Linnes Zammı Kaptı

peki tarik i geciyorum ... selcuk 2,9 ve bonuslarla 3,5

linnes 950 ... adil mi ?

Selçuk'ta defolup gidecek artık son yılı, bu paraları veremeyiz çünkü yok bu kadar basit. Beğenmiyorsa gitsin Linnes vb tipler vazgeçilmez hiçbir yanı yok.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk ve Tarık zaten 5 katı fazla maaş alıyorlar onlara bakarsanız Gomise 15m ödememiz gerekirdi

Zaten o yuzden gitti , cunku o parayi veren cikti . Linnes e cikmaz , o da oturup kararini verir

Ben neden zam yapilsin da elin adamina kulubun parasi gitsin isteyim ama "e tarikta yanlis yapildi" diyince antrenmanda yanyana kosan tarik ile linnes in maaslari degisiyor mu

Yani "napalim yanlis yapildi" soylemi ucret dengesindeki adaletsizligi cozmuyor ki

Ölçümüz geçmişte yapılan skandal sözleşmeler olmamalı. Tarık ve selçuk sezon sonu bitiyor zaten. Linnes ile 1 m€ ‘dan 2.5 +1 yıllık olmalı, gayet yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halinden memnundu, citi cikmiyordu gibi laflar kullanabilmek icin Linnes ile cok yakin iliski icerisinde olmak lazim. Ayrica maas zaminin kriteri bir oyuncunun bir noktadan sonra baskaldirmasi, sabote etmesi olamaz.

Zaten o yuzden gitti , cunku o parayi veren cikti . Linnes e cikmaz , o da oturup kararini verir

Ben neden zam yapilsin da elin adamina kulubun parasi gitsin isteyim ama "e tarikta yanlis yapildi" diyince antrenmanda yanyana kosan tarik ile linnes in maaslari degisiyor mu

Yani "napalim yanlis yapildi" soylemi ucret dengesindeki adaletsizligi cozmuyor ki

Tamam ama şuan bunu çözme durumumuz var Selcukla Tarıkla uzatmazsın onlarda yan yana koşmazlar :) hatta Tarık ancak halısahada koşar

Beni elbette kulubun kasasindan cikan para ve oyuncudan alinacak performans ilgilendirir , ama insani acidan bakinca , yan gel yat bir adam 5 senede 7-8 milyon euro yu cukkalamis ve onu sosyal hayatina etki eder sekilde kullanmis ise (araba , hava vb..) , ulkemi birakip yurt disinda para kazanmaya gelmis bir oyuncu olarak bunu gordugumde , acikcasi bu kendi acimdan sacma bir durum olurdu

Yani ben baska bir bakis acisi ile bakmaya calisiyorum , takim ici dengeler diye de bir sey var .

Zamanında yanlış yapıldı doğru bir argüman değil daha sene başı Donk'a 2 milyon eurodan sözleşme gömdük: )) Bu adam da as takım oyuncusu sonuçta, normal olarak benim başım kel mi diyebilir.

Dogru bir arguman ama boyle uzaktan konusana ,bizlere gore dogru .. Bakis acisini degistirip o oyuncu olarak bakin .. cumaya gidip geleyim bir senaryo yazacagim bununla alakali , fikirlerinize basvurmak adina

Linnes'e dünyada 1.5 milyon euro ödeyecek bir kulüp çıkmaz. Molde takımında 200 bin euro'ya oynarken biz 1 milyon euroluk sözleşme yapıp 5 kat fazla para verdik.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarık 14/15’te gelmiş Linnes 15/16. O zaman zamanında da baksaydı gelmeden Tarık kaç para alıyor diye o parayı isteseydi. Böyle saçma bakış açısı mı olur ya? Tutturmuş bir Tarık da Tarık. Zamanında yapılan hatayı her seferinde tekrarlayalım mı?

Sanki Tarık’a 500.000 veriyorduk arada sözleşme uzattık da 1.600.000 vermeye başladık.

yonetimin malligi baska birsey degil. ulan sonra cikiyorlar maasi cok diyorlar iyi topcuyu 500 bin euro fazla vermemek icin yirtiniyorlar. yapilana bak komedi

Tarik 1,6 aliyor diye olabilir mi ?
Baydı ha her yerde Tarık da Tarık diyorsun.

Iyi Tarık 1,6 alıyor diye herkese çuval çuval para verelim, böyle kafa mı olur.

Not: Kral Linnes ile uzatılması güzel haber

sent via GSC

Aysali sivama yahu , satasmasan satasmiyorum ama boyle yorumuma laf uzatirsan bu karsilikli hale donusur , ben senin laflarina yorum yapiyor muyum ? Her dedigin dogru demek ki , bize soz birakmiyorsun , ondan susuyoruz

Hayir . Bana yanlis da gelse susup kendi yorumu diyorum , sende ayni saygi mevcut degil sanirim ..

1.1-1.2 m €'dan uzaltilmasi lazim.Sonucta oynadigi sure boyunca istikrarliydi.Ufak bir zam hakki.Lakin kazancina %50 zam fazla.Diger oyunculara yapilan yanlis sozlesmeler ornek olmamali.Yoksa isin icinden cikamayiz.

Geri
Üst Alt