oyuncu değiştirmek yasak mı?"

Bu herif bile görüyor oyuncu degisikliklerindeki gecikmeleri hoca görmüyor ya da israrla görmek istemiyor.

Yönetimin maşası levent

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben de bunu anlamiyorum, belki de o yüzden benden td olmaz, terimden oluyor...

Yahu bi yer aksiyorsa, dakika fark etmeksizin 10. dakikada bile degistiririm.

Ya da misal su mactan sonra, fatih denen o rapci kilikli herifi sahadan kameralar önünde adeta kovardim ve sittin sene, bir daha forma morma vermezdim, gerekirse alt yapidan 2-3 kaleci alirim ama nerdeeeee öyle radikal kararlar. Acaba bize mi kolay geliyor yoksa insan yönetiminin belli püf noktalarini bilmiyormuyuz, oysa is yerinde de altimda calisan insanlar olmasina ragmen...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sekidikayi kim aldı Oğulcan ile kerem i kim aldı neden oynatilmiyor ? Bunu sorsunlar.sekidika yerine yarim dönem oynayacak yabancı kaleci alırdın betoyu alsan o bile idare ederdi yarim dönem yazık kafa çalışmıyor hiçbirinde

3 oyuncu iken bile zerre makul değildi üstat. Oyuna müdahalenin dakikası olmaz kanaatindeyim.

Emre 20.dkda çıkarılmalıydı üstat bilmem katılır mısın
Katılırım hakikaten şimdi travmatik maçlar UEFA Finali Avrupa şampiyonası milli takımla vesaire yaşandı oyuncu değiştirme hakkı bittiğinde kart, kaleci, sakatlık vesaire

ama artık tarih oldu gayet rahat müdahale edebilirsin hocaya biatım tam ama en büyük yanlışı bu oyuna geç müdahalesi ki yeni değil

Katılırım hakikaten şimdi travmatik maçlar UEFA Finali Avrupa şampiyonası milli takımla vesaire yaşandı oyuncu değiştirme hakkı bittiğinde kart, kaleci, sakatlık vesaire

ama artık tarih oldu gayet rahat müdahale edebilirsin hocaya biatım tam ama en büyük yanlışı bu oyuna geç müdahalesi ki yeni değil
Oyuna geç müdahalesi ve genelde de yanlış müdahalesi...

Son yıllarda maalesef ki ayyuka çıkmış vaziyette

Yanında bu kadar silik adam doldurmaya devam ederse bu hataların sonu gelmez. Hocaya ses çıkarabilcek uyaracak akıl verecek bir tane adam yok yanında.

Hakli da olsa bu adami sevmedugimden, sana be lan dana demek istiyorum

Sevgili hocamın ezberleri var bunların dışına çıkamaz öyle her an her saniye.. Ekibiyle beraber oyunu okuyup takımın düştüğünü filan görüp toparlamak için taktiksel değişikliğe gitmez. Gol yediysek Donk'la, Ömer Bayram'ı ısınmaya gönderir. Tabi ben de o sıra da Bioxcin quantum serumumu kafama enjekte etmekle iştigal olurum.

Geri
Üst Alt