Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik"

Mustafa cengiz sağlığı için bırakmalı artık bana göre zor dönemde Gs da iyi işler yaptı futbol takımı iyi gitmiyorsa bence en masum kişi başkandır kimi istiyorlarsa aldı ama gene yaranamadı becereksiz olan başkan değil malzemeyi kullanmayanlar florya yı yeniden alması ada konusunda yaptıkları ve kemerburgaz adımını atmasıda cabası etrafındaki adamlara rağmen üstelik

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cengizin tv deki konuşmasında begenmedıklerı kısım neymiş ? bu herif herzaman benzer tarzda konustu

Galatasaray'in nasil felaket bir yönetimin altinda kivrandığının artık kıyıya vurması. Hastalığı ile birlikte gerçekleri algilama yetisini kaybetmiş Sayin Musta Cengiz.

takım belhanda olayında yönetime karşı duruş gösterip belhandaya veda mesajları yayınlayıp veda resmi çektirmişlerdi,paylaşmışlardı

şimdi ise başkanın önce takıma şerefsiz demesi sonrada babel,donk ve ömeri kastedip seks partisi söylemleri sonucu topçuların instasına baktım bu 3ü dışında olayı yalanlayan,nevzatı eleştiren,bu üçlüye destek olduğunu belirten bir tavır koyan yok ortaya,takımda gruplaşmalarda var bana kalırsa,okana böyle bir haber yapılsa şener ve emre taşdemir,taylana böyle bir haber yapılsa oğulcanla arda,marcaoya böyle bir haber yapılsa falcaoyla saracchi tepki gösterirdi,bütünlük diye birşey kalmamış takımda küçük gruplar oluşmuş

özellikle geçen sene babel,ömer,donk ve jimmy 4lüsü vardı,hoca babelle jimmyi şutlamıştı fazla yakınlardı birbirleriyle

Mustafa cengiz sağlığı için bırakmalı artık bana göre zor dönemde Gs da iyi işler yaptı futbol takımı iyi gitmiyorsa bence en masum kişi başkandır kimi istiyorlarsa aldı ama gene yaranamadı becereksiz olan başkan değil malzemeyi kullanmayanlar florya yı yeniden alması ada konusunda yaptıkları ve kemerburgaz adımını atmasıda cabası etrafındaki adamlara rağmen üstelik

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hahahha diyorum bak buyuk harflerle.

Galatasaray'in nasil felaket bir yönetimin altinda kivrandığının artık kıyıya vurması. Hastalığı ile birlikte gerçekleri algilama yetisini kaybetmiş Sayin Musta Cengiz.
Baskan hastaligi yuzunden zayif dusmedi tam tersi guclendi onu Ali Koc ve satin aldigi futbol paydaslari degil olum bile korkutamaz!

aralık ayında seçim olsaydı eğer kesınlıkle sampiyon olurduk bizim için seçimler çok önemli şu anda batan gemı durumundayız

Albayrak seçime katılsa seçilemeyeceğini biliyor

yöneticilik teklif edende yok haberlere göre herkes listesini oluşturdu,cengiz bile seçime gitse onu almaz artık

büyük ihtimal bilinçli olarak son virajda iyice şişirilip seçilecek yönetimin listesine girmesi sağlanacak iktidar tarafından

bu jenerik senaryo +bir sürü adayın çıkması +ısrarla bu kadar seçim için yanıp tutuşulması aklıma kötü şeyler,elden gidecek araziler,mali olarak iyice batmak,sportif başarısızlıklar,katlanacak borç ve yenecek komisyonlar geliyo

götü başı kollamak lazım,akbabalar belirdi

valla bunların yüzlerini cengiz'e göstermeleri iyi olmuş. başkanlığa niyeti var gibi, bunlarla bir dönem daha uğraşana kadar kendi listesini sıfırdan oluşturması daha iyi. zaten hangi listeyi çıkarırsa çıkarsın yüksel ihtimal apo'nun önünde bitirir seçimi. zaten cengiz'le hem kafa, hem de tarz olarak uyumsuz bir ekipti, kendi rızalarıyla dağılmaları da hem cengiz'in, hem de galatasaray'ın hayrına olur. albayrak'ın da 2. başkanlıkta bile verdiği sınav belli, kimse gidip de başkan yapmaz onu.

Geri
Üst Alt