Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

daha demin objektif olarak bir yorum yazdım. hemen bjkli olarak ilan edildim.

ama ben yazayım yine de

serdal adalı, tayfur havutçu ve ahmet ateşin maçta oynama at vericez veya para vericez gibi bir sözü yok. normal transfer görüşmesi olarak yusuf turanlıya bildiriyorlar.yusuf da oyunculara soruyor gitmek ister misiniz diye. onlar da kabul ediyor. maç gününden öncede yusuf turanlı oyuncuları arayıp relax oynayın kasmayın bjk geleceğimiz tarzında şeyler söylüyor. oyuncular da kabul etmiyor. burdan şike değil de transfer yasağı tarzında bir şey çıkabilir bence. transfer kupa maçının öncesine denk geldiği için.

Hocam, senin yaptığın objektiflik değil iyi niyetlilik olmuş.

Tayfur Havutçu, İbrahim ve İskender'i istiyormuş eyvallah, peki neden teklif Türkiye Kupası maçı öncesinde yapılıyor hem de Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitme durumu tehlikedeyken ? Neden Yıldırım Demirören'in haberi yok ? Neden sadece Serdar Adalı ve Tayfur biliyor bu olayları ? Neden Yusuf Turanlı İskender ve İbrahim'e sürekli olarak "Kötü oynayın.", "Geleceğiniz orası." diye ifadeler kullanıyor, bir menajerin - ki menajer bile değil aslında - burada rantı ne olabilir ?

Bazı şeyler göründüğü gibi değildir evet ama bu kadar da iyi niyetli olmaya gerek yok. Ha tesadüftür bilemem ama bu adamları sütten çıkmış ak kaşık ilan etmenin gereği yok. Metin Depe kadar adam olsalardı da "Ben böyle bir olaya girmem." diyebilselerdi. Geçelim bu sözde objektif yaklaşımları.

6b8fa755-453c-430d-985f-6f56cacb37f0.jpg

büyük avukat ;)

subhanallah:Z3:

Peki en basitinden. Yusuf Turanlı bu kadar yok oynamayın etmeyin demiş Adalı'nın böyle bir isteği gözükmemesine rağmen

NEDEN ??? Bu adamın iddianamede ifadesi yok. NEDEN sorulmuyor İ.Akın ve Alın'a relax oyna gibi ifadeler kullanmanın amacı nedir? Bunları sana kim söylemiştir diye? Onu bırakın En fazla konuşmalarda olan adam Yusuf Turanlının hiç bir ifadesi yok Beşiktaşla ilgili

beyler, simdiy asa degisti diyelim, umarimd egismez

azize yinede 16. Ağır Ceza’da yargilanacak degil mi?

Beyler iddanamenin en heyacanlı yerleri hangi sayfalar,söyleyinde bizde ona göre okuyalım:D

2011 şike soruşturması iddianamesinde 08.05.2011 fenerbahçe mali genel kurulunda muhaliflerin sindirilmesiyle ilgi baskı yapılması başlığı altında enterasan telefon görüşmeleri var. ayrıntılı incelemek isteyen sayfa 170'den itibaren başlıyor:

muhaliflerin bütçeyi ibra etmemek için hazırlık yaptığı bilgisi başkana ve çevresine ulaşıyor. olaylar gelişir:

aziz yıldırım: bunları yani bunları yapsınlar bunları atalım şeyin seyircinin içine…bu şampiyonluk kaçarsa sebebi bunlardır diye…bunlar fenerbahçenin şampiyon olmasını istemiyorlar işte şu şu şahıslar tamam mı fenerbahçelilere havale ediyoruz ...ondan sonra uğraşsın dursunlar

şekip mosturoğlu: en güçlü olduğumuz dönem başkanım ne gerek var

aziz yıldırım: biz getiririz hepsini getirelim yığalım oraya tamam mı...konuşmayı bırak kavga dövüş atsınlar dışarı bitsin gitsin…şey bu herhalde işıklar bu işık, rahmiler, aziz yılmaz’lar işte o hakanlar makanlar bunlar herhalde başka kimse yok değil mi

şekip: celal de olabilir yine bu şadanlar falanda olabilir.

aziz yıldırım bu görüşmeden sonra serkan diye birini arıyor:

aziz: "şekip bey ile konuştun mu…şimdi şey aramış onu o adam aramış…demiş ki pazar günü muhalefet yapacaklar demiş tamam mı ağır muhalefet yapacaklar demiş…siz bütün arkadaşlara herşeyi herkesi çağıralım.

serkan: dün akşam biz görüştük zaten…herkes şey yapıyor yani geliyor eşini dostunu getiriyor

aziz: herkesle konuşurken yani bu şekilde gelecekleri için sıkı gelelim tamam…şekip ile konuş o adam diyormuş ki işte ya niye şey yaptınız filan…o benim dediğim gibi şeyi dağıtalım dışarıya oradan kimseyi almayalım içeriye…biraz zorlaştıralım şeyi girişi çıkışı…ona göre kuralım ekipleri biz o gün.

aziz yıldırım tamer diye birini arıyor:

aziz yıldırım: "bunlar sağı solu arıyorlarmış ibra etmeyelim diye…aziz yılmaz değil ya şey...

