Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.

Peki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.
Böyle sorular Seferovic gibi transferler sonrası hala soruluyor mu be ranktaş?

çünkü orası premier lig renkdaş. adamlarda para ve oyuncu bolluğu var

Bunlar nasıl oyuncular nasıl güzel sözleşme detayları.

Müthiş bir başarı söz konusu.

Oliviera gibi bir adami 2.5m maaşa aldik.
Seferovic başarılı olursa 2.5m euro opsiyon.
Dübua 2.5m euro bonservis.
Midtsjö 3.5 m euro bonservis ki bence bu da olabilir bir fiyat.

Şimdi de bu arkadaş 3+1 gibi çok mantıklı bir sözleşme detayıyla geliyorsa ben yönetime helal olsun derim...

Midtsjö harici hepsine okeyim tabi torreira belirtilen rakamlara olursa

Bu takıma artık sadece tartışmasız bir 10 numara alınması kalır, birde Hamza , Berkan ile Taylan’ın önünde rotasyona dahil olursa tadından yenmez (orası da hocaya kalmış)

Torreira dışında tartışmasız 10 numarada gelirse 1 hafta içinde , Transferin son gününe kadar kanat ve santrafor kovalayacağız deseler tek kelime etmem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt