Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Bu fonlanan trollerin ve yorumcuların yanına kâr bırakırsan böyle olur. Herifler çıkıp tv kanalından gs'ye saldırıyor kovduramıyorsun daha. Çık bi tv kanalında fbjk'ye saldır bakalım, ertesi gün kovdururlar
kovdursan ne olacak youtube kanalı acıp ordan fonlanıp kendi kitlesine konuşuyor

sporda şiddet kanunu yerine göre uygulanmıyor

adamlar meşale atıyor taraftara ne işlem yapıldı mesela

Kasımpaşa’da AVM dedikleri yer Tersane büyük ihtimalle. Bok gibi bir güvenliği olan saçma sapan bir yer. Aynı haltı Melo’ya da yapmıştı bu şerefsiz evlatları, ülkeyi terk etmişti adam. EmreB’de işin içindeydi hatta o zaman. Bu Yusuf itini bulup ikiye bölmek lazım ki bir daha böyle bir şeye yeltenen olmasın.

Fotografini, Samiyenhaber ve butun GS fenomenlerine gonderdim.

heryeri yaydim

Bunu yapan ibneye iyi bir ders verilmez ise yarın başkası çıkar gördüğü rakip futbolcuya rahatça saldırır.

Bu işin sonu rakip takımın oyuncusunu korkutup kaçıralım planıysa ülkede bir tane yabancı topçu kalmaz.

Ayrıca resimdeki tip, gidip direk yüzünde karşı saldırabilecek birine hiç benzemiyor. Büyük ihtimal arkadan veya yandan beklemediği bir anda denedi. O sıra Torun yardımcısı araya girip bunu patakladı büyük ihtimal. Kız mevzusu bence de palavra.

1778623135456.webp

Vay şerefsiz oğlu şerefsiz tekme tokat dövemediler mi bu iti orada

Fatih Terim: "Güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Az dokunur, çok dokunur ama dokunur. Dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım. Galatasaray'ın güçlü olmaya ihtiyacı var."
Yıllardır söylediğimiz gibi özellikle Dursun Galatasaray'ı kolayce herkes tarafından dokunulur hale getirdi.

Rüyamda devrimle gördüydüm.fbye gol attı

Az kaldı lan barisacan sık dişini

Geri
Üst Alt