maç esnasında yaşanan stres

Bu stres hiçbir şeye benzemiyor, elinizde olan bir şey değil. Sadece olanları seyrediyorsunuz. Televizyon karşısında çıldırıyorum. Dün akşam 3-2 olduğunda hafiften eşime bile parladım, ama sonra gönlünü aldım tabii. Ben hep kan sıçmak olarak tabir ediyorum. Eğer Galatasaraylıysanız, sezonda 6-7 maç kan sıçarsınız.

Kalbimizin yerinden çıkacakmış gibi atmasına vesile olmaktadır.

Bu stres hiçbir şeye benzemiyor, elinizde olan bir şey değil. Sadece olanları seyrediyorsunuz. Televizyon karşısında çıldırıyorum. Dün akşam 3-2 olduğunda hafiften eşime bile parladım, ama sonra gönlünü aldım tabii. Ben hep kan sıçmak olarak tabir ediyorum. Eğer Galatasaraylıysanız, sezonda 6-7 maç kan sıçarsınız.
Esim bana 90 dakika boyunca yaklasmiyor bile. Devra arasinda skor soruyor. :D

Dün fena gerildik ya. 3-2 olunca ben dedim tamam gitti bu maç. Çok sinirlendim öyle amatör bir gol yememize.

Şahsıma baş ağrıları yaşatan illet

Maç esnasında katılmakla beraber maçtan saatler öncesinde başlayan bir stres oluyor berbat bir durum hele ki maçın kritik olmasına göre günler öncesinden de başlayabiliyor.

Bu arada Galatasaraylı olmasam bu lanet ligi 1 dk bile izlemem.

Nasıl bir belaya düştük bilmiyorum ama en kötü sezonda bile gidip tribünden izledim.

Garip bir şey, neyin eksikliğini Galatasaray ile kapatıyorum henüz bulamadım ama seviyoruz yapacak bir şey yok.

Hakeme sövün, rakip topçulara sövün. Strese birebir geliyor, ben hep öyle yapıyorum.

Kasımpaşa maçında mesela habire Aytaç ve o muhtemelen Fenerli olan 6 numaralı lavuğa ana avrat sövüp durdum.

Maci izlemeyip 2 saat sonra skora bakmak bir opsiyon olabilir

Geri
Üst Alt