Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln ülkesine gitti !

Biz büyük futbolcularla değil bu formayı herşeyin üzerinde tuttuğumuz için GALATASARAY'ız..

Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!

önemli oldugunu düşünerek tekrarlıyorum

Bülent hoca orda ilk etapta skoru koruman için Kewell yerine Barış oynattı neyse onu geçelim bende sana şunu diyim

Bordeaux maçında Kewell oyuna sonradan girdi ve aslanlar gibi oynadı peki Lincoln herhangi bir maça sonradan girsen oynarmıydı ?

İste Karakter burda iste onun için Kewell Liverpoolda Cl kupası kaldırıyor,işte bunun için Lincoln Schalke ve Galatasaraydan kovuluyor :mad:

Karaktersiz Futbolcu istemiyorum

bide her teknik direktorumuzun bombasina ne diyosunuz:)

lige 15 gun ara var yanlislarimizi, taktigimiz, kondisyonumuzu duzeltcez falan filan

adam lige verilen aralarda brezilya plajlarinda kumdan kale yapiyor:)

sizde hala lincoln diyorsunuz mactan sonra

bence ultra aslan adamsa ilk macta bu adama kimin buyuk oldugunu gosterir

ha bu arada bulent kaptanda hocaligi bizde ogrenecek ve zamani var daha lig sonuna kadar nasil olsa ben bisey beklemiyorum bu takimdan bari teknik direktor kaanalim ilerisi icin

ben sadece o gozle izliyorum bundan sonraki maclari

Bravo Bülent Hoca.Hem şampiyonluk şansımızı hem de bu adamı bitirdin.Helal olsun.Başın arşa değsin şimdi.Bi teknik direktör bir futbolcusunu bitirmek için bu kadar uğraşırmı?Yazıklar olsun.Keşke büyük kaptan oalrak kalsaydın.Adamı Trabzon da resmen t...k geçer gibi yanında oturttu.Yetmedi,Hamburg maçında o ana kadar kötü olsa bile bir pasıyla maçı çevirebilecekken oyundan aldı.Ve dün...Ben Lincoln'ün yerine koyuyorum kendimi.Böyle disiplin delisi bir hocayla çalışmayı istemezdim.Skibbe'nin gitmesi hatadır diyenleri şimdi anlıyorum...

Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!

Ne çabuk en büyük değerlerimizi iki günlük yabancılara değişir oldunuz....!!!!

Büyük kaptan pazara kadar değil mezara kadar........!!!!!!!

Değerlerimiz mi? Değerimiz olabilir ama futbolcu Bülent Korkmaz benim için 1989-2005 arasında vardır ve 2005'te bitmiştir.Teknik Direktör Bülent Korkmaz 2009 da başladı göreceğiz.Ne demiş atalar "Ayinesi iştir kişinin lafa söze bakılmaz" Bülent Korkmaz başarılı olsun sonra ne yaparsa yapsın ama böyle cin olmadan adam çarpması çirkin.Felipe'yi bilirim kaçtı gitti kuruş alamadık.Terim'in kaprisleri yok etti o'nu.Bülent Korkmaz başardı listesinde sırada kim hangi yıldız var bay yıldız düşmanı Bülent Korkmaz'ın Kewell'mı, Baros'mu ters düşerse Arda'mı, Servet mi?Böyle hocalık olmaz böyle yapacaksa hemen görevini iade edip Bank Asya 1.Lig'de takım çalıştırsın.

2 günlük yabancı olmayanca embesil gibi futbol oynuyoruz orta sahayı doğru düzgün geçen yok, gol pozisyonuna sokan yok.Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'ı bizler kadar sevmediğini anladım dün akşam.Bir Alman atasözü "Yumruğumu cebimde sıkmayı bilirim" diye bir söz.Madem çok seviyordu Galatasaray'ı neden küçük düşürdü dün akşam, Lincoln olayında neden Galatasaray'ı 14 trilyon zarara sokmayı istiyor, neden puan kaybı yaşanırken aptal değişiklikler yapıyor nedeni Bülent korkmaz hazretleri kızdı Lincoln'e ama bize ne biz taraftarız 3 puan alsaydık dün akşam %80 şampiyonduk.Lincoln gelir bir ceza vermek gibi bir hödüklük yapmazlar umarım çünkü adamı iyiden iyiye kaybederiz basın ve yıldız düşmanı Bülent Korkmaz'ın istediği olur.Dün akşam Lincoln'ü oyuna almadı diye yuhalandı, ıslıklandı kaçar giderse Sami Yen'e hangi yüzle çıkar bilmem...

