LL H:13 | Barcelona 5-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Morinyoya laf atmıcakmışız. Maçtan sonra ne anlatıcak bakalım şöle bir 6. gol de gelsede dinlesek MorinYOYO'yu.

Cevap: LL H:13 | Barcelona 4-0 R.Madrid | 29 Kasım | El Clasico | 2.Yarı | Ntv Spor

Realin 4 tane yemesi normal agalar. Barca bizim gibi takımlara istese 10 tane atar o kadar yani.

Normalde, karşılaştırma normal değil. Realin değeri bizim ligdeki tüm takımların değerinden fazladır :)

4-0 ve rezil bir sonucun açıklaması bu olamaz. Barça o gün arkadaşın dediği gibi gayet net pozisyonları harcadı. Tam benzer örnek olmasada Kayseri maçının ilk yarısı o 2 pozisyonu gol yapsaydık ve dünde Bjk maçında bugün belki bu kadar karamsar olmayacaktık. Adamlar bildiğin eziliyor. Gole ihtiyacı varken 2 defansif oyuncu aldı bay dahi :)

Onun açıklaması yoksa o kadarcık bütçeli Hercules'e kendi evinde yenilmenin açıklaması olabilirmi?

Messi bu gün gol atmak istemiyor. Ama asisti güzeldi.

Apaçiye orta parmak yapıyorlar zhsadhdashads :D

Mourinho iyidir ama bu gece Barça'nın gecesi,susunuz ve köşenize çekiliniz güzel gardaşlarım,yarın yine gelin ama bu gece böyle. :D

oha be şok oldum bende real i bişey sanıyodum :D

İlk tehlikeli atağını yaptı Madrid dk80'de korner ile onada vurdurmadılar :)

Reallilere geçmiş olsun. :D

Bi Bojan yakismiyor bu Barca´ya.

Casillas küstüm oynamıyorum diyor :lol:

Yahu bildiğin çekememezlik oluyor burda. :D

Barça'yı zaten kimse yenemez şuan. Dünya üzerinde bir karma falan kursak yine Barça ezer geçer. Mourinho balıyla falan kazanıyor demiş Onur en çok ona güldüm. Porto, Inter, Chelsea ve kazandığı kupalar. Hepsi mi bal be?

Neyse, bravo Barça'ya. Birkez daha dünyanın neden en iyi takımı olduğunu gösterdi. Bizim topçularada ders diye izletmek lazım bu maçı.

Onun açıklaması yoksa o kadarcık bütçeli Hercules'e kendi evinde yenilmenin açıklaması olabilirmi?

Ya off be Ender. Yenilebilir abi her takımın başına gelir bu olaylar. Sen bize tanrıyı anlat boşver gerisini:)

Mourinho evet iyi bir hocadır ama abartıldığı gibi değildir. Bknz: dk 82

Yahu bildiğin çekememezlik oluyor burda. :D

Barça'yı zaten kimse yenemez şuan. Dünya üzerinde bir karma falan kursak yine Barça ezer geçer. Mourinho balıyla falan kazanıyor demiş Onur en çok ona güldüm. Porto, Inter, Chelsea ve kazandığı kupalar. Hepsi mi bal be?

Neyse, bravo Barça'ya. Birkez daha dünyanın neden en iyi takımı olduğunu gösterdi. Bizim topçularada ders diye izletmek lazım bu maçı.

Evet öyle.

Casillas Ömer Çatkıç duruşu yapıyor. :D

Ah şu Barçacı arkadaşlar herşeyin bir spor olduğunu farketse ve normal hayata dönse? :D Ek olarak Galatasaray'ı da gerektiği zaman bu kadar koyu savunabilse? Rijkaard'ı falan mesela? Toz kondurmama gibi.

Ronaldo ortaya zıçmış diyoooolaaaa.

Lassana Diarra gibi bos futbolcu gormedim

Geri
Üst Alt