# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

yok ya hiçbirini satmayalım oyuncuda almayalım bu kadro uefa ve lige yeter

tamam almayalım o zaman. ayhan her sene yedek olarak başlıyor. farkındaysan ama sezon sonu en çok oynayan oyuncu oluyor. geçen sezon az mı çektik sakatlıktan. ayrıca ben mustafa sarp içinde çok ümitliyim. kendine bir yer bulabilir. emana geliyor ya da mehmet topal var diye oynamayacağı anlamına gelmez.

Cok az forma sansi bulurlar bi ön libero aldigimiz taktirde diyorum ben. Hadi Mustafa Sarpi aldin birinin yerine, Barisi Linderothu Ayhani ne yapacaksin?

Ben diyorum olasi bi ön libero transferinde elimizdekilerden satabiliriz.

Serhatin dedigi gibi Barisi mesela satabiliriz.

Cok az forma sansi bulurlar bi ön libero aldigimiz taktirde diyorum ben. Hadi Mustafa Sarpi aldin birinin yerine, Barisi Linderothu Ayhani ne yapacaksin?

Ben diyorum olasi bi ön libero transferinde elimizdekilerden satabiliriz.

Serhatin dedigi gibi Barisi mesela satabiliriz.
arkadaşım satarsın sonra mehmet güven'i kurtarıcı diye oyuna alırsın.

Niye Mehmet Güveni kurtarici diye alayim? Sayalim mesela Emanayi aldik.

Emana, Topal, Ayhan, Linderoth, Mustafa Sarp. Ayni mevkide oynayan 5 tane futbolcu.

Barisi saymiyorum, onu sattik kabul ediyorum. Bu ön liberolar yetmezmi yani bu takima?

Niye Mehmet Güveni kurtarici diye alayim? Sayalim mesela Emanayi aldik.

Emana, Topal, Ayhan, Linderoth, Mustafa Sarp. Ayni mevkide oynayan 5 tane futbolcu.

Barisi saymiyorum, onu sattik kabul ediyorum. Bu ön liberolar yetmezmi yani bu takima?
bi defa linderoth'u geç ben kalacağına inanmıyorum. ayhan çok yönlü bir oyuncu. solda da verimli olduğunu gördük. yani olası bir sakatlıkta joker oyuncu. 3 ortasaha ve bunların ikisi arda ve topal olsun diyelim. geriye mustafa sarp ve emana kalıyor. barış da sağda verimli olabiliyor. bizim avantajımız bunların bikaç yerde birden oynuyor olmaları. mehmet topal da defans oynuyor.

Baris sagda sac bas yolduruyor birader. Saydigim futbolcularin en iyi oynayabildigi yer ön libero. Kanatlarda hicbirinden verim alamiyoruz. Kaldiki Alparslan Aydin gibi genc yetenekler kanatlarda kullanilmali onlardan önce.

Baris sagda sac bas yolduruyor birader. Saydigim futbolcularin en iyi oynayabildigi yer ön libero. Kanatlarda hicbirinden verim alamiyoruz. Kaldiki Alparslan Aydin gibi genc yetenekler kanatlarda kullanilmali onlardan önce.
ayhan solda çok iyi oynar. bu saydığın oyuncular geçen yıl trabzonda veya fenerde olsaydı şampiyon olurlardı. evet fazla olabilir oyuncu ama iyi bir rotasyonla hepsi formda ve hazır olur.

Ayhanda hakli olabilirsin. Ziraa gecen sene cok katkisi oldu takima. Ama yinede kanatlarda gencleri görmeyi tercih ederim. Neyse Hocamiz daha iyini bilir tabii ben sadece fikrimi söyleyim yanlista olabilir dogruda.

keita ya 7 milyon euro veren yönetim biglia yı alamazzz....

keita ya 8.5 milyon euro vermisiz performassina gorede 500 bin euro daha vercekmisiz lyona ben bir yerde okudum yalanda olabilir

Katılıyorum. Bonservis limitimizi Keita ya verdik zaten. Bonservisi elinde olan yada en fazla 3-4milyon € bonservisli adamlara bakalım derim ben artık.

orta sahada oyunun iki yönünü oynayan bir oyuncuyla anlaşılmış sanırsam fakat finansman sorunu yaşıyormuşuz bonserivisi için. eğer servet satılırsa veya bir yerden para bulunabilirse bu trasnfer de bitirilecekmiş.

melih abi kusura bakma çok soru soruyorum ama

bu oyunu iki yönlü oynayan orta saha transferi

gerçekleşmesi yüksek ihtimal mi?

(Evet. İki taraf arasında da anlaşma sağlandı. Finansman meselesi de halledilirse olur bu iş. Sevgiler. Melih)

melih abi dahil resmi site dışında hiçbir yere transfer konusunda güvenilemese de en azından bizden daha çok şey biliyordur. hergün tanımadığımız bir çok insandan duyum alıyoruz melih abi'nin duyumlarına ve söylediklerine de kulak asmamak haksızlık olur biraz ... :rolleyes:

ben inanmıyorum melih abiye

transfer hassas konudur, yanılmalar çok olabiliyor ama ben en azından melih abinin iyi niyetine güveniyorum.

en azından yönetimle bize göre daha içli dışlı birisi birşeyler bilmesi gayet normal.

kafadan uydurarak rating yapmaya da ihtiyacı yok ayrıca diğer bloglar gibi.

sağlam bir yerden duyum almadıktan sonra da genelde de transfer haberi yazmıyor. emin olmadan yazmaz fazla birşey.

yanıldığı mutlaka olmuştur, dediğim gibi trasnfer konsu çok hassas her an birşeyler değişebiliyor ama rijkaard, keita, servet gibi transfer olaylarını da kendisi bir gün önce çıtlatmıştı.

benim resmi site dışında biraz olsa da güvenebildiğim kişilerdendir melih abi, diğeri de bülent abi (aceto) zaten. ;)

Geri
Üst Alt