- 2 Temmuz 2011
- 137.423
- 58.507
- 5.488
maicon iyidir.psikopat bi futbolcumuz olabilirdi,hala da olabilir.cok özgüvenli ama hücumdaki sorumluluk bile kendisinde.bu kadarı fazla.golü de mi maicon atsın,pası,şutu...ki attı daha önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maicon iyidir.psikopat bi futbolcumuz olabilirdi,hala da olabilir.cok özgüvenli ama hücumdaki sorumluluk bile kendisinde.bu kadarı fazla.golü de mi maicon atsın,pası,şutu...ki attı daha önce
Brezilyali oyuncudan uzak duracaksin.heleki defans oynuyorsa arkana bakmadan kacacaksin.
Bu yetmezmiş gibi birde yanına defansı rezalet olan mariaomo'yu aldılar.
Seneyede memleket hasreti çekiyorum diyerek ağlar ve bedava defolup gider
Maicon 'un ne yapabildiği neler yapamadığı belli ne kadar ağır ve tek hamleli bir oyuncu olduğunu bilmiyor mu ? tutup 60 metre açılıp hızlı oyuncularla 1'e 1 de yakalanmaması gerektiğini bilmiyor mu ? veya teknik kapasitesinin ne seviyede olduğunu Pirlo gibi uzun toplar atmayı bırakması gerektiğini ? Oyun kurayım derken bir yığın top kaptirebileceğini ?
Benim bildiğim Maicon bu performansından çok daha iyi. Brezilya'dan gelip çok fazla maç yaptığı için bir yorgunluğuna bağlıyorum bunu ama ne yalan söyleyim Serdar çok daha fazla güven veriyor takıma katkısı çok daha fazla
Sene sonuna kadar yine bu kadar çok hata yapmaya devam ederse seneye takımdaki yerini kaybedebilir ...