Linnes Zammı Kaptı

Bizim oyuncularin nerdeyse hepsi 15-25% daha düsük maas almali.

Belhandaya mesela 2,5 ve Feghouliye 2,85 milyon versen, araplardan 5 milyon senelik teklif gelirse rahat sorun yapmadan giderler.

Linnes avrupaya gitse 700-800 bin falan net anca alir. Sanki 3 senelik, 1,1 milyondan sözlesme önersen kabul etmeyecek.
o belhandaları feghoulileri 2.85e bu ülkeye getirtemezsin. FMcilik oynamıyoruz.
feghouliye düşük bonservis verdik diyebiliriz maaşına birşey demem ama belhandanın 1 sene sözleşmesi varken 10milyona yakın para gömdük maaş olarakta 4milyona yakın. bu içimi cızlattı açıkçası

En guzeli hem is yapmayan selcuk ,tarik gibilerden eren gibi kurtulmak .. Ardindan tepe maas alan belhanda , feghouli gibi adamlardan fazla ASLA kimseye maas vermemek .. O zaman cita daha fazla yukselmez , ardindan da bu adamlar ayrildikca (ama satis ama sozlesme sonu) asla o rakamlari da kimseye vermemek

Boyle yaparsan dogru bir planlama ile tepedeki en fena ucretlerden sirayla asagi dogru cozum bulursun , iste o zaman linnes e yapilan zam adamin hakki olur , biraz daha isimli adama 2 ya da 2,5 verebilirsin , daha alt segmente de 300-500 bin ver o zaman

Boyle hemen birseyleri duzeltmek adina hareket edersen , duzelteyim derken bu kez icerideki dengeyi zedelersin
doğru ama eğer zaten feghoulini kariyeriyle linnes gibileri bırak bir tutmayı yakın görmek de ciddi bir problem. otursun oturduğu yerde indirim istemediğimize dua etsin ya da çeksin gitsin bakalım "as" sağ bekimize kim ne teklif ediyor :)

o belhandaları feghoulileri 2.85e bu ülkeye getirtemezsin. FMcilik oynamıyoruz.
feghouliye düşük bonservis verdik diyebiliriz maaşına birşey demem ama belhandanın 1 sene sözleşmesi varken 10milyona yakın para gömdük maaş olarakta 4milyona yakın. bu içimi cızlattı açıkçası

O zaman gelmesinler. Feghouli West Ham de 60-65 bin haftalik aliyordu ve o rakam milyon civarinda net maas oluyor. Adamlar onu postalamayi düsünüyordu. 850 bin + primler zam yetmiyorsa gelmesin oyuncular bize.

Belhanda ukraynada bile 2,5 milyon aliyordu ve onu da postalamayi istiyorlardi. Onlarin ruslarla sorunu var ve türkiye seviyesinde ülke sayilir. Böyle oyuncuya niye zam veriliyorki bize gelsin diye.

Mallık yüzde 50 zam nedir her seferinde aynı hatayı yapıyoruz her seferinde , her seferinde de örnek Tarık gösteriliyor Tarık yüzünden giren kazıkların haddi var hesabı yok 1,5 milyon euro yedek sağ bek için az değil mi yapın 3 milyon siz de biz de rahatlıyalım , kuş kadar akıl var bunlarda yahu yine sinir ettiler beni.

senelik degil 4 , istersen 14 de verebilirsin , mesele bu aldigin adamlarin maas yukune katlanirken , sana kazandirdiklari ile bunu finanse edip edemedigin

bir buyume sevdasidir gidiyor , mesela 40 milyon euro maas yukumuz var diyelim , bunu 80 e cikardigimizda ,aldigimiz basarilar ile 40 milyon euro ekstra gelirimiz olacaksa hadi yapalim

ama sunu unutmayin , bir hakem cikti seni en kritik macta yakti avrupada , yahut en guvendigin adam kale cizgisinden skoru yapamadi , veya macta kavga cikti 2 kirmizi kart 4 cezali ile sonraki maca ciktin ve kaybettin

bu senaryolar gerceklesip de 40 milyon gelir uctugunda sunu unutma , hala odemen gereken 40 milyon ekstra rakam orada olacak

