Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln İstanbul'da

Lincoln sonunda döndü

Galatasaray'ın izinsiz olarak ülkesine giden futbolcusu Casio Lincoln, İstanbul'a döndü.

Lufthansa Havayolları uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen Lincoln, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Yolcu bekleme salonunda kendisine sevgi gösterisinde bulunan bazı vatandaşlarla tokalaşan Lincoln, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Lincoln hala ne kadar tozpembe takılıyorsun senin kadar kimseyi iplemez adam görmedim son yıllarda,Doğuş ''Gamsız'' şarkısını sana mı yazdı acaba yıllar önce :D

Şu şarkı sezon sonunda daha güzel bence git güle güle yolun açık olsun hata kimde sende biliyorsun :)

Cevap: Lincoln bu gece İstanbul 'da...

lincoln fenere giderse bazilari pesinden orayada gider bu gidisle !!!

Dur bakalım bizim Galatasaray'lılığımızı yargılamak yok fenere gider mider demek kimsenin haddine değil.Lincoln fenere giderse oturur adam gibi izlerim futbolunu hödüklük yapmam.Ama Lincoln'ü kaçırırsa kulübüme kendi kişisel protestomu yaparım maça gitmem.

Fenere giderse demişizde onu geçelim başka bir 10 numara için fahri Gaziantep taraftarı kesilenlere ne diyeceğiz?Lincoln hala bizim futbolcumuz ve gitmeden önceki desteğimden gram eksiltmedim yerine alınacak odunları izlemek istemiyorum çünkü.

Baslik : "Galatasaray'dan ayrilmam".

Lincoln niye ayrilsin ki ?

Kim ona baska yerde bu kadar para verecek ? Hangi baska kulüp kaprislerine katlanacak ? Ne rahat adam, oynasa "Lincooooooooooln Lincoooooooooln", oynamasa yine "Lincoooooooooln Lincoooooooooln".

müberra ve aysel kalsın demiş diğerleri gitsin demiş ben de dahil olmak üzere.demek ki sadece kızları inandırabiliyor artık.o da dış görünümden kaynaklanıyor olsa gerek :)

müberra ve aysel kalsın demiş diğerleri gitsin demiş ben de dahil olmak üzere.demek ki sadece kızları inandırabiliyor artık.o da dış görünümden kaynaklanıyor olsa gerek :)

Bi kere beni bu hale yonetim getirdi,cok da bayilmazdim :D

Özledik seni lan Lincoln :D

Iyiki geldin. Haydi kocum bak fener macina az kaldi ;)

İnandırmaymış şuymuş buymuş alakası yok Emrah.

O kadar yazdım çizdim ki Lincoln hakkında,her zaman da arkasında olduğumu dile getirdim. Bu bir kaç haftalık olan bir durum değil.

yönetimle lincoln'ün yakışıklılığının ne ilgisi var.anlamadı ben :confused:

Benim Lincolnu suan desteklemem goruntusuyle filan alakasiz bi kere onu anla renkdas,ben Lincolnu cok severdim,sonra sevmedim,simdi tekrar seviyorum,bizim iliskimiz karisik :D,son yapilanlarla birlikte Bulent Korkmaz ve Yonetimde Lincolne yapilanlara goz yuman herkes beni tekrar Lincolnu desteklemeye itti,nasil bir cumleyse artik :D

İnandırmaymış şuymuş buymuş alakası yok Emrah.

O kadar yazdım çizdim ki Lincoln hakkında,her zaman da arkasında olduğumu dile getirdim. Bu bir kaç haftalık olan bir durum değil.

düşüncene saygılıyım ama arkasında durulacak bir adam değil bence.ahlaksız ve küstah bir insan bana göre.

Geri
Üst Alt