- 27 Ocak 2010
- 138.912
- 105.131
- 5.648
3 Gün boyunca maclar sifresiz diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam, sirf kendi üyelerine mi bütün kanalari acik olacak, yoksa uydusu olan herkes mi izleyebiliyor 3 gün boyunca bu digitürk paketini?
Üyelerine açık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 Gün boyunca maclar sifresiz diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam, sirf kendi üyelerine mi bütün kanalari acik olacak, yoksa uydusu olan herkes mi izleyebiliyor 3 gün boyunca bu digitürk paketini?
Benim play spor paketinin yanında play aile paketi de var
İkiside play Euro üyeliği ve herzaman olduğu gibi aile paketinde bize tüm kanallar açık değil
O kadar para yatırdılar bunu milletten çıkaracakları belliydi zatenUlan katarlılar aldı daha akılcı fiyat politikası yaparlar dedik.araplar da milleti düdükleme derdinde
Digitürk paket içeriklerini yenilemiş.
Sporun yıldızları adında eskiden olan(giriş,süper lig paketi,spor extra vs.) bütün paketleri birleştirip koymuşlar.aylık 99 tl
Yani süper ligi izlemek istemeyen sadece epl ve basket maçlarını seyredecek izleyiciler ayda 99 tl ödemek zorunda.resmen soygunculuk
paket içeriklerine de isteyenler şurdan bakabilir Digiturk Uyelik
İlk 4 ay odeme yok sonraki 8 ay 99 oduyosun ort 66 ya geliyor gecen sene 66 liraya sadece sampiyonlar paketini izleyebiliyordun.Ulan katarlılar aldı daha akılcı fiyat politikası yaparlar dedik.araplar da milleti düdükleme derdinde
Sporun yıldızları adında eskiden olan(giriş,süper lig paketi,spor extra vs.) bütün paketleri birleştirip koymuşlar.aylık 99 tl
Yani süper ligi izlemek istemeyen sadece epl ve basket maçlarını seyredecek izleyiciler ayda 99 tl ödemek zorunda.resmen soygunculuk
Ulan katarlılar aldı daha akılcı fiyat politikası yaparlar dedik.araplar da milleti düdükleme derdinde
Aga yanlışın var eylüle kadar 25 tl sonrası 99 tl.senin dediğin eskiden bütün spor içeriklerini izleyenler için bir avantaj sağlıyor kabul.İlk 4 ay odeme yok sonraki 8 ay 99 oduyosun ort 66 ya geliyor gecen sene 66 liraya sadece sampiyonlar paketini izleyebiliyordun.
Ben iptal etmistim bugun aradilar ,verdikleri teklif aynen dedigim gibi, kasima kadar odeme yapmiyorum sonraki 8 ay 99 lira ort 66 ya geliyor , gecen sene sadece smplar paketine 68 odemistim her ay.Aga yanlışın var eylüle kadar 25 tl sonrası 99 tl.senin dediğin eskiden bütün spor içeriklerini izleyenler için bir avantaj sağlıyor kabul.
Onun dışında kalanlara direk dayatma söz konusu.misal ben sadece epl ve la liga seyretmek istiyorum.eskiden spor extra alıp seyretmek mümkündü.şimdi bu ligleri izlemek için 99 tl vermek zorunda bırakılıyorum.
Adamlar da haklı dandik türk ligini kimse satın almayacağından yanına kaliteli içerik ekleyip kaktırıyorlar.
Normal millet olsa tepki gösterip bu saçmalık geri teperdi diyecem ama daha çok rağbet görnezse şaşırırım