# Maicon Pereira Roque

DYB2E-gXkAAaxxA.jpg

:D

Qral :asd22:

Bi kaç şey söylemek istiyorum bu adam hakkında , Maçı izlerken dudağımı sıkarak patlatmama sebebiyet veren bi oyuncu dakka 55 veya 58 olması lazım taç pozisyonunda öyle ağır ağır gitti ki , çok ağrıma gitti onu yapması o hareketleri vurdumduymaz tavırları şampiyonluğa oynayan oyuncu böyle olmaz gerekirse kesilsin. Her aldığı topu hata yapmamak için musleraya dönmesi istatistik kasması , Bu kadar ağır bi defans oyuncusu olmaz önünde 5 metrelik bi alan var topu süremiyor beyefendi yan pas oynuyor. Her attığı topu bombeli bi şekilde atıyor taç cizgisinin bölümünde ki oyuncular topu kontrol etmek için zorlanıyorlar resmen.

Bu akşam ki vurdumduymaz tavırları yavaş oynaması gözümde bitirdi zaten saatli bombaydı. Belhanda'ya vurdum duymaz laubali diyoruz asıl apaçi bu adam bence. Tudor binlerce kere haklıymış adamın ahını aldık şundan daha 1 ay olmadı takıma gelen nagatomo yüreği ile ciğeri ile oynuyor taç toplarına dışarı giden toplara uçarak gidiyor maicon efendnin afedersiniz şeyinde bile değil.
Bomboş bir yorum.

Selcuk bey saklambac oynar gibi ortadan kayboldugu icin mecburen oyun kurma görevi Maicon'a kaliyor.

Sacmalamanin da bir siniri var. Selcuk görevini yapsa bu adamin yapmasina gerek kalmaz.

Ben gayet memnunum Maicon dan.

Bence Selçuk'la ilgisi yok. Fernando varken de oyun kurma görevini Maicon yapıyordu. Tudor döneminden beridir bu böyle.

Cok fazla uzun top atmak istiyor bazen. Yaninda bosta duran arkadasina vermek yerine, oyun kurucu gibi capraz uzun paslar vermek istiyor. Iyi düsünce oyun kurmak istemesi aslinda, ama toplarin cogu yanlis yere gidiyor. Onun disinda iyiydi.

Maicon oyun kursun ama çok fasla uzun top atmasın.

Tudor döneminde özelikle bu uzun top konusunu baya abartmışdı

Ayrıca Fatih Terim, oyun sisteminde stoperlerin de oyuna dahil olmasını ister. Daha önceki döneminde Ujfalusi, Chedjou, Dany gibi oyun kurabilen, topla ilişkisi iyi oyuncuları tercih etmişti hep.

Oyun kuramiyor demiyoruz,yavas kuruyor diyoruz

Illa topu Oyunun merkezine yollayacaksin diye bir kural yok madem merkezde adam yok sag Beke ver pasini

Saga ceviriyor sola ceviriyor ama ayagindan bir türlü topu cikarmiyor,zaten tribunlerde tepki gösterdi bu duruma ama tepki de yanlis Bunu belirtmek lazim

fofanadan söktüğü top son yıllarda gördüğüm en temiz yatarak müdahelelerden biriydi ceza sahası içinde olmasına rağmen

bu adamla bu kadar ilerde savunmayı kurmak büyük risk ama bence iyi iş çıkarıyor buna rağmen

Adam gayet iyi oynuyor kaç yıl sonra gerçek bir defans oyuncusu gördük çok şükür.Ayrıca oyun kuramıyor falan yazıyor herkes ama rakipten gelen topu orta sahada karşılayıp ileri çıkartıyor bizimkiler geri Maicon'a veriyor topu.Görevi oyun kurmak olanlara sormak gerek bunun hesabını.

Zaman zaman basit oynamak yerine gereksiz uzun toplar atsa da ben genel olarak kendisini begeniyorum.

millette resmen saldırmaya yer arıyor ama sunu farkettim saldıranlar genelde macları izlemeyenler yada 8jk hayranı cakmalar

macı izleyen bir allahın kulunun oyunu kurmak icin sorumluluk almadıgını görür zaten

sanki maicon cok meraklı oyun kurmaya

Agir diyorsunuz elestiriyorsunuz gercekten bazen anlamiyorum nasil bir beklentiye giriyorsunuz. STOPER bu adam.

Denayer hizli ama herkes sövüyor. Eh Maicon güven veriyor ama yok agir deniyor. Ne bekliyorsunuz yahu adam 1,91m boyunda bir STOPER yani sonucta.

Biraz tutarli olun yahu.

chedjou gibi mac basına tersten 1-2 asistle oynayan 7 milyonluk bir balondan sonra maicon gözüme resmen ramos hummels geliyor

Afedersiniz de bu takımın 8 numarası ne iş yapıyor ? Gelip de topu bana ver oyunu ben kurarım dediğini görmedim. Herkes bu adamdan topu alıp oyun kurmasını bekliyor. Bu da mecburen attığı 3-4 pastan birini rakibe gönderiyor.

iyiydi,bi ara bilerek selcuga pas atmadı sanki : ) selcuk bostaydı ortada.

Defans oyuncusu oyun kuramıyor diye eleştirilir mi ya

GSC iyice aştı kendini Muslerayı da niye orta sahaya kadar çıkıp kontra atak kesmiyor diye eleştirin o zaman

Geri
Üst Alt