# Maicon Pereira Roque

maicon iyidir.psikopat bi futbolcumuz olabilirdi,hala da olabilir.cok özgüvenli ama hücumdaki sorumluluk bile kendisinde.bu kadarı fazla.golü de mi maicon atsın,pası,şutu...ki attı daha önce

Eger Şle katilirsak orada da mal mal şeyler denemez umarim

Agirligi yeterince sorun çikartiyor zaten

Sezon genelinde beğeniyorum ama dün çok sakardı. Hızlı bir adam olunca dibinde çok tedirgin oluyor. Son dakikalarda da daha fazla sorumluluk almak istedi ama hatası pahalıya patladı. Bir iki kişi dışında iyi oynayan yoktu ama günah keçisi ilan etmeye gerek yok.

Adami gommeye gerek yok, bakti kimse topu almaya gelmiyor, risk aldi ve pahaliya patladi. Genclerbirligi'nin uyguladigi taktige bakarsak Serdar-Denayer ikilisi baslasaydi daha iyi olurdu tabi ama mactan sonra bunlari yazsak ne olur yazmasak ne olur.

Denayer Serdar oynatsak mi dicemBasaga karsi, aklima Adebayorun hayvani hava hakimiyeti geliyor

Nasil ki belhanda'ya 8 milyon ödedik ve karsiligini alamiyoruz aynisi bunun icinde gecerli

8 milyon bonservis ödedik buna,belhanda basliginda destan yazanlarin sesi solugu kesildi

Serdar Aziz gibi Gecmiste dengesiz olan bir stoper bile daha cok güven veriyor Bunu inkar eden art niyetlidir

Sezon maçında "Bu adam başınızı ağrıtır" demişti beşiktaşlı bir arkadaşım. Dün akşam hak verdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol atmasına rağmen defalarca eksiklerini söylemiştim. Keşke Acerbi'yi alabilseydik. Çok ciddi fark ettirirdi. Sol ayaklı,tecrübeli bir oyuncuydu.

Şampiyonluk final maçında son dk defansta laubali bir şekilde top kaptıracak kadar rahat paşamız. Ağır adam riske girmez, tekte müdahale eder. İlk yarıda yaptı ucuz yırttık ikinci yarı da yaptı yedik. Rezillik.

Sene sonu 7 kağıt verilirse direk gönderilmeli.

Her hızlı oyuncu madara ediyor bunu. Hızlı oyunculara karşı 1’e 1’de hiç şansı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brezilyali oyuncudan uzak duracaksin.heleki defans oynuyorsa arkana bakmadan kacacaksin.
Bu yetmezmiş gibi birde yanına defansı rezalet olan mariaomo'yu aldılar.
Seneyede memleket hasreti çekiyorum diyerek ağlar ve bedava defolup gider

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi; Aysal göreve terim'i şutlamaya!

Brezilyali oyuncudan uzak duracaksin.heleki defans oynuyorsa arkana bakmadan kacacaksin.
Bu yetmezmiş gibi birde yanına defansı rezalet olan mariaomo'yu aldılar.
Seneyede memleket hasreti çekiyorum diyerek ağlar ve bedava defolup gider

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi; Aysal göreve terim'i şutlamaya!

Abi kulübü yakalım komple sende kurtul bizde takımda sallamadığın bir kişi kalmadı başkandan tut pasöre kadar herkese saydırdın

Maicon 'u severim geldiğinden beri de defansımız ciddi ciddi toparlandı ama artık yaptıkları hata olmaktan çıktı sürekli sürekli aynı şeyi yapınca tahammül edilmeyecek hal almaya başladı

Maicon 'un ne yapabildiği neler yapamadığı belli ne kadar ağır ve tek hamleli bir oyuncu olduğunu bilmiyor mu ? tutup 60 metre açılıp hızlı oyuncularla 1'e 1 de yakalanmaması gerektiğini bilmiyor mu ? veya teknik kapasitesinin ne seviyede olduğunu Pirlo gibi uzun toplar atmayı bırakması gerektiğini ? Oyun kurayım derken bir yığın top kaptirebileceğini ?

Benim bildiğim Maicon bu performansından çok daha iyi. Brezilya'dan gelip çok fazla maç yaptığı için bir yorgunluğuna bağlıyorum bunu ama ne yalan söyleyim Serdar çok daha fazla güven veriyor takıma katkısı çok daha fazla

Sene sonuna kadar yine bu kadar çok hata yapmaya devam ederse seneye takımdaki yerini kaybedebilir ...

Maicon 'u severim geldiğinden beri de defansımız ciddi ciddi toparlandı ama artık yaptıkları hata olmaktan çıktı sürekli sürekli aynı şeyi yapınca tahammül edilmeyecek hal almaya başladı

Maicon 'un ne yapabildiği neler yapamadığı belli ne kadar ağır ve tek hamleli bir oyuncu olduğunu bilmiyor mu ? tutup 60 metre açılıp hızlı oyuncularla 1'e 1 de yakalanmaması gerektiğini bilmiyor mu ? veya teknik kapasitesinin ne seviyede olduğunu Pirlo gibi uzun toplar atmayı bırakması gerektiğini ? Oyun kurayım derken bir yığın top kaptirebileceğini ?

Benim bildiğim Maicon bu performansından çok daha iyi. Brezilya'dan gelip çok fazla maç yaptığı için bir yorgunluğuna bağlıyorum bunu ama ne yalan söyleyim Serdar çok daha fazla güven veriyor takıma katkısı çok daha fazla

Sene sonuna kadar yine bu kadar çok hata yapmaya devam ederse seneye takımdaki yerini kaybedebilir ...

Haklisin da reis Maicon hizli biri olsaydi porto'dan premier league'e transfer yapardi, agir biri olmasina ragmen guven veriyor, hava toplarin cogunu aliyor, duran toplardan tehlikeli, sert oynuyor ve pozisyon bilgisi de fena degil, 8m fazla olabilir ama brezilya'da herhangi bir oyuncuya talip olursan ayni fiyata kapiyi acarlar.

Serdar ile iyi bir ikili oldular bana gore, Denayer City'e donecegine gore bir stoper daha alinir, Maicon ile rekabete girer, bana gore Serdar kesin oynamali.

Ilk 11'e sol bek(Nagatomo olabilir), b2b orta saha sart, Garry'i satip Konoplyanka veya scout transferi olabilir.

Yedek kulubeye de Okaka gibi biri fena olmaz.

giphy.gif

90. dakikada sahanın en yavaş adamı dribblingle adam geçmeye çalışınca ben

Brezilyalılar bunu o bonservise sattıkları için bayram yapmıştır. Yeni aldıkları adamı neden satarlarki zaten..

Belhanda ve bunu alan adamı ıslak odunla döveceksin.

Ama yok böyle taraftar olduğu sürece bu yöneticiler bizde bitmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yallah köyüne

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Adam bu sezon savunmanın en önemli ismi oldu. Bu linç girişimi niye ? Serdar falan anca yancı olur Maicon gibi liderliği alamaz.

Frikikten attığı golü unuttunuz heralde??
Milletin ölüsü de dirisi de para ediyo
Sahip çıkın oyunculara!

Geri
Üst Alt