Linnes Zammı Kaptı

Artık maaş düzenlemelerinde selçukla tarıkı çıkarın aklınızdan. İkisi de yıllardır kanımızı emiyor ve sene sonu gidecekler inşallah

Hem adami oynatma, hem zam ver? Az bir zam verilse ve maasi 1,1 milyona falan yükseltirse ok derdim ama 1,5 cok fazla.

Bu dedigine ben hangi mesajda katilmadim ustat ama adamin takim arkadaslariyla dengesi yok ki

Bu adama zam verilir. Çünkü kuzeyli ne de olsa. İş ahlakı var. Az para aldım diye trip atmaz, fazla para aldım diye götü başı oynamaz.
Irkçılık yapacak lüksümüz yok bence beş kuruş artışı hak edecek bir oyuncu değil yabancı sınırı diye her yerde serdar için ağlayan taraftar bu yedek yabancı sağ beke nasıl zam verip uzatalım der anlamadım. sarışın olanların torpili mi var nedir :) o mankenlik sektöründe olur futbolda olmaz... bassın gitsin ahlaksız lejyoner...

Bak mesela UG nin dedigi bir fikirdir , gitsin dense belki kalsin derim ama o baska bir senaryo

Ama kalip da bogaz tokluguna ulkesinden uzakta oynamasini istersen , oynar yine ama bu paraya bu kadar der

Anladığım kadarıyla Linnes'e Avrupadan yıllık 2-2,5 milyon euro veren var (vergilerle) . Biz de gitmesin bizde kalsın diye denk ücret olan 1,5 milyon euro yapıyoruz . Gerçekten gerizekalı bir takım . Oyuncuya ödediği maaşı neyin piyasasına göre veriyor belli değil . Fatih Terim'e net 3 veren varsa sen de 3 verirsin Linnes'e net 1,5 veren varsa sen de verirsin . Terim'e 2 veren yokken bizim 3 vermemiz ne ile açıklanıyor anlayamıyorum ( bunun gibi bir sürü örnek var Galatasaray'da ) Adamların öyle bir piyasası yokken biz hangi akla hizmet bu ödemeleri yapıyoruz aklım almıyor .

Mesela tarik linnes ile ayni donemde olmayan bir ornek olsa , gecmisteki bir hata ornek olmaz ona

Ama ikisi ayni takimda eszamanli oynuyorlarken (pardon biri yatarken) , digerinin onun yari parasina oynamasi sacma sapan bir is

Yapilacak sey belli . Linnes e bu zammi ver , ama bir daha da tepeye 3,85 ler 3,55 ler veya gomisteki gibi 1 sezonda 6 verme

Selcuk a 2,9 verme , eren ve serdar a 2,2 verme

Linnes in 1,5 u bitince istersen onu da verme

Maas baremi tepeden kirpilarak olusturulur , dunyanin parasini alanlar varken eszamanli olarak bazilarini bogaz tokluguna irgat gibi oynatirken degil

Ya baska ornek vereyim . Eray iscan ile linnes ayni parayi alir mi yahu :)

Irkçılık yapacak lüksümüz yok bence beş kuruş artışı hak edecek bir oyuncu değil yabancı sınırı diye her yerde serdar için ağlayan taraftar bu yedek yabancı sağ beke nasıl zam verip uzatalım der anlamadım. sarışın olanların torpili mi var nedir :) o mankenlik sektöründe olur futbolda olmaz... bassın gitsin ahlaksız lejyoner...

Taraftar yedek olarak degil as olarak goruyor Mariano gidici zaten anladigim kadariyla

liverpooldan kiraladığımız emiliano insua diye bir oyuncu vardı ona benzetiyorum..

karakteri düzgün ama futbolunda istikrar yok.. belki de potansiyeli budur ama bizim beklentimiz yüksek :red:

Serbest bıraksak 300 bin euro'dan fazla maaşı rüyasında göremez.
Ama biz yinede zamn yapiyorsak bunun tek açıklaması vardır.

KOMİSYON.
Yabancıları bile kendimize benzetip pislklere alet ediyoruz.

İlla çok para vermek istersen

Yaparsın maaşını 500 bin.
Maç başıda 25 bin verirsin

40 maç oynar 1 milyon euro daha cebine koyar.
Oymamazsa gal etmediği parayida kazanmamış olur.

Bu takımda yedek olup da ilk 11’i en çok hak eden isim Linnes’tir. Ne ahlaksızlığını gördün Linnes’in bilmiyorum ama konuşma şeklin hoşuma gitmedi.

Bizim oyuncularin nerdeyse hepsi 15-25% daha düsük maas almali.

Belhandaya mesela 2,5 ve Feghouliye 2,85 milyon versen, araplardan 5 milyon senelik teklif gelirse rahat sorun yapmadan giderler.

Linnes avrupaya gitse 700-800 bin falan net anca alir. Sanki 3 senelik, 1,1 milyondan sözlesme önersen kabul etmeyecek.

En guzeli hem is yapmayan selcuk ,tarik gibilerden eren gibi kurtulmak .. Ardindan tepe maas alan belhanda , feghouli gibi adamlardan fazla ASLA kimseye maas vermemek .. O zaman cita daha fazla yukselmez , ardindan da bu adamlar ayrildikca (ama satis ama sozlesme sonu) asla o rakamlari da kimseye vermemek

Boyle yaparsan dogru bir planlama ile tepedeki en fena ucretlerden sirayla asagi dogru cozum bulursun , iste o zaman linnes e yapilan zam adamin hakki olur , biraz daha isimli adama 2 ya da 2,5 verebilirsin , daha alt segmente de 300-500 bin ver o zaman

Boyle hemen birseyleri duzeltmek adina hareket edersen , duzelteyim derken bu kez icerideki dengeyi zedelersin

kalması isabet lakin abartmışlar diğerlerinin aşırı yüksek alıyor olması bu durumu haklı yapmaz

Geri
Üst Alt