- 6 Eylül 2014
- 93.385
- 64.263
- 4.608
Tam bir hiyarcan gsye saplayacagız yazdıgı icin saplanmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir hiyarcan gsye saplayacagız yazdıgı icin saplanmıs
adres verdim birine gel diye tehditten ceza yedimSayim yapacaz işyerinde onu dusunuyorum. Sen niye ceza yedin.
Can Karabacak geldi yine sutlanmis![]()
Onu bugüne kadar ben de anlamadım. Dediğin gibi fazla dışarı çıkmıyorlar heralde, yoksa bugüne kadar dayak yememeleri mucize.İnsan içine pek çıkmıyorlar herhalde. Dayak vakası çoktan olurdu çünkü bu kadar rezilliğe. VAR sonrası iyice azıttılar.
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: “Bu ülkede hakemlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Bizi arayıp hakemler hakkında zamanında destek isteyenler köprüyü geçince ilk bizi doğramaya başladı.”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Hüseyin Göçek'in yanına kesinlikle fiziki müdahale için gitmedim. Sözlü olarak yaptığı hataları anlatacaktım ve Yeni Malatyaspor'un hakkını savunacaktım. Fakat hakemin yanına gidişim, koşuşum vs yanlış algılandı." (Ajansspor)
![]()
az delikanlı olda yaptığını kabullenYeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Hüseyin Göçek'in yanına kesinlikle fiziki müdahale için gitmedim. Sözlü olarak yaptığı hataları anlatacaktım ve Yeni Malatyaspor'un hakkını savunacaktım. Fakat hakemin yanına gidişim, koşuşum vs yanlış algılandı." (Ajansspor)
![]()