Linnes Zammı Kaptı

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5c2ef38cae298b2e56d9b1de

Norveçli yıldızın 950 bin Euro olan maaşı, 1.5 milyon Euro’ya çıkacak. 3.5 yıllık imza atılacak.

Bir yandan iç transfer görüşmelerini de sürdüren Galatasaray'da Martin Linnes'in resmi imzası bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar 3.5 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı Norveçli yıldıza yüzde 50 zam yapacak.

Alınan bilgilere göre Linnes'in 950 bin Euro olan garanti ücreti 1.5 milyon Euro'ya çıkarılacak. Linnes özellikle son 1 yıldaki performansıyla büyük alkış topladı

Takvim

Vay arkadaş.

Kötü oynadıklarında da indirim yapılsın o zaman.Var mı abi böyle dünya,zaten adamdan bir şeyler beklediğin için o kallavi ücretleri vermiyor musun?Adam işini yapıyor diye hadi primleri falan anladık da garanti ücretine zam... :D

Bu adama zam verilir. Çünkü kuzeyli ne de olsa. İş ahlakı var. Az para aldım diye trip atmaz, fazla para aldım diye götü başı oynamaz.

Su anki maasi eray in son maasiydi , zam alirsa yan gel yat tarik a sadece yaklasacak !

durduk yere de zam yapan bizden baska kimse yoktur herhalde. linnes halinden memnundu ne diye zam yapıyonuz yaw.
sonra bize niye zam yok diye ayaklanma çıkıyor takımda.

abi saçma sapan işler ne gerek var bu kadar zam olayına.Diğer takımlarda böyle bir olay yok bir tek bizde türedi bu olay önüne gelen zam istiyor

abi yeter artık ne zammı ya. sözleşmeyi imzalamışsın iyi oynasa da kötü oynasa da yapacağın bir sonraki sözleşmeyi bağlar bu.

Zam değil diğerlerinin ücreti indirilmeli 950.000 Euro gayet doğal.

Bir uydurma haber daha.Biz okumaktan bıktık bu yavşaklar yazmaktan bıkmadı.
Takım olan maaşı ödeyemiyor,maaş ödemek için futbolcu satıyor,bu götler maaş artışından sözediyor.

950k dan 1.5 milyona çıktı diyor %50 zam diyor sizde bu habere inanıyorsunuz

Bütün maaş skalamızı Tarık'a göre belirleme zorunluluğu nereden doğmuş acaba? 1 hata yaptık ve bunu hala hata olarak kabul ediyoruz diye başka hatalar da mı yapmak zorundayız, kim bu hastalıklı düşünceyi savunuyor ve hangi gerekçe ile? Bence gereksiz bu zam Linnes'in hak etmesinden ziyade artık ekonomik gerçekler deyip elde işe yarayan tüm oyuncuları satıp, elimizdeki vasatlara zam yapmak nasıl bir denge unsuru barındırıyor ben anlamıyorum.

İndirim olmaz tabi ama Linnes ile 1.000.000 Euro

Muslera ile 2.000.000 olacak şekilde imzalanmalı.

Örnek Tablo

Muslera :2.000.000
Linnes : 1.000.000
Ozan : 500.000
Sinan: 650.000
Donk: 900.000 (kalacaksa)
Akbaba : 1.500.000
Yunus : 150.000
Atalay : 150.000
Celil: 100.000

Şu an imkansız da olsa

Belhanda : 2.500.000