Maça Çıkmama Kararı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

ekmegine yag surmek ne demektir.

Maça çikilmaz,

Hoca milli takima gonderilmez ,gerekirse yaparsin 10 yillik kontrat,adamida saglama alirsin.

Bu tbf yerinde durdukca milli takima oyuncu gondermiyoruz diye aciklamada yaparsin .

Omurgani gosterirsin.

Insanlar gezi eylemide yapmasaydi o zaman .yada sus pus oturalim her daim yerimizde.

Anlamayan sizsiniz, biz sustuğumuz için bunlar böyle yapıyor ve susmaya devam ettikçe de daha da azıtacaklar. Sokayım kupasına ya ne kupası. Galatasaray yönetimi bu kadar aciz mi , günlerdir her yerden saldırdık ne oldu 40 bin lira ceza bu mudur.

Hayda... Gittin konuştun mu yahu? Biz maça çıkmayınca adam olacağına dair söz mü aldın Turgay'dan?

Hiç bir şey değişmez... Ağızlarına sakız oluruz. Boşu boşuna 43 maçın emeği çöpe gider.

Hayda... Gittin konuştun mu yahu? Biz maça çıkmayınca adam olacağına dair söz mü aldın Turgay'dan?

Hiç bir şey değişmez... Ağızlarına sakız oluruz. Boşu boşuna 43 maçın emeği çöpe gider.

Hala kupa diyorsun Muhammed biz burada ayrılıyoruz yani neyse bakan açıklama yapacakmış bakalım ne diyecek. Bari hocayı göndermeyin bu bile yeter.

Anlamayan sizsiniz, biz sustuğumuz için bunlar böyle yapıyor ve susmaya devam ettikçe de daha da azıtacaklar. Sokayım kupasına ya ne kupası. Galatasaray yönetimi bu kadar aciz mi , günlerdir her yerden saldırdık ne oldu 40 bin lira ceza bu mudur.

Bu arada ek olarak Ergin hocanın milli takımdan istifa etmesini olumlu karşılarım. Ama sahaya çıkmamayı asla kabul edemem. Sindiremem.

Hala kupa diyorsun Muhammed biz burada ayrılıyoruz yani neyse bakan açıklama yapacakmış bakalım ne diyecek. Bari hocayı göndermeyin bu bile yeter.

Vallahi bunca cümleden gene kupa delisi olduğum gibi bir sonucu çıkardıysan boşu boşuna yazmışım. Neyse iyi günler sana...

ekmegine yag surmek ne demektir.

Maça çikilmaz,

Hoca milli takima gonderilmez ,gerekirse yaparsin 10 yillik kontrat,adamida saglama alirsin.

Bu tbf yerinde durdukca milli takima oyuncu gondermiyoruz diye aciklamada yaparsin .

Omurgani gosterirsin.

Insanlar gezi eylemide yapmasaydi o zaman .yada sus pus oturalim her daim yerimizde.

ya arkadas sus pus otur demiyor kimse

..ama son mac adamlara maci hediye etmek yerine onlarca protesto cesitleri varken en sacmasini secip kendimizi neden yakalim bu serefsizler yuzunden..kimse o saydigin protesto cesitlerini yapmiyalim da demiyor..ama benim daha once yazdigim gibi ekmeklerine yag surmeye de gerek yok..

Benim gözümde bu takım zaten şampiyondur. 2. maçta son saniyelerde Marko' ya Bo' nun yaptığı faulu çalmadılar, tüm oyuncular ve koçları hakemlerin üzerine saldırdı teknik faulü vermediler. O maçı resmen hakemler elimizden çaldı. Seri dün akşam 4-2 ile bitmişti zaten. Yönetim çıkmama kararı alırsa desteklerim.

ya arkadas sus pus otur demiyor kimse

..ama son mac adamlara maci hediye etmek yerine onlarca protesto cesitleri varken en sacmasini secip kendimizi neden yakalim bu serefsizler yuzunden..kimse o saydigin protesto cesitlerini yapmiyalim da demiyor..ama benim daha once yazdigim gibi ekmeklerine yag surmeye de gerek yok..

mesela ?

ornek verebilirsen daha makul olacak

Arkadaş.. madem federasyonlara tepki gösterilecekti.. o zaman FUTBOL milli takımına da yollamayın!!! göreyim bakayım nasıl oluyormuş...

