Malatya´da Maç Bitti, Saha Karıştı

Ee hakemlere destek bildirisine imza atarken düşünecektiniz. Bu düzen sizi de yutar demişti insanlar.

Adil Gevrekten gevşek gevşek hareketler.

İnsan içine pek çıkmıyorlar herhalde. Dayak vakası çoktan olurdu çünkü bu kadar rezilliğe. VAR sonrası iyice azıttılar.
Onu bugüne kadar ben de anlamadım. Dediğin gibi fazla dışarı çıkmıyorlar heralde, yoksa bugüne kadar dayak yememeleri mucize.

İnşallah küme düşersiniz Beşiktaşın iz kurtarsın sizi şampiyon olmaları için uğraştığınız zamanlar unutulmadı

Schalke maçı sonrası kulüpler birliği ortak açıklamasına atıfta bulunmuş

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: “Bu ülkede hakemlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Bizi arayıp hakemler hakkında zamanında destek isteyenler köprüyü geçince ilk bizi doğramaya başladı.”

Son düzenleme:
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: “Bu ülkede hakemlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Bizi arayıp hakemler hakkında zamanında destek isteyenler köprüyü geçince ilk bizi doğramaya başladı.”

O zaman daha da beter olur umarım.

Noldu destek istediklerinde verdiniz desteği verdiniz desteği beter olun şimdi SVİHS

Az kaldi bu hakemlerden birisini linc edecekler bir macta veya disarida bir yerde.

Böyle bir olay yasanmadan olayin vahametini anlamayacak serefsizler.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Hüseyin Göçek'in yanına kesinlikle fiziki müdahale için gitmedim. Sözlü olarak yaptığı hataları anlatacaktım ve Yeni Malatyaspor'un hakkını savunacaktım. Fakat hakemin yanına gidişim, koşuşum vs yanlış algılandı." (Ajansspor)

:asd:

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Hüseyin Göçek'in yanına kesinlikle fiziki müdahale için gitmedim. Sözlü olarak yaptığı hataları anlatacaktım ve Yeni Malatyaspor'un hakkını savunacaktım. Fakat hakemin yanına gidişim, koşuşum vs yanlış algılandı." (Ajansspor)

Tam Terim'in istediği başkan tipi.

Murat Sancak sahaya inip hakeme sövdü diye 420 gün ceza almıştı bakalım Adil Gevrek ne ceza alacak

az delikanlı olda yaptığını kabullen

Geri
Üst Alt