Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.623
- 90.220
- 5.003
Qral :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bomboş bir yorum.Bi kaç şey söylemek istiyorum bu adam hakkında , Maçı izlerken dudağımı sıkarak patlatmama sebebiyet veren bi oyuncu dakka 55 veya 58 olması lazım taç pozisyonunda öyle ağır ağır gitti ki , çok ağrıma gitti onu yapması o hareketleri vurdumduymaz tavırları şampiyonluğa oynayan oyuncu böyle olmaz gerekirse kesilsin. Her aldığı topu hata yapmamak için musleraya dönmesi istatistik kasması , Bu kadar ağır bi defans oyuncusu olmaz önünde 5 metrelik bi alan var topu süremiyor beyefendi yan pas oynuyor. Her attığı topu bombeli bi şekilde atıyor taç cizgisinin bölümünde ki oyuncular topu kontrol etmek için zorlanıyorlar resmen.
Bu akşam ki vurdumduymaz tavırları yavaş oynaması gözümde bitirdi zaten saatli bombaydı. Belhanda'ya vurdum duymaz laubali diyoruz asıl apaçi bu adam bence. Tudor binlerce kere haklıymış adamın ahını aldık şundan daha 1 ay olmadı takıma gelen nagatomo yüreği ile ciğeri ile oynuyor taç toplarına dışarı giden toplara uçarak gidiyor maicon efendnin afedersiniz şeyinde bile değil.
Selcuk bey saklambac oynar gibi ortadan kayboldugu icin mecburen oyun kurma görevi Maicon'a kaliyor.
Sacmalamanin da bir siniri var. Selcuk görevini yapsa bu adamin yapmasina gerek kalmaz.
Ben gayet memnunum Maicon dan.