Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carvalho köyünde kalsinHem torerira hem carvalho geliyor diyorlar![]()
Böyle sorular Seferovic gibi transferler sonrası hala soruluyor mu be ranktaş?Peki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.
Kaynak?Hem torerira hem carvalho geliyor diyorlar![]()
çünkü orası premier lig renkdaş. adamlarda para ve oyuncu bolluğu varPeki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.
Galatasaray muhabirleri.Kaynak?
Bunlar nasıl oyuncular nasıl güzel sözleşme detayları.
Müthiş bir başarı söz konusu.
Oliviera gibi bir adami 2.5m maaşa aldik.
Seferovic başarılı olursa 2.5m euro opsiyon.
Dübua 2.5m euro bonservis.
Midtsjö 3.5 m euro bonservis ki bence bu da olabilir bir fiyat.
Şimdi de bu arkadaş 3+1 gibi çok mantıklı bir sözleşme detayıyla geliyorsa ben yönetime helal olsun derim...
İnsanın aklına geliyor işte ister istemez.Böyle sorular Seferovic gibi transferler sonrası hala soruluyor mu be ranktaş?
Hem torerira hem carvalho geliyor diyorlar![]()
Tamam hocam hangileri işte? Nevzat, Ali Naci ve Haluk harici kim var ki düzgün haber veren?Galatasaray muhabirleri.
O da doğru, haklısın.çünkü orası premier lig renkdaş. adamlarda para ve oyuncu bolluğu var
Ajans 1905 tayfa evander işi yalan oldu herhalde ibre carvalho ve torreira'ya döndü. 10 numara almayacaklar bir 6 iki 8 numara 4-3-3 oynayacağız herhalde.Tamam hocam hangileri işte? Nevzat, Ali Naci ve Haluk harici kim var ki düzgün haber veren?
Adamlarda ortasaha bolluğu var. Araya girecek boşluk yok.yalı çoçuğu devreye girmemiş mi?