Bu yuzden imza attigin giderlere kesin , gelirlere ise insallah seklinde risk planlamasi yapmalisin

senelik degil 4 , istersen 14 de verebilirsin , mesele bu aldigin adamlarin maas yukune katlanirken , sana kazandirdiklari ile bunu finanse edip edemedigin

bir buyume sevdasidir gidiyor , mesela 40 milyon euro maas yukumuz var diyelim , bunu 80 e cikardigimizda ,aldigimiz basarilar ile 40 milyon euro ekstra gelirimiz olacaksa hadi yapalim

ama sunu unutmayin , bir hakem cikti seni en kritik macta yakti avrupada , yahut en guvendigin adam kale cizgisinden skoru yapamadi , veya macta kavga cikti 2 kirmizi kart 4 cezali ile sonraki maca ciktin ve kaybettin

bu senaryolar gerceklesip de 40 milyon gelir uctugunda sunu unutma , hala odemen gereken 40 milyon ekstra rakam orada olacak

Bu yuzden imza attigin giderlere kesin , gelirlere ise insallah seklinde risk planlamasi yapmalisin
o yüzden de hep söylediğimiz gibi her sene maaş bütçesini daraltman lazım bunu başarıyla doğru orantısı yok. zannediyor musunuz okan buruk hagi kadar kazanmak istiyordu :)

maaş dengesi tamamen saçmalık 40 milyon euroluk maaş bütçesi yap ama chielliniye 7 ver geri kalanını 20 oyuncuya dağıt ozan çık höt diye bilir mi? ya da cahill ya da bir başka isim fark etmez.

misal rodriguesi sattık hemen yerine kim gelecek deniyor :) kimse gelmeyecek senin tek forvetin kaldı muğdat. stoper ve santrafor alacaksın. onyekuru-sinan-feghouli var hatta yunus ve recep bile altyapıdan kanat rotasyonuna dahil edilebilir. bu gözler ÜNAL AYSAL denen adamın 45 kişilik takım kadrosunu ve 90 milyon euro maaş bütçelerini gördü.

FFP'ye kapımızı çaldıran o dönemdir ki bu bariz bir şey avrupadan neden men yedik??? ödeme planı olarak 3 sene üst üste şampiyon olmak konmuştu vizyoncu ünal tarafından milley güldü uefada. İşte siz zannediyor musunuz ki her zegin çok zeki olduğu için zengin olmuş. Ki bu para kendi parası değildi fm oynar gibi dağıttı batırıp gitti.

cengiz yonetimi sanki biraz daha iyi gibi mali konularda . ama onlar da kotu doneme denk geldiler ve ne sponsorluk isleri iyi gidiyor ,ne ada davasi , ne otel binasi , ne de tesis yenilenmesi

cengiz yonetimi sanki biraz daha iyi gibi mali konularda . ama onlar da kotu doneme denk geldiler ve ne sponsorluk isleri iyi gidiyor ,ne ada davasi , ne otel binasi , ne de tesis yenilenmesi
Valla aysaldan sonra herkes iyi öncesinde de bir canaydın var mali olarak batıran. galatasarayın geleneğinde tutum olduğu için zaten en iyi durumda olan biziz.

Projeleri yurutme konusunda su ana dek iyi bulmuyorum ama en azindan fahis harcamalar ve ucretler bir olcude dizginlenmis gorunuyor

En onemlisi de eskiden oyuncu satisinda uzun donem sifir cekmistik , ama bruma-ndiaye-gomis-garry 4 lusunden ciddi bir para geldi , bu satislar sanirim 45-50 milyon euro civarindadir , maas yukune de etkisi dusunulurse ciddi bir tasarruf oldu

Buna maicon , mariano eklenirse , zaten eren ,serdar gidiyor , tarik ve selcuktan da kurtulacagiz , bu kez sanirim bir ciddi dengeleme daha saglayabilecegiz , umarim bunu baltalayacak bir girisimde bulunulmaz bu kez , zaten FFP anlasmasi geregi imkansiz

Kaliyor belhanda ile feghouli ... cunku muslera ile fernandoyu saymiyorum , onlar nispeten kalici

Mallık yüzde 50 zam nedir her seferinde aynı hatayı yapıyoruz her seferinde , her seferinde de örnek Tarık gösteriliyor Tarık yüzünden giren kazıkların haddi var hesabı yok 1,5 milyon euro yedek sağ bek için az değil mi yapın 3 milyon siz de biz de rahatlıyalım , kuş kadar akıl var bunlarda yahu yine sinir ettiler beni.