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

10 Milyon'a falan verilebilirse çok ciddiyim gitsin,yarar gelmez artık bence Lincoln'den.

Oha len ne 10u :D

4e aldık biz 5 vermezler kanımca..

Lincolnün sezon sonu gideceği belli ,sadece gideceği takım ismi belli değil.

Ama zenit ama moskova ama rio daki bir takım olsun hiç farketmez,böylesi sorumsuz ve disiplin yoksunu ruhsuz bir adam gitsinde başka bir şey istemiyorum..

Nasil da belli asker bir millet oldugumuz.. ne disiplinmis arkadas!!!

Tugay denen efsane futbolcumuz futbolu biraksin mi yoksa gitsin mi diye tartisilirken iskocya'ya gitti, gidis o gidis.. 10 senedir top oynuyor nerdeyse..

Lincoln neymis? Disiplinsiz!!

Hay sizin disiplininize basayim..

Ingiltere'de Ronaldo mactan yarim saat once evden cikar, stada takim otobusuyle degil arabasiyla gider.. Keza Emre belozoglu'da oyleydi.. Tuncay da oyle.. Su anda CL nin zirvesine oynayan Liverpool ve Manchester United'in butun oyunculari da oyle..

Bu saydigim takimlarin nerdeyse butun futbolculari allahin gunu alemlerde, sabahlara kadar cosuyor, sonra da gidip topunu oynuyor..

Ulan Almanya'da son 5 mac haric cok cok iyi top oynamis olan Lincoln'u anca bizim gibi EL Turko'lar harcar, onu da soyleyeyim..

Basarim disipline de, askeri anlayisa da.. Ne disiplinmis arkadas! Ne yapmis ya bu Lincoln?

Medyanin gazina gelip su yazilan yorumlara bak!!

Zenith Lincoln'ü de alırsa kendilerini kardeş kulüp ilan edeceğim.

Alırlarsa gerçekten bize büyük bir iyilik yaparlar:)

Ondan önce gitmesi gereken çok kişi var.

Gitsin ama sadece Lincoln deil Lincolnun yaninda Linderoth, Nonda, Ümit Karan, Mehmet Güvende gönderilmeli Barışa felan bi teklif gelirse kesinlikle düşünülmeli

Bursaspor'u da cok guzel kurmustu.. Devam etseydi artik Bank Asya icin yeni kadrosunu kuruyor olurdu..

Sen elinde kendin kurmadığın kadroyla ne kadar iş yapabilirsin?Kafandaki sistem ya takımla uyuşmuyorsa?Gözü kapalı eleştirmeden önce bir düşünün, gören Lincoln 2.yarının başından beri takır takır top oynadı da Bülent Korkmaz egosundan çekti zannedecek, Skibbe varken de oynamadı bu adam ne yapacağız?Adamın bir armaya tükürmediği kaldı böyle devam ederse o da gelecek yakında :o

Şu sezon için bir sakinleşin kimseyi asıp kesmeyin de, seneye Bülent Korkmaz'ın kuracağı kendi takımı iş yapacaktır.

Evet B.Korkmaz Bursa da kendi kurduğu takımla 10 maçta 1 galibiyet almış ve her zaman öne geçtiği maçlarda skoru koruyamamış ya beraberlik yada mağlup ayrılmış.

Evet Korkmaz geldiği zaman çok destek verdim sezon sonuna kadar kalmalı ama seneye kaybedecek bir yılımız daha yok. artık aklı başında ne yaptığını bilen bir hoca şart. Bülent hoca ancak 5 sene daha anadoluda yıpratması lazım kendini. Ve eğer belli bir başarı yakalarsa başımızın üstünde yeri var. Ama takımları küme düşmeye oynatıp sonrada bize gelecekse hiç gelmesin. Büyük Kaptan olarak anılsın yeter..

Ve eğer Lİncoln ü satacaksak onu oynatıp satmamız lazım. Kulbede oturan adamı kimse almaz. İlk yarıdaki performansın yarısı oynasın ez az 10 milyon euroya satarız bu adamı..

Nasil da belli asker bir millet oldugumuz.. ne disiplinmis arkadas!!!

Tugay denen efsane futbolcumuz futbolu biraksin mi yoksa gitsin mi diye tartisilirken iskocya'ya gitti, gidis o gidis.. 10 senedir top oynuyor nerdeyse..

Lincoln neymis? Disiplinsiz!!

Hay sizin disiplininize basayim..

