Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?
Nasil da belli asker bir millet oldugumuz.. ne disiplinmis arkadas!!!
Tugay denen efsane futbolcumuz futbolu biraksin mi yoksa gitsin mi diye tartisilirken iskocya'ya gitti, gidis o gidis.. 10 senedir top oynuyor nerdeyse..
Lincoln neymis? Disiplinsiz!!
Hay sizin disiplininize basayim..
Ingiltere'de Ronaldo mactan yarim saat once evden cikar, stada takim otobusuyle degil arabasiyla gider.. Keza Emre belozoglu'da oyleydi.. Tuncay da oyle.. Su anda CL nin zirvesine oynayan Liverpool ve Manchester United'in butun oyunculari da oyle..
Bu saydigim takimlarin nerdeyse butun futbolculari allahin gunu alemlerde, sabahlara kadar cosuyor, sonra da gidip topunu oynuyor..
Ulan Almanya'da son 5 mac haric cok cok iyi top oynamis olan Lincoln'u anca bizim gibi EL Turko'lar harcar, onu da soyleyeyim..
Basarim disipline de, askeri anlayisa da.. Ne disiplinmis arkadas! Ne yapmis ya bu Lincoln?
Medyanin gazina gelip su yazilan yorumlara bak!!
Öncelikle hitap şeklinizin doğru olmadığını ve bulunduğumuz bu ortak platformda herkeze örnek olmamız gerektiğini söylemem gerek.Burası kahvehane ağızıyla konuşulan bir portal değildir,hatırlatırım..
Hocam sen kimlerden bahsediyorsun,biz kimlerden bahsediyoruz? hangi olayları tartışıyoruz?
kimsenin ,kimseden gaz alıp burda mesaj yazdığıda yok,Allaha çok şükür aklım başımda yerinde,kendi öz düşüncelerimdir size uyar yada uymaz saygı duymanız gerekir.Ortak bir platformada elbetteki çeşitli fikirler olacakdır ancak olayı şahsileştirmeninde anlamı yoktur.Ben burada hiçbir oyuncunun Galatasaraydan üstün olmadığını ve ortada olan gerçekleri kendi penceremden söyledim.
Bu başlıkdada daha içerikli düşüncelerimi dile getirdim.
Siz dünyanın peşinde olan oyuncular ile bizim lincoln denilen adamı aynı kefeye koyup olayı bambaşka bir yere götürmüşsünüz,saygı duyarım kendi düşüncelerinizdir ancak onlar premier ligin en baba takımlarında oynayan oyuncularken (yaptıklarını saymama gerek yoktur sanırım) biz avrupada ilk 5e bile giremeyen sorunlu bir futbol ligiyiz ve tartışılanda lincolndür.Acaba sizin söylediğiniz takımların teknik direktörleri lincolne nasıl bakardı hiç düşündünüzmü?
Geçiniz efendim bu muhabetleri..Adam izin almadan rionun renkli gecelerine gitti.peki kimin parasıyla? senin-benim aldığım kombine,bilet ve store ürünlerin parasıyla.Yazık günah değilmi? Peki bu takımda lincoln gibi yüksek ücret alan başka oyuncularda var neden onlar linclon gibi başıbuyruk değiller?
Sapla samanı karıştırırsanız işte böyle olur.Lincoln gibi adamlara prim tanırsanız adam izin mizin almadan çeker gider..Şimdi bunu bülent hocaya mal etmenizde normal,daha önce dediğim gibi olay bülent hocadan değil yönetimden kaynaklanıyor.Yönetim artık lincolnün peşinden koşmak istemiyor,onlarda haklı.Paraysa parası,rahatlıksa rahatlığı herşeyi yapılıyor.2 sezondurda verdiği doğru düzgün bir şey yok ve biz disiplindi,oyunuydu vs tartışıp durduk.Bir oyuncu bulunduğu klübün yönetimini,teknik direktörünü saymıyor yada seçiyorsa o adamdan hayır gelmez.Bu karakterle alakalı bir durum.Lincolnün profosyonellik anlayışı haber vermeden kafa iznine çıkması ile doğru orantılıdır.
Başka söylenecek bir şeyde yoktur....