1546612184654.webp

Tarık: Galatasaray'ın evladıyım,takımda kalmak istiyorum.

Projeleri yurutme konusunda su ana dek iyi bulmuyorum ama en azindan fahis harcamalar ve ucretler bir olcude dizginlenmis gorunuyor

En onemlisi de eskiden oyuncu satisinda uzun donem sifir cekmistik , ama bruma-ndiaye-gomis-garry 4 lusunden ciddi bir para geldi , bu satislar sanirim 45-50 milyon euro civarindadir , maas yukune de etkisi dusunulurse ciddi bir tasarruf oldu

Buna maicon , mariano eklenirse , zaten eren ,serdar gidiyor , tarik ve selcuktan da kurtulacagiz , bu kez sanirim bir ciddi dengeleme daha saglayabilecegiz , umarim bunu baltalayacak bir girisimde bulunulmaz bu kez , zaten FFP anlasmasi geregi imkansiz

Kaliyor belhanda ile feghouli ... cunku muslera ile fernandoyu saymiyorum , onlar nispeten kalici
ya gehouli ve behlhanda kötü oynamıyor ki kalsınlar ayrıca feghouli musleradan sonra takımdaki tek dünya yıldızı. fernando da iyi mariano da onlar da bence aldıkları parayı hak ediyor muslera gibi mevzu diğer çöplerdeki saçmalamazsak dediğin gibi az kaldı kurtulmaya. haa bundan sonra da gelirse cahill tabii ki vereceksin 3.5 milyon euro mevzu sen bunu maicona-ozana-serdara-çalıka verme hak edene ver.

bir de kadronu s...ler 21-22-23 seviyelerinin üstüne çıkarma...

maas citasini da en tepedekilerden biraz tirpanlamak sebepli soyledim onu , bazen yildiz isimlere cok para verilebilir ama belhandadan feghouliden musleradan su an 10+ milyon euro uzeri katki alabiliyor muyuz tartisilir

maas citasini da en tepedekilerden biraz tirpanlamak sebepli soyledim onu , bazen yildiz isimlere cok para verilebilir ama belhandadan feghouliden musleradan su an 10+ milyon euro uzeri katki alabiliyor muyuz tartisilir
takımda en çok çaba sarfeden bunlar. dediğim gibi buruk-hagi örneği. kimse haginin maaşını kıstas olarak gösteremez. yeri gelince profesyonellik demeyi biliyorlar. ben 2 saat önce %26 olarak görülen enflasyonun katakulliyle %20.30 olarak açıklanması sonucu yıla vurduğumda 200.000 tl kaybettim ama ağzımı açamadım niye ben müteaahhitim çünkü benim gösterdiğim profesyonelliği bu anasını sattığımın top tepikleyicileri gösteremeyecekse ne anladım ben bu işten ki bunların 0 maliyeti var ben 300 kişi çalıştırmak için borçla harçla cebelleşiyor çektirsin gitsinler... seve seve feghouliden az kazanacak dallamalar... beğenmeyen aahhaa kapı orada gidip karagümrükte top koştursunlar

nihai amacimiz yine katsayi olarak feghouliden ayni olcude az kazansinlar , ama feghouli de mevcut rakamdan az kazansin ... ya da yeni feghouliler daha az kazansinlar

Bizim yönetimin kafasi basmiyor bu olaylara, arkadas zam mi yapmak istiyorsun basari ve performansa dayali bonuslu bir sistem cikar belki gene alacak bu bonuslara 1.5milyon ama ozamanda daha cok verim almis olursun o kisiden

Linnes'ten herhangi bir şikayetim yok. Kalmasından da memnun olurum. Ama %50 zam bence yanlış. Garanti ücretini 1-1.25m tutup performans primi vermek daha doğru olurdu.

Muslera ya 4 verirken linnese 1.5 bile versek bedavadan biraz pahalı derim sadece. Bizim maaş düzenimizde ciddi saçmalıklar var. Muslera, feghouli, belhanda, Selçuk bizde en çok kazananlar ve asla haketmiyorlar. Tarık yüzyılın şerefsizi onu hesap harici tutalım ama ciddi dengesiz ve uçuk kaçık maaş politikamız var. Donk ve Eren in 2 milyon euro civarı net maaşı da skandaldır. Bunlarla kıyaslayınca linnese 1.5 mil euro normal karşılanmalı bence.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel bir haber sonuna kadar hak ediyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt