Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 92.746
- 72.527
- 5.188
Artık maaş düzenlemelerinde selçukla tarıkı çıkarın aklınızdan. İkisi de yıllardır kanımızı emiyor ve sene sonu gidecekler inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen kotuden ornek gosterip bizimi yiyorsun.peki tarik i geciyorum ... selcuk 2,9 ve bonuslarla 3,5
linnes 950 ... adil mi ?
sen kotuden ornek gosterip bizimi yiyorsun.
simdi sana soru. linnes hangi takimda 1.5 alir
futbolcu var futbolcu var. 1.5 milyon euroyu 3 senede anca alir baska yerde. 950 iyiydi. mallik yapilan.Yenilenmese bir sey demem ki . Ben illa kalsin da demiyorum
Ama kibrit parasina da adam oynatilmaz , bu benim dusuncem
Irkçılık yapacak lüksümüz yok bence beş kuruş artışı hak edecek bir oyuncu değil yabancı sınırı diye her yerde serdar için ağlayan taraftar bu yedek yabancı sağ beke nasıl zam verip uzatalım der anlamadım. sarışın olanların torpili mi var nedirBu adama zam verilir. Çünkü kuzeyli ne de olsa. İş ahlakı var. Az para aldım diye trip atmaz, fazla para aldım diye götü başı oynamaz.
Irkçılık yapacak lüksümüz yok bence beş kuruş artışı hak edecek bir oyuncu değil yabancı sınırı diye her yerde serdar için ağlayan taraftar bu yedek yabancı sağ beke nasıl zam verip uzatalım der anlamadım. sarışın olanların torpili mi var nediro mankenlik sektöründe olur futbolda olmaz... bassın gitsin ahlaksız lejyoner...

Irkçılık yapacak lüksümüz yok bence beş kuruş artışı hak edecek bir oyuncu değil yabancı sınırı diye her yerde serdar için ağlayan taraftar bu yedek yabancı sağ beke nasıl zam verip uzatalım der anlamadım. sarışın olanların torpili mi var nediro mankenlik sektöründe olur futbolda olmaz... bassın gitsin ahlaksız lejyoner...
Ahlaksızlık mı??? Kim dedi ahlaksız diyeBu takımda yedek olup da ilk 11’i en çok hak eden isim Linnes’tir. Ne ahlaksızlığını gördün Linnes’in bilmiyorum ama konuşma şeklin hoşuma gitmedi.