Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik"

Cengiz başarısız zaten gitmeli de orası bi yana

Takımın rezalet olmasındaki en düşük pay onun olmasada en yüksek pay da onda değil,yüksek paya sahip kişiler sen öl ki biz yaşayalım ayağına topyekün ateş etmeye başladı

rezilliğin asıl sebepleri,tüm suçu bu adama atıp işin içinden sıyrılmaya çalışıyolar,zorla destekletecekler adamı

sosyal medyada sürece baktığımda akıl sağlığının yerinde olmadığını dile getirip itibarsızlaştırmayı farklı bi boyuta taşıdılar

Bülent ecevitin son zamanlarına benzettim şimdi bu durumu,oda bu tarz akli dengesi yerinde değil,sağlığı el vermiyo söylemleriyle gerek içten gerek dıştan itibarsızlaştırılmış ve satılmıştı

Ali Dürüst aday olsun da rahat nefes alalım. Ondan başkası camiayı kenetleyemez.

Kestane basgan süreni kötülemeyelim.

Ali Sami Yen den sonra baskan yuzu gormedi bu renkler diyip orta yolda bulusalim

başkan seçime girse dahi kazanamaz. apo da kazanamaz. bence bu yönetimdeki isimler bir süre dinlenmeli. zaten başkanın ilk döneminden beri istifalar da oldu diye hatırlıyorum. belli ki ciddi anlaşmazlıklar yaşıyorlar. zorlamaya gerek yok.

hamamcıoğlu ya da damat burak paşa kazanır.

Karşı taraf kendini şartlamış, farklı dusunceye kapalı rengim. Istedigin kdr anlat. Değişmez.

Seninle aynı fikirdeyim bende, o yuzden kestane başgan dedim ztn.

Eyvallah canim kardesim :)

Neyse, bence simdi bütün sucu M.C‘e yikmak olmaz, yanlis ve hatalari olmustur ama tek sorumlu bu adam olamaz!
Neden biz hep koas hep kavgalar icindeyiz?

Fatih Hocamin bi faktörü varmidir?
Adam Efsane , o aldigi Kupalar o basarilar ama yinede insan düsünüyor nerde yanlis yapiyoruz!

Eyvallah canim kardesim :)

Neyse, bence simdi bütün sucu M.C‘e yikmak olmaz, yanlis ve hatalari olmustur ama tek sorumlu bu adam olamaz!
Neden biz hep koas hep kavgalar icindeyiz?

Fatih Hocamin bi faktörü varmidir?
Adam Efsane , o aldigi Kupalar o basarilar ama yinede insan düsünüyor nerde yanlis yapiyoruz!
Sen biliyorsundur %100 ?

Var mi baska giydirmediginiz isim ? Hagi icin ne diyorsunuz ? Telefon konusu mu yoksa ? Terim zaten fenerli ve hain. Ayrica, 3.kisi olma rica edersem. Benim adima da konusma.

Ne Hagiye telefon mevzusunu soylemisligim, ne de terime fenerli veya hain demisligim vardır.

Atarlı ergenler gibi konuşmayı bırakalım.

Ne Hagiye telefon mevzusunu soylemisligim, ne de terime fenerli veya hain demisligim vardır.

Atarlı ergenler gibi konuşmayı bırakalım.

Bak yine ne yapmam gerektigini soyluyorsun. Bulursam editlerim yazilarini. Suren'e kestane diyen Terim'e ya da bir baskasina istedigini der malum forum forum degil cani sikkin ergen platformu olmus durumda. Kestaneymis. Ayrica, ergen sensin. Kestane diye yorum yaparak cok gusel olgunluk gosterdin emin ol. Yetmiyor bir de benim adima yorum yapiyorsun 3.kisi olarak.

Geri
Üst Alt