tamer: ha onlar…hadi bakalım döveceğiz başkanım bakacak başka bir şey yok yani…zaten biz şeyi kurduk sistemi öbür taraftan mertler biz bu taraftan kuşatacağız…orada halledeceğiz yani

aziz yıldırım: "tabi tabi tabi tabi",

tamer: biz çok kuvvetliyiz hiç merak etmeyin başkanım

aziz yıldırım bülent ibrahim işçen'i arıyor:

bülent: "bizim herkesi organize ettim…ahmet’in benzinlikçide topladım abi gelecek işte yarın herkes...o şeyi okuduk orada işte…açın gelin o zaman orada görelim orada boyunu posunu ama bu takım şampiyonluğa gidiyor bu kadar mücadele ediliyor"

aziz: ama o hulusiler mulusileri... dövdüreceğiz tamam.:asd:

şunları bi okuyun la liseli azizin kongre öncesi adam toplaması ve kavga maceraları

ama bu kadar iddalı olmasına rağmen kongrenin gayet sakin geçmesi
:asd:

Hocam, senin yaptığın objektiflik değil iyi niyetlilik olmuş.

Tayfur Havutçu, İbrahim ve İskender'i istiyormuş eyvallah, peki neden teklif Türkiye Kupası maçı öncesinde yapılıyor hem de Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitme durumu tehlikedeyken ? Neden Yıldırım Demirören'in haberi yok ? Neden sadece Serdar Adalı ve Tayfur biliyor bu olayları ? Neden Yusuf Turanlı İskender ve İbrahim'e sürekli olarak "Kötü oynayın.", "Geleceğiniz orası." diye ifadeler kullanıyor, bir menajerin - ki menajer bile değil aslında - burada rantı ne olabilir ?

Bazı şeyler göründüğü gibi değildir evet ama bu kadar da iyi niyetli olmaya gerek yok. Ha tesadüftür bilemem ama bu adamları sütten çıkmış ak kaşık ilan etmenin gereği yok. Metin Depe kadar adam olsalardı da "Ben böyle bir olaya girmem." diyebilselerdi. Geçelim bu sözde objektif yaklaşımları.

evet işin orası da var tabii ki. transfer niye kupa maçı öncesine denk geldi?

ancak yıldırım demirörenin koyu ile yazılmış yerlerinden hemen sonra ''Ancak transfere dönük giriĢimler belli bir aĢamaya gelince bana bu hususta bilgi verilmesi söz konusu olurdu.'' yazıyor. bu bilmemesinin nedeni olabilir.

İddianamede de tayfur ve havutçunun transfer dışında başka sözleri yok.

Yusuf turanlı ise tipik bir menajer. transferin yatmasıyla komisyonu suya düşecek.

tabi bunlar benim varsayımım. belki de böyle değildir. :)

iddaname yi okutrken fon müziği yapın

[video=youtube;2SdrbyCrTXg]https://www.youtube.com/watch?v=2SdrbyCrTXg[/video]

Peki en basitinden. Yusuf Turanlı bu kadar yok oynamayın etmeyin demiş Adalı'nın böyle bir isteği gözükmemesine rağmen

NEDEN ??? Bu adamın iddianamede ifadesi yok. NEDEN sorulmuyor İ.Akın ve Alın'a relax oyna gibi ifadeler kullanmanın amacı nedir? Bunları sana kim söylemiştir diye? Onu bırakın En fazla konuşmalarda olan adam Yusuf Turanlının hiç bir ifadesi yok Beşiktaşla ilgili

Durup dururken yapacak hali yok. Birileri Besiktas lehine birseyler istemis, bu apacik bence. Ama Serdal Adali disinda herhangi baska birisiyse BJK yirtar diyorum. Besiktasli birinin sike yapmasi Kulübü baglamaz. Sadece yöneticleri baglar. Seni bu konuda anliyorum, diyorsunki Adaliya varacak birsey yok. Dimi? Varmiyorsa katiliyorum, ama Savcinin elinde baska birsey cikarsa (30000 ek sayfada), iste o zaman BJK'de yanar diyorum.

evet işin orası da var tabii ki. transfer niye kupa maçı öncesine denk geldi?

ancak yıldırım demirörenin koyu ile yazılmış yerlerinden hemen sonra ''Ancak transfere dönük giriĢimler belli bir aĢamaya gelince bana bu hususta bilgi verilmesi söz konusu olurdu.'' yazıyor. bu bilmemesinin nedeni olabilir.

İddianamede de tayfur ve havutçunun transfer dışında başka sözleri yok.

Yusuf turanlı ise tipik bir menajer. transferin yatmasıyla komisyonu suya düşecek.

tabi bunlar benim varsayımım. belki de böyle değildir. :)

kardeş kusura bakmada mesajlarını tek tek inceledim, senin beşiktaşlı olma ihtimalin %99.9, rengini belli ederek takılsan daha iyi olur gerek yok böyle şeylere.

kümerde kal kümede kal kümede kal karakartaaaaaaaaalllllllllll

UnalAysal___ Ünal Aysal

Panpa kendi oyuncularından daha çok rakip takım oyuncularına ödeme yapmışsın. Ne kadar gönlü zengin biriymişsin yahu! @azizyildirim_

:asd:

Geri
Üst Alt