Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Geldi, Faruk Suren. O kadar basariya ragmen gorevini birakti ve o kadar israra ragmen secime de girmedi.
Faruk Sürek kulübü satiyordu be!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi, Faruk Suren. O kadar basariya ragmen gorevini birakti ve o kadar israra ragmen secime de girmedi.
Alakasi yok. Satsada olurud bu arada. Polatlar Elmaslar Dursunlar ususemezdi.Faruk Sürek kulübü satiyordu be!
50 transfer yaptı kaliteli oyuncuyu da çöp eden başkandır kesin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakasi yok. Satsada olurud bu arada. Polatlar Elmaslar Dursunlar ususemezdi.
Arasitrmama gerek yok sahidim. Geciniz.Iyi arastir.
Kulübü batiran budur, Galatasaray Armasini bile satti.
Arasitrmama gerek yok sahidim. Geciniz.
Kestane basgan süreni kötülemeyelim.
Dogrulari konusuruz renktas.
Ama istersen konuyu kapatirim
Ali Sami Yen den sonra baskan yuzu gormedi bu renkler diyip orta yolda bulusalim
Kestane basgan süreni kötülemeyelim.
Karşı taraf kendini şartlamış, farklı dusunceye kapalı rengim. Istedigin kdr anlat. Değişmez.
Seninle aynı fikirdeyim bende, o yuzden kestane başgan dedim ztn.
Sen biliyorsundur %100 ?Eyvallah canim kardesim
Neyse, bence simdi bütün sucu M.C‘e yikmak olmaz, yanlis ve hatalari olmustur ama tek sorumlu bu adam olamaz!
Neden biz hep koas hep kavgalar icindeyiz?
Fatih Hocamin bi faktörü varmidir?
Adam Efsane , o aldigi Kupalar o basarilar ama yinede insan düsünüyor nerde yanlis yapiyoruz!
Var mi baska giydirmediginiz isim ? Hagi icin ne diyorsunuz ? Telefon konusu mu yoksa ? Terim zaten fenerli ve hain. Ayrica, 3.kisi olma rica edersem. Benim adima da konusma.
Ne Hagiye telefon mevzusunu soylemisligim, ne de terime fenerli veya hain demisligim vardır.
Atarlı ergenler gibi konuşmayı bırakalım.