Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.673
- 20.997
- 2.643
ARKANDAYIZ BASKAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmedikleri kisim futbol takiminin basarisiz olmasi kalan her sey bahane ve bunun da sorumlusu baskan degilcengizin tv deki konuşmasında begenmedıklerı kısım neymiş ? bu herif herzaman benzer tarzda konustu
hahahha diyorum bak buyuk harflerle.Mustafa cengiz sağlığı için bırakmalı artık bana göre zor dönemde Gs da iyi işler yaptı futbol takımı iyi gitmiyorsa bence en masum kişi başkandır kimi istiyorlarsa aldı ama gene yaranamadı becereksiz olan başkan değil malzemeyi kullanmayanlar florya yı yeniden alması ada konusunda yaptıkları ve kemerburgaz adımını atmasıda cabası etrafındaki adamlara rağmen üstelik
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baskan hastaligi yuzunden zayif dusmedi tam tersi guclendi onu Ali Koc ve satin aldigi futbol paydaslari degil olum bile korkutamaz!Galatasaray'in nasil felaket bir yönetimin altinda kivrandığının artık kıyıya vurması. Hastalığı ile birlikte gerçekleri algilama yetisini kaybetmiş Sayin Musta Cengiz.
50 transfer yaptı kaliteli oyuncuyu da çöp eden başkandır kesinhahahha diyorum bak buyuk harflerle.
Mahmut Recevik: “Yönetimin içinden bir aday çıkarsa o isim Abdurrahim Albayrak olur diye düşünüyorum.”
![]()
derin gs abdurrahim kabineyi toplamış
Mahmut Recevik: “Yönetimin içinden bir aday çıkarsa o isim Abdurrahim Albayrak olur diye düşünüyorum.”
![]()