Ingiltere'de Ronaldo mactan yarim saat once evden cikar, stada takim otobusuyle degil arabasiyla gider.. Keza Emre belozoglu'da oyleydi.. Tuncay da oyle.. Su anda CL nin zirvesine oynayan Liverpool ve Manchester United'in butun oyunculari da oyle..

Bu saydigim takimlarin nerdeyse butun futbolculari allahin gunu alemlerde, sabahlara kadar cosuyor, sonra da gidip topunu oynuyor..

Ulan Almanya'da son 5 mac haric cok cok iyi top oynamis olan Lincoln'u anca bizim gibi EL Turko'lar harcar, onu da soyleyeyim..

Basarim disipline de, askeri anlayisa da.. Ne disiplinmis arkadas! Ne yapmis ya bu Lincoln?

Medyanin gazina gelip su yazilan yorumlara bak!!

Öncelikle hitap şeklinizin doğru olmadığını ve bulunduğumuz bu ortak platformda herkeze örnek olmamız gerektiğini söylemem gerek.Burası kahvehane ağızıyla konuşulan bir portal değildir,hatırlatırım..

Hocam sen kimlerden bahsediyorsun,biz kimlerden bahsediyoruz? hangi olayları tartışıyoruz?

kimsenin ,kimseden gaz alıp burda mesaj yazdığıda yok,Allaha çok şükür aklım başımda yerinde,kendi öz düşüncelerimdir size uyar yada uymaz saygı duymanız gerekir.Ortak bir platformada elbetteki çeşitli fikirler olacakdır ancak olayı şahsileştirmeninde anlamı yoktur.Ben burada hiçbir oyuncunun Galatasaraydan üstün olmadığını ve ortada olan gerçekleri kendi penceremden söyledim.Bu başlıkdada daha içerikli düşüncelerimi dile getirdim.

Siz dünyanın peşinde olan oyuncular ile bizim lincoln denilen adamı aynı kefeye koyup olayı bambaşka bir yere götürmüşsünüz,saygı duyarım kendi düşüncelerinizdir ancak onlar premier ligin en baba takımlarında oynayan oyuncularken (yaptıklarını saymama gerek yoktur sanırım) biz avrupada ilk 5e bile giremeyen sorunlu bir futbol ligiyiz ve tartışılanda lincolndür.Acaba sizin söylediğiniz takımların teknik direktörleri lincolne nasıl bakardı hiç düşündünüzmü?

Geçiniz efendim bu muhabetleri..Adam izin almadan rionun renkli gecelerine gitti.peki kimin parasıyla? senin-benim aldığım kombine,bilet ve store ürünlerin parasıyla.Yazık günah değilmi? Peki bu takımda lincoln gibi yüksek ücret alan başka oyuncularda var neden onlar linclon gibi başıbuyruk değiller?

Sapla samanı karıştırırsanız işte böyle olur.Lincoln gibi adamlara prim tanırsanız adam izin mizin almadan çeker gider..Şimdi bunu bülent hocaya mal etmenizde normal,daha önce dediğim gibi olay bülent hocadan değil yönetimden kaynaklanıyor.Yönetim artık lincolnün peşinden koşmak istemiyor,onlarda haklı.Paraysa parası,rahatlıksa rahatlığı herşeyi yapılıyor.2 sezondurda verdiği doğru düzgün bir şey yok ve biz disiplindi,oyunuydu vs tartışıp durduk.Bir oyuncu bulunduğu klübün yönetimini,teknik direktörünü saymıyor yada seçiyorsa o adamdan hayır gelmez.Bu karakterle alakalı bir durum.Lincolnün profosyonellik anlayışı haber vermeden kafa iznine çıkması ile doğru orantılıdır.

Başka söylenecek bir şeyde yoktur....

Ve eğer Lİncoln ü satacaksak onu oynatıp satmamız lazım. Kulbede oturan adamı kimse almaz. İlk yarıdaki performansın yarısı oynasın ez az 10 milyon euroya satarız bu adamı..

Bende isterim oynasın ama adamın niyeti kötü renktaş.

arkadaşlar Direk satıslın hele 5-6 milyon veriyorlarsa dikre düşnülmesin

kaç maçtır G.Antep li TABATA yı izliyorum yok böyle bir futbolu yaa adam tek başına takım. tam bir lider yemin ederim Lincoln ü 3 e katlar.

satarsak Lincoln ü direk alalım bu adamı..

adamda kapris yok hava civa da yok şu ana kadar 10 gol atmış 14 asist gibi birşeyle oynuyor düşünün yani..

Geri
Üst Alt