Abi bize cok ters bi karar olur maca cikmamak. Rezalet olur yeminle

River platein sos cagon marsinda bir cumle var.

Diyor ki ''Tarih unutmadi korkup da (atiyorum) luise gelmediginizi'' gibi bir sey diyor

Adamlarin en unlu marsina konu olmusbu durum

Bizim bu duruma da mars yazarlar yemin ederim

-------------

Basketbol, kulüp takımlarının sırtında kambur olmuştur hep, müessese kulüpleriyle rekabet edebilmeleri güçtür...Zaten edemiyorlardı da, hatta bir ara hepsi birden basketbola yatırım yapmama kararı almışlardı... Ülker-Efes hegomonyasına girmişti ki Ülker yaptığı bir hamleyle durumu bozdu; takımını Fenere devretti, hile-i şeriye ile alınan araziye salonu kondurdu, bu arada Fenere 5-10 veriyorsa, bize ve BJK a 1 nispetinde sus payı ile -sözümona- sponsor oldu ki ben hep karşı oldum bu sponsorluk şekline...Yarı miktarına da olsa başka sponsor tercih edilmeliydi...Hatta gerekirse ''Ülker grubuyla rekabet edemeyiz'' diyip vaadettikleri parayı da elinin tersiyle iterek alt ligde mücadele etmek bile daha omurgalı bir davranış olurdu...

Bu ülke ve bu federasyon, Ergin Hoca ve takımını kesinlikle haketmiyor...Son maça elbette çıkılmalıdır...Sonuç ne olursa olsun, maç sonrasında da ''Bu federasyon tüm kurullarıyla birlikte defolup gitmeden biz bu oyunun figüranı olmayacağız!'' gibi sert bir açıklama yapılmalıdır...Federasyon ve Ülker de ligin marka değerini yükseltmek için ne yapacaklarını oturup düşünsünler...

Özetle, Ülker ülke basketbolunun ağzına s.çmıştır...Hep şikayet ettikleri ''Paralel'' yapılanmanın iş dünyasındaki en büyük temsilcisinin kucağında mutlu olmakta ''ezik'' lik psikolojisinin bir yansıması olsa gerek...

Kendini Galatasaray taraftarı olarak tanımlayan herkesi, Ülkerin zaten kalitesiz olan ürünlerini boykota davet ediyorum; almayın aldırmayın, yemeyin yedirmeyin!...

Bu konuda biraz doluyum...Bu boykot olayını dile getirmek suç mudur bilmiyorum, cezaya razıyım...

Abi dangalak dangalak konuşuyorlar burda deli oluyorum resmen

La adamlar bizim sahayı kapattı yahu kapattı 2 maç. Ama onlara sadece para cezası vermekle yetindiler.

Herifler, 2. Maçı katleden Azizin "bizim adam" dedi hakemi son maça da atadı.

Neyin korkaklığı lan? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa mal mısınız?

GalataSaray tbf ye yaptığı tüm itirazlarda haklıdır ama maça çıkmama kararında haksızdır.

GalataSaray her şartta sahada, parkede aslanlar gibi mücadele etmiştir. yeri gelmiş rakibinin yanında hakemleride mağlup etmiştir.

GalataSaray başkanlık makamı korkaklara göre değildir, sahada aslanlar gibi savaşan takım gibi yeri geldiğinde yönetimde aslanlar gibi savaşmalıdır, kaybedeceğini bilse bile dik duruşunu devam ettirmelidir.

maça çıkmamak 100 küsur senelik kulübün her parçasına hakarettir. her branşta her şartta maç yaptık kazandık, kaybettik ama hiç bir zaman kaçmadık, sahayı, parkeyi terk etmedik.

bu karar her ne kadar itirazlarda haklı olsa dahi genel olarak bir utanç kararı olmuştur.

Geri
Üst Alt