- 3 Haziran 2015
- 57.729
- 67.040
- 4.143
Evet özellikle dün oldugu gibi gergin gecen kazanmamiz gereken maclarda fazlasiyla olusmaya basladi. Yakinda maclari izlememek daha dogru olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NiYe adrenalin sevmez misinEvet özellikle dün oldugu gibi gergin gecen kazanmamiz gereken maclarda fazlasiyla olusmaya basladi. Yakinda maclari izlememek daha dogru olabilir.
Dün macimizin son anlarini nasil yasadin meselaNiYe adrenalin sevmez misin
Esim bana 90 dakika boyunca yaklasmiyor bile. Devra arasinda skor soruyor.Bu stres hiçbir şeye benzemiyor, elinizde olan bir şey değil. Sadece olanları seyrediyorsunuz. Televizyon karşısında çıldırıyorum. Dün akşam 3-2 olduğunda hafiften eşime bile parladım, ama sonra gönlünü aldım tabii. Ben hep kan sıçmak olarak tabir ediyorum. Eğer Galatasaraylıysanız, sezonda 6-7 maç kan sıçarsınız.
Maç sırasında ideal ilişki budur. Kaybettiğimiz maçlardan sonra da ekstra sana 1 saat daha verip dokunmuyorsa o kadını baş tacı etmen lazım kral. Fazlasıyla hak ediyor.Esim bana 90 dakika boyunca yaklasmiyor bile. Devra arasinda skor soruyor.![]()
son 1 2 aydir mac baslamadan ibuprofen 600 atiyorum. bas agrisiz bir aksam geciriyorum. ilac icmezsem basim agriyorŞahsıma baş ağrıları yaşatan illet
Önümüzdeki maçlarda çoğumuza lazım olabilirson 1 2 aydir mac baslamadan ibuprofen 600 atiyorum. bas agrisiz bir aksam geciriyorum. ilac icmezsem basim agriyor
Wrestlemania'da da öyle mi yapacaksınMaci izlemeyip 2 saat sonra skora bakmak bir opsiyon olabilir