Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Clubhouse'ta söylemiş deniyor.

Clubhouse | Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik. Salı günü başkanın TV’deki konuşmaları beğenmediğimiz bir tutumdu. Pazartesi günü bir dernekte yaptığı konuşmalar ve bunların gazeteye yansıması da rahatsız ediciydi.”

Mahmut Recevik: “Mustafa Cengiz ise istifa etmeyeceğini, aday olacağını ve seçimi kazanacağını söyledi. Ben de kendisine seçim kazanmasının mümkün olmadığını söyledim. Diğer yönetici arkadaşlarımın da görüşleri benimle aynı.”

Mahmut Recevik: “Yönetimin içinden bir aday çıkarsa o isim Abdurrahim Albayrak olur diye düşünüyorum.”

derin gs abdurrahim kabineyi toplamış

Mustafa Cengiz ise istifa etmeyeceğini, aday olacağını ve seçimi kazanacağını söyledi.
Bu nasıl bi özgüven? Şu koltuğa oturup da kendini dev aynasında görmeyecek biri gelmeyecek mi bu kulübe

Seçim kazanacakmış bok kazanırsın sen seçim. Sende gideceksin Fatih Terim'de gidecek. Galatasaray taraftarını 2 yıldır üzüntüden perişan ettiniz. Birisi transferleri devre arasına bırakır diğeri evinde Rize'den 4 gol yer. Gidin kardeşim yahu bırakın yakasını şu camianın.

galatasaray-da-albayrak-ve-ali-durust-surprizi_fa9fd.jpg

Nevzat’in haberi dogru ozaman

Bosuna aday olmasin secilme sansi sifir

Koltuk sevdası diye bir şey gerçekten varmış
Hiç beklemediğin insanlar hiç beklemediğin davranışlar sergileyebiliyor zamanla

bunu begenmis, dogru haber herhalde

Geri
Üst Alt