Lucas Torreira, Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay vay vay vay

ama izma KAP görmeden , uçak bileti görmeden oldu şeklinde bakmamayı artık öğrendim

Daha geçen gün, menajerlerin kucağına oturacaklar, herkes 6 numara öneriyor kulübe diyen adam bugün bunları mı dedi ciddi ciddi 😄

Üyelirimiz konuya ne vakıf. Kimbilir en az on kere izlemişlerdir bu elemanı.

Peki sihirli soruyu soruyorum: fiorentinada iyi oynayan müthiş bir adamı arsenal niye elinden çıkarmaya çalışıyor, niye geniş kadrosunda tutmuyor en azından. Ciddi soruyorum ve öğrenmek isterim takip eden renktaşlardan.
Onlar zamanında ilk 11 oynattı Torerea ve Matteo Genduzi 'yi sonra sıralamada aşağı düşünce ve teknik direktör değişikliği yaşanınca yeniden yapılanmaya gittiler.Ayni ikili bizde olsa bayram ederiz,EPL 'de beğenilmedi.

Onlar zamanında ilk 11 oynattı Torerea ve Matteo Genduzi 'yi sonra sıralamada aşağı düşünce ve teknik direktör değişikliği yaşanınca yeniden yapılanmaya gittiler.Ayni ikili bizde olsa bayram ederiz,EPL 'de beğenilmedi.
Aslında Emery'nin ısrarla pas yaparak çıkma sevdası bu iki oyuncuyu geri götürdü. Çoğu maçta özellikle Gendohuzi çok büyük sıkıntı çekiyordu topla çıkma konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt