- 27 Ocak 2010
- 132.017
- 97.046
- 5.488
torreira-seferovic şampiyon yapar yunus'a kerem'e girmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce grilish nerde onu soylesinHY : Bu transferin olma ihtimali yok gibi birsey demeye getirdi
kilit
Ben uzak kaldım daHY : Bu transferin olma ihtimali yok gibi birsey demeye getirdi
kilit
HY : Bu transferin olma ihtimali yok gibi birsey demeye getirdi
kilit
16 milyon kayıp diyor 22 ye almislar16 milyon pound mu![]()
Birsey olmaz para bol onlarda.16 milyon kayıp diyor 22 ye almislar
Zaten 3 yıl anlaştı diyorlar haberdeBirsey olmaz para bol onlarda.![]()
Onlar zamanında ilk 11 oynattı Torerea ve Matteo Genduzi 'yi sonra sıralamada aşağı düşünce ve teknik direktör değişikliği yaşanınca yeniden yapılanmaya gittiler.Ayni ikili bizde olsa bayram ederiz,EPL 'de beğenilmedi.Peki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.
Aslında Emery'nin ısrarla pas yaparak çıkma sevdası bu iki oyuncuyu geri götürdü. Çoğu maçta özellikle Gendohuzi çok büyük sıkıntı çekiyordu topla çıkma konusunda.Onlar zamanında ilk 11 oynattı Torerea ve Matteo Genduzi 'yi sonra sıralamada aşağı düşünce ve teknik direktör değişikliği yaşanınca yeniden yapılanmaya gittiler.Ayni ikili bizde olsa bayram ederiz,EPL 'de beğenilmedi.
Niye kiBu konu hâlâ açık mı
Transfer yatmış. Gelse şimdiye gelirdiNiye ki
Yok yav kim diyor yattı diye ? Yatan bisey yok bizde bu adamTransfer yatmış. Gelse şimdiye gelirdi
Hadi inşallahYok yav kim diyor yattı diye ? Yatan bisey yok bizde bu adam![]()