bencede ronaldo daha iyi..yetenekleri birbirine çok yakın ama ronaldo ayrı bir manyak ne sakatlanıyor ne yoruluyor performans olarak düşüşe geçtiği bir dönem hatırlamıyorum ben messide oluyor bunlar.Ayrıca bayerne gol attı diye hemen pohpohlanmaya başlanmış yine messi

https://www.youtube.com/watch?v=ZVbtrpdoDTc

bayernde tam kadro hatırlatırız

iyi güzel bayern o zaman tam kadroydu da, rövanş maçında turun gittiği kesinleştikten sonra ronaldonun kontradan boş kaleye ve baraj hatasıyla attığı gollerle bu akşam messinin attığı golleri kıyaslamak ne kadar gerçekçi

Sen dedinya ronaldo hiç form düşüklüğü yaşamıyo messi gibi bende sana bu istatistikleri verdim sence ronoldomu daha çok form düşüklüğü yaşamış messimi maç gol oranına bak sende cevabı göreceksin ayrıca messiyi ben kimseyle kıyaslamam onun gibisi daha gelmedi gelmezde

Sen dedinya ronaldo hiç form düşüklüğü yaşamıyo messi gibi bende sana bu istatistikleri verdim sence ronoldomu daha çok form düşüklüğü yaşamış messimi maç gol oranına bak sende cevabı göreceksin ayrıca messiyi ben kimseyle kıyaslamam onun gibisi daha gelmedi gelmezde

geçen sene bir kıyasla bakalım ikisini istersen messinin geçen seneki haliyle ronaldo top diye oynardı ronaldo her zaman messinin en iyi haliyle aşık atacak durumda tuttu kendini. bana gol sayılarıyla gelme, zaten mantıklı her futbol izleyicisi maradonanın messiden iyi olduğunu bilir .iyi futbol sadece gol atarak oynanmıyor

messi maradona 1. kategori, zidane (1 de olabilir bilemem) brezilyalı ronaldo, cr7, ronaldinho, figo vs 2.kategori futbolculardır gözümde. lütfen aynı kategoridekileri aralarında kıyaslayınız.

geçen sene bir kıyasla bakalım ikisini istersen messinin geçen seneki haliyle ronaldo top diye oynardı ronaldo her zaman messinin en iyi haliyle aşık atacak durumda tuttu kendini. bana gol sayılarıyla gelme, zaten mantıklı her futbol izleyicisi maradonanın messiden iyi olduğunu bilir .iyi futbol sadece gol atarak oynanmıyor

haha messiyi messi yapan attığı gollermi sanıyosun bi okadarda asisti var takım arkadaşı kendisinden önce davranıp gol attığı için ağlayan ronaldoyla karıştırıyosun heralde messiyi fanatiklik bu kadar gözünüzü kör etmesin

messi maradona 1. kategori, zidane (1 de olabilir bilemem) brezilyalı ronaldo, cr7, ronaldinho, figo vs 2.kategori futbolculardır gözümde. lütfen aynı kategoridekileri aralarında kıyaslayınız.

zidane messiden en az iki gömlek iyi onur az saçmalamayın kurban olayım

ayrıca maradonanın messiden tek bir üstün tarafı var oda dünya kupası ama futbolculuk vasıflarında messi maradonadan çok daha iyi

Cr 7 vs Messi

messi cok farkli bisi
ikisinide en az 10 kez canli izlemisimdir.
hizli trenin raylar uzerinde akmasi gibi,ya da filmlerde hayali canlandirma sahnelerinde,onemli noktalarin bir araya gelmesi,farkli dusunen insanlarin farkli bir bicmde gormesi gibi messi sanki sahada kimse yokmuscasina oynayan bir adam.
cr7 izlerken batman futbol oyunuyor gibi,duz statik fiziksel efero bagli robotik bir kanat oyuncusudur.

ikisinide canli izleme firsati olanlar varsa dedigimi anlayacaktir.

gracias

Boş boş konuşuyorsunuz.

Messinin yeteneği Allah vergisi, Ronaldo tabiki müthiş yetenekli bir futbolcu ama ayrıca çok ama çok çalışarak buralara geldi. Bence ikisi izleyebilmenin tadını çıkarın, ben anladım ki hiç bir kıyasın mânâsı yok.

Şurada önlerinde aşağı yukarı 5 sene var bu seviyede oynayabilecekleri, tadını çıkarın. Ben de Ronaldo yu ayrı severim ama olayın özü bu.

Messi ne yazikki gelmiş geçmiş en yakşi topçu bende kabul etmek istemiyorum ama ipne gelene gidene çakıyor

e326ffd88c83b8d5fa788a7c1c6c62bd.jpg

Messi sazi eline aldiginda diger futbolcular cidden cok siradan geliyor

attigi 2.gol vs Neymar suarez kacirdigi goller

zidane kiyasida sacma
Zidane vs Iniesta makul

iyiyi geçtim en az iki gömlek iyi ha? dalga geçiyor olmalısın

evet. nerdeyse tek başına ülkesine avrupa ve dünya şampiyonluğunu kazandırmış bir efsaneyi sadece barcelonada çok gol atan bir adamla mı kıyaslayacaktık.Çok basit bir mantıkla şunu messiye yaptıkları gün belki ikisini kıyaslayabilirim

Cr7 nin en büyük şansızlıgı messi.Eğer Messi onun döneminde olmasaydı 10 yıl filan açıkara dünyada 1 numara olurdu.Malesef Messinin arkasında hep 2 numara olarak hatırlanacak ilerde.Maradonayıda canlı izledim.Oda inanılmaz üstü bir yetenekti.Ama Messi daha iyi bence.Böyle bir futbolcu bir daha dünya tarihine gelmez.

Geri
Üst Alt