Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son ne zaman izledin cunku interde oyle enerjik bi topcuya benzemiyordu
İnter rezil bir takımdı. Parlayacağı yer orası değildi. Burası heyecanlı bir ülke birçok bitik dediğimiz oyuncuyu parlattık. En yakın örneği Sneijder ve Melo'dur.

Sürekli şut pozisyonu yakalayan bir takımız. Umut 30 sutta 2 3 isabet bulurken o şans Podolskiye gelince bu rakam 15 lere 20 lere çıkacaktır.

Podolski öyle hızlı biri filan değil. Benim için daha iyisi varken bunu alacağımız için çöp.

30 Yaşında adam beğenmeyenler kimi istiyor bilmiyorum bence gayet mantıklı transfer

adı geçen isimler içinde en iyisi değil ama galatasaray'a en çok fayda sağlayacak olanı. uzun süre üst düzey liglerde oynamış, tecrübeli ve taraftarla bütünleşebilecek bir oyuncu. galatasaray'da bu tür oyuncular başarılı olur, çıkış yakalar.

İnter rezil bir takımdı. Parlayacağı yer orası değildi. Burası heyecanlı bir ülke birçok bitik dediğimiz oyuncuyu parlattık. En yakın örneği Sneijder ve Melo'dur.

Sürekli şut pozisyonu yakalayan bir takımız. Umut 30 sutta 2 3 isabet bulurken o şans Podolskiye gelince bu rakam 15 lere 20 lere çıkacaktır.

fiziken dusmus bir oyuncu, takim oyunu oynamiyor ve antrenman'da tembel oldugu soylendi (wenger ve mancini tarafindan)

ego'su futbol kabiliyetinden buyuk diye dusunuyorum ben karsiyim

Bu mantığa da hastayız ha. De jongu beğenmezsin bilal yakışır derler podolskiyi istemezsin niasse derler. Her sene aynı laf baydınız artık.

daha iyisini istiyoruz bunu anlamamak için sorunlu olmak lazım.

Daha iyisini alabilecek bir yönetim yok bunu anlamamak içinde sorunlu olmak lazım

Sneijder'in üzerinde baskı azalmıs olur ve artık 10 numarada sabitlenir.

...Yasin.......Sneijder....Podolski.....

...............Burak..........

süper lig şartlarında gayet sağlam bir hücum hattı. tabi önemli olan form düzeyleri, umarım 4'üde sezonun %65-70'inde üst düzey oynar.

rotasyon hücumcular; bruma-sercan-umut gibi gözüküyor. hani umut'u postalayıp niasse'yi yedeğe almak daha mantıklı ama zor bir ihtimal..

Bizim bu taraftara oyuncu beğenmiyor arkadaş hızlı oyuncu gelir açık oyuncusu derler kapalı savunmada yapamıyor deriz göndeririz podolskiyi alırız adam geçemiyor yavaş oyuncu diyoruz şimdide.
Hem hızlı olup adam geçen hemde dar alanda oynayan oyuncular şu anda r.madride, barcelonada, bayernde oynuyor (robben, messi, ronaldo, neymar)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beğenmeyenler bir zahmet Barça'yı falan tutsun. Bu ülkeye eğer yıldız geliyorsa bitik oyuncudur. Sneijder,Melo,Drogba,Hagi,Taffarel,Baros,Kewell vs.

Saydıklarımın hangisi geldiğinde çok formdaydı? Baros geldiği sene 3-4 gol atmıştı ama bizde e.b. sakatlayana kadar yaklaşık 40 civarı gol attı. Podolski gelince tutar-tutmaz ayrı ama alınacak bir risktir ki zaten her transfer risktir.

Takımda bu kadar fazla yeteneksiz oyuncu varken Podolski'yi beğenmeme lüksümüz yok fakat çok fazla beklentiye girmemenizi öneririm arkadaşlar. Açın Youtube'da İnter'deki maçlarının performans özetleri var, ne kadar oynayabileceğine sahada neler yapabildiğine bir göz atın ona göre beklentiye girin.

Podolskiyi begenmemek nedir abi ya?saydiginiz isimler ya tr ye gelmiyor ya asiri ucret aliyor alabilecegimiz en iyi adamlardan ayricada poldi gelip yatyim para kazaniyim die dusuncesi olmaz almanya milli takimina secilmek icin yardirir bence..forvetede birini aldik mi tamamdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt