Lig TV Tarih Oluyor!

3 Gün boyunca maclar sifresiz diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam, sirf kendi üyelerine mi bütün kanalari acik olacak, yoksa uydusu olan herkes mi izleyebiliyor 3 gün boyunca bu digitürk paketini?

Üyelerine açık.

Benim play spor paketinin yanında play aile paketi de var

İkiside play Euro üyeliği ve herzaman olduğu gibi aile paketinde bize tüm kanallar açık değil

C2J0SkeWgAA2sgC.jpg

Bu logo ne lan??? @LigTV geri dön!!!

Maçları yayınlayan ekibi tez zamanda yenilesinler.senelerdir oyun akarken başka şeyleri gösterme fetişleri var.

tapa

Paris Saint Germain in oldu 15 yıllık lig tv.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Ulan katarlılar aldı daha akılcı fiyat politikası yaparlar dedik.araplar da milleti düdükleme derdinde
Digitürk paket içeriklerini yenilemiş.
Sporun yıldızları adında eskiden olan(giriş,süper lig paketi,spor extra vs.) bütün paketleri birleştirip koymuşlar.aylık 99 tl
Yani süper ligi izlemek istemeyen sadece epl ve basket maçlarını seyredecek izleyiciler ayda 99 tl ödemek zorunda.resmen soygunculuk
paket içeriklerine de isteyenler şurdan bakabilir Digiturk Uyelik

yan odayla 2 kişi alabiliyor 75e geliyor ama oda çok tabi.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
O politikadan seve seve dönerler relaks. Tutmaz o is.

Ulan katarlılar aldı daha akılcı fiyat politikası yaparlar dedik.araplar da milleti düdükleme derdinde
Sporun yıldızları adında eskiden olan(giriş,süper lig paketi,spor extra vs.) bütün paketleri birleştirip koymuşlar.aylık 99 tl
Yani süper ligi izlemek istemeyen sadece epl ve basket maçlarını seyredecek izleyiciler ayda 99 tl ödemek zorunda.resmen soygunculuk
O kadar para yatırdılar bunu milletten çıkaracakları belliydi zaten

İlk 4 ay odeme yok sonraki 8 ay 99 oduyosun ort 66 ya geliyor gecen sene 66 liraya sadece sampiyonlar paketini izleyebiliyordun.

Takımımız her branşta boka sardığı için digiturk falan hiç gerek yok. Bu sene de aldığıma pişman oldum zaten. Şikeciler ve tinerciler alsın, izlesin.

Dandik ligin şampiyonuna Bayern Munich'in aldığından fazla TV geliri veriyorlar, nasıl çıkaracaklar o parayı başka? Gerçi burdan çıkardıkları da yok, yeteri kadar dekoder satamıyorlar. Geçen sefer yapılamayan ödemelerden sonra devlet işe el koydu.

İlk 4 ay odeme yok sonraki 8 ay 99 oduyosun ort 66 ya geliyor gecen sene 66 liraya sadece sampiyonlar paketini izleyebiliyordun.
Aga yanlışın var eylüle kadar 25 tl sonrası 99 tl.senin dediğin eskiden bütün spor içeriklerini izleyenler için bir avantaj sağlıyor kabul.
Onun dışında kalanlara direk dayatma söz konusu.misal ben sadece epl ve la liga seyretmek istiyorum.eskiden spor extra alıp seyretmek mümkündü.şimdi bu ligleri izlemek için 99 tl vermek zorunda bırakılıyorum.
Adamlar da haklı dandik türk ligini kimse satın almayacağından yanına kaliteli içerik ekleyip kaktırıyorlar.
Normal millet olsa tepki gösterip bu saçmalık geri teperdi diyecem ama daha çok rağbet görnezse şaşırırım

Aga yanlışın var eylüle kadar 25 tl sonrası 99 tl.senin dediğin eskiden bütün spor içeriklerini izleyenler için bir avantaj sağlıyor kabul.
Onun dışında kalanlara direk dayatma söz konusu.misal ben sadece epl ve la liga seyretmek istiyorum.eskiden spor extra alıp seyretmek mümkündü.şimdi bu ligleri izlemek için 99 tl vermek zorunda bırakılıyorum.
Adamlar da haklı dandik türk ligini kimse satın almayacağından yanına kaliteli içerik ekleyip kaktırıyorlar.
Normal millet olsa tepki gösterip bu saçmalık geri teperdi diyecem ama daha çok rağbet görnezse şaşırırım
Ben iptal etmistim bugun aradilar ,verdikleri teklif aynen dedigim gibi, kasima kadar odeme yapmiyorum sonraki 8 ay 99 lira ort 66 ya geliyor , gecen sene sadece smplar paketine 68 odemistim her ay.

sırf giriş paketi + spor extra + sporsever(keyif) + hd yayın için 53 tele bayılıyoruz 66ya ligtvyi de eklerlerse atlarım açıkçası

Geri
Üst Alt