- 18 Temmuz 2009
- 82.112
- 239.937
- 5.263
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
Hocam, senin yaptığın objektiflik değil iyi niyetlilik olmuş.
Tayfur Havutçu, İbrahim ve İskender'i istiyormuş eyvallah, peki neden teklif Türkiye Kupası maçı öncesinde yapılıyor hem de Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitme durumu tehlikedeyken ? Neden Yıldırım Demirören'in haberi yok ? Neden sadece Serdar Adalı ve Tayfur biliyor bu olayları ? Neden Yusuf Turanlı İskender ve İbrahim'e sürekli olarak "Kötü oynayın.", "Geleceğiniz orası." diye ifadeler kullanıyor, bir menajerin - ki menajer bile değil aslında - burada rantı ne olabilir ?
Bazı şeyler göründüğü gibi değildir evet ama bu kadar da iyi niyetli olmaya gerek yok. Ha tesadüftür bilemem ama bu adamları sütten çıkmış ak kaşık ilan etmenin gereği yok. Metin Depe kadar adam olsalardı da "Ben böyle bir olaya girmem." diyebilselerdi. Geçelim bu sözde objektif yaklaşımları.
daha demin objektif olarak bir yorum yazdım. hemen bjkli olarak ilan edildim.
ama ben yazayım yine de
serdal adalı, tayfur havutçu ve ahmet ateşin maçta oynama at vericez veya para vericez gibi bir sözü yok. normal transfer görüşmesi olarak yusuf turanlıya bildiriyorlar.yusuf da oyunculara soruyor gitmek ister misiniz diye. onlar da kabul ediyor. maç gününden öncede yusuf turanlı oyuncuları arayıp relax oynayın kasmayın bjk geleceğimiz tarzında şeyler söylüyor. oyuncular da kabul etmiyor. burdan şike değil de transfer yasağı tarzında bir şey çıkabilir bence. transfer kupa maçının öncesine denk geldiği için.
Hocam, senin yaptığın objektiflik değil iyi niyetlilik olmuş.
Tayfur Havutçu, İbrahim ve İskender'i istiyormuş eyvallah, peki neden teklif Türkiye Kupası maçı öncesinde yapılıyor hem de Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitme durumu tehlikedeyken ? Neden Yıldırım Demirören'in haberi yok ? Neden sadece Serdar Adalı ve Tayfur biliyor bu olayları ? Neden Yusuf Turanlı İskender ve İbrahim'e sürekli olarak "Kötü oynayın.", "Geleceğiniz orası." diye ifadeler kullanıyor, bir menajerin - ki menajer bile değil aslında - burada rantı ne olabilir ?
Bazı şeyler göründüğü gibi değildir evet ama bu kadar da iyi niyetli olmaya gerek yok. Ha tesadüftür bilemem ama bu adamları sütten çıkmış ak kaşık ilan etmenin gereği yok. Metin Depe kadar adam olsalardı da "Ben böyle bir olaya girmem." diyebilselerdi. Geçelim bu sözde objektif yaklaşımları.