# Mahamadou Diarra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mahamadou Diarra

Diarra gelirse karşı tarafı düşünemiyorum:D .Karşı tarafı geçtim kendimi düşünemiyorum.Don atlet koşarım sabaha kadar heralde:D .Mantıklı bir isim yalnız adam satış listesinde realde.Linderoth da gider böylece yazık oldu adama ama kader,şansızlık yakasını bırakmadı...

Diarra gelirse karşı tarafı düşünemiyorum:D .Karşı tarafı geçtim kendimi düşünemiyorum.Don atlet koşarım sabaha kadar heralde:D .Mantıklı bir isim yalnız adam satış listesinde realde.Linderoth da gider böylece yazık oldu adama ama kader,şansızlık yakasını bırakmadı...

valla gelsinde gerekirse birdaha düşünmem bile yani :D:D

O blogu yazanlar beni gelip gorsunler bi.

Sercan ve Ufuk gelmesi Diarra ya bagli olsaydi;

Diarra yi istemezdim.

Bence bu transfer luks olur bizim icin.Su anda.

bencede baya bir lüks olur 3 aliyorsun bir ödüyorsun. dusunsenize adam geldimi ne stopere ne sagbeke gerek kalacak. tas gibi libero.

ustune ustluk 30 da gol atmis forvete bile koyariz. hatta karsitarafa da koyariz ordada iyi durur:D

Büyük GALATASARAY Taraftarı Sayın Yakup Göker SAĞIR,

Alışverişiniz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Siparişlerinizin durumunu "Siparişlerim" sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Mor formamıda sipariş ettim.Zaman destek zamanı azda olsa.nerden nereye geldik kimleri konuşuyoruz.bu yönetime helal olsun herşey:D

rijkaard'dan sonra yönetime destek kampanyası mı yapsak? valla takımımızda göremeyeceğimiz oyuncuları transfer ediyorlar ve bizi fazlasıyla mutlu ediyorlar. kulübün geleceği de bu yönetimin eline bırakılmalı. yönetime hep destek tam destek

Sakin olun gençler.. Alkol var sıkıntı yok. İçelim.. Diarra da gelir Ahmedinejad'ta.. Hıck!

Sakin olun gençler.. Alkol var sıkıntı yok. İçelim.. Diarra da gelir Ahmedinejad'ta.. Hıck!

Ne iciyorsun kardes?Bende icecegim..Kafam bozuk zaten..

Ne zor ismis evlenmek..Aileler evleniyor sanki anasini satayim...

Hep cingenlik hep cingenlik...

Black Label:o Buyur gel beraber öldürek.. Evlenmek mi? Bana çok ama çok uzak olan bir duygu.:)

Iyi yapiyorsun inan bana..Sadece Türklerde vardir evlenmesine sevinemeyen.

Aileler evliligi kendi hayatlarini kurtarma olarak algiliyorlar..Böyle bisey görmedim..

Neyse kardes konudan sapmayalim, insanlari sinirlendirmeyelim...;)

Iyi yapiyorsun inan bana..Sadece Türklerde vardir evlenmesine sevinemeyen.

Aileler evliligi kendi hayatlarini kurtarma olarak algiliyorlar..Böyle bisey görmedim..

Neyse kardes konudan sapmayalim, insanlari sinirlendirmeyelim...;)

Bencede.. Sana mutluluklar dilemekten başka yapıcak bişeyim yok:o

picture.php

Cok bekledim genede ama 2 tane forma aldim umarim

Diarra yı getirirler :2_thumbs_up_-_anima

Diarra da iyi forma satar hani :)

bakalım yarın hangi gazeteler yazacak Diarra'yı..

Tabi La Ligada futbol yavaş zaten.

La ligada teknik kapasitesi yüksek kanatlara ve 10 numaralara karşı mükemmel savaşabilir ama kendi tekniği sınırlı...Top kapar ama oyuna yavaş sokar isabetli pas yapamaz atağa katılamaz,kaldıki bunu bizde yapabilecek 50 tane adam var altyapıda. Aurelio bile Diarra'dan iyidir benden söylemesi gelirse sizden izlemesi. La ligada top yavaş oynanır bu yüzden kimse ingiltereye gitmek istemez,gidenlerde başarılı olamaz. Veya kırk yılda bir Barça gibi hızlı oynayan takım geldimi heryeri dağıtır. Diarra bize gereksiz(nokta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt