Mamadou Niang Fenerbahçe'de

Cevap: Mamadou Niang Fenerbahçe'de

volkan emre ve gökhan gönül mevkilerinin en iyisi

selçuk mehmed özer caner kazım oldukça iyi rotasyon oyuncuları

semih ve gökhan çok formsuz olsalarda eski gol kralları

bekir ilhan önder pek yeterli değil ama sonuçta en iyi yerli kadro fenerde

selçuk hariç hepsine katılıyorum selçuk bir iyi oynuyor bi kötü oynuyor napcağı belli değil :D ..

mehmet mücadeleci bir oyuncu.. ama daha özeri göremedik bu sene kendini gösterirse gösterir yoksa o da selçuk gibi olur

Geleceğin büyük yıldızı, fenerin prensi Özer geçen sene 14 maça ilk 11 çıkmış, sezonun yarısından çoğunu sakat geçirmiş ki kendisi hala sakat, hatta sezonun bir kısmında psikolojik sakatım diye açıklama yapmış sen hala büyük topçu diyorsun..Özer futbolcu değil..İnsana zeka sonradan gelmez öyle havadan..Caner zekasını geliştiremez, biraz umudumuz olsa zaten alırdık diyorum, niye bırakalım..Sen hangi adamı gördün başarılı olmuş böyle 3 büyüklerin birbirine bıraktığı..? Ben Topuz'un vasatı aşan bir performansını görmedim, hep eleştirildiğini gördüm..Beğenmiyorum adamı da..Evet bu adamlar futbolcu değil..:D

Adam bu sistemde Guiza'dan beter olacak..Üzülüyorum..

Cevap: Mamadou Niang, Fenerbahçe'de

Dogrusunu söylemek gerekirse 31 yasinda olan biri icin cok para harcamis fenerbahce ama Deivid, hani 18 kisilik kadroya bile giremeyen Deivid icin yillik 2.5 m euro veren bir takimdan bahsediyoruz. Dünyanin en kazma forvetlerden biri olan Güizaya yillik 3.5 m euro veren bir takimdan bahsediyoruz. yani fener icin para sorun degil diyebiliriz ama yinede yazik bu harcanan paralara. Transfer isini erken yapsaydi fener (ve biz) cok daha erken, cok daha ucuza cok iyi transferler yapabilirdi.

Cevap: Mamadou Niang, Fenerbahçe'de

Fransa gol Krali.. Adam Guizadan cok cok cok daha iyi..

Fener bu Ligin Favorisi...

----------------Niang------------------------

Dia-------------Alex-----------------Stoch

-----------Emre-------Baron---------------

Kadroya baka anasini satim...

Sırf bu mesaja cvp için üye oldum. Kadroya bak yazmışsın ama bence abartıyorsun. Fenerbahçe defansını adam etmedikçe isterse robinhoyu alsın hiçbirşey yapmaz. Galatasarayı fazla eleştirdiğinizi düşünüyorum. Bugün yenilmiş olabilir ancak yinede bu ligin en büyük şampiyon adaylarından biridir.

Guiza'da geldiğinde ispanya gol kralı olarak gelmişti hayırlısı diyelim :D

12*480*4 + 8 bonservis +1 peşinat....31 yaşındaki bir adamın 4 yıllık maliyeti... oy oy oy oy... :)

Benim anlamadığım hadi 5,5-6 vermemiş olsunlar da kesin bir 4 milyon euro verdiler bu adama yıllık..4 yıl sonra 35 yaşına geldiğinde ve hiç bir işe yaramadığı zamanda da bu adama yıllık 4 milyon euro verecekler..Bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti..:lol:

Benim anlamadığım hadi 5,5-6 vermemiş olsunlar da kesin bir 4 milyon euro verdiler bu adama yıllık..4 yıl sonra 35 yaşına geldiğinde ve hiç bir işe yaramadığı zamanda da bu adama yıllık 4 milyon euro verecekler..Bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti..:lol:

Anlaşılmayacak birşey yok. Adamın yaptığı son sözleşme hali vakti yerinde olduğu takımdan ancak bunun gibi şartlar altında ayrılır. Başka türlü Türkiyeye niang gibi adamları getiremezsiniz zaten. Heleki cl de mücadele edemiyorsanız..

Niang eğer yanında yada arkadasında değişmeli oynayıp geriden top alacağı bir oyun anlayışıyla takıma yerleştirilemezse sıkıntı yaşar.Eğer fb,sadece kanatlardan Dia ve Stoch arkadan da belirli bölgede oynayan Alex'in pasları Niang'ı beslemeye yeter diyorsa yanılır.

Ama Niang Marsilya'da önceki yıllarda olduğu gibi(Brandao,Kone yeri gelince Ben Arfa ve Samassa)yanında partnerleriyle oynarsa rahat gol atar.

Yurtdışında maliyeti üzerinden hesaplandığı için6 milyon gözüküyormuş..Yıllık alacağı rakam 4 milyon euroymuş.. Toplamda yine bir 25 milyon euroya geliyor..Robinho için resmi siteden günü kurtarmıyoruz açıklaması yapan bir takım için komik bir transfer oldu açıkçası..

Yurtdışında maliyeti üzerinden hesaplandığı için6 milyon gözüküyormuş..Yıllık alacağı rakam 4 milyon euroymuş.. Toplamda yine bir 25 milyon euroya geliyor..Robinho için resmi siteden günü kurtarmıyoruz açıklaması yapan bir takım için komik bir transfer oldu açıkçası..

Daha evvel dediğim yere geliyor. Robinho 26 milyon Euro diye haber çıkmıştı - kendisine de 4.5 milyon Euro verildiğini düşünüp hesaplayalım. 26+ 4*4.5= 44 milyon Euro. Yani Robinho'nun bu maliyetle yıllık masrafı (vergiler haric) 11 milyon Euro. Şimdi Niang'a bakalım. Rakam 7 milyon Euro, şampiyonlar ligine kaldığı takdirde ekstra 1 milyon Euro verilecek. Niang'a verilen - Goal.com'u baz alacaksak, ki kendisi karikatür bir sitedir - 4.5 milyon Euro (asıl rakam 2.7 milyon Euro). Goal.com'a göre 7+4*4.5= 25 milyon Euro. Senelik maliyeti 6.25 milyon Euro. Aradaki farkı sen de görüyorsundur sanırım, ki bunlar yanlış rakamlar.

Üstüne üstlük şu mesele de var - varsa veriyorsun, varsa alıyorsun. Gerçekten bu kadar basit. Sen Stoch'u almışşın, senelik maliyeti 2.5 milyon Euro, bonservis dahil. Dia bonservis dahil senelik maliyeti 2.75 milyon Euro. Bunun üzerine Niang'a verilen verilirdi, aksi takdirde forvetin de kalmayacaktı. Son olarak, aldığın Marsilya'nın son beş sezonunda as forveti, geçen yılın gol kralı, en iyi 11'deki forvet. Ne bekliyorsun, bir anlatıver. 31 yaşındaymıs - e Forlan da 32, keşke alsa Galatasaray ya da Beşiktaş. Hagi o yaşta geldi Galatasaray'a, fena mı oldu? Yani asıl alıp veremediğim ağzımıza sakız olmuş klişe laflar - yok efendim yaşı 31miş, yok efendim çok pahalıymış, falan filan. Adam gelsin, oynasın, zevk versin, bize ne parasından? Ha, batmak üzere olursun, Beşiktaş gibi kulübü gelir olmadan salt borçla idare edersin, o zaman eleştirirsin. Ama şu durumda saçma.

boşuna maliyetini hesaplamayın sonucta guizaya bile nekadar para verdiler guiza onlara ne verdi? hiçbirşey. ama malesef niang oyle deil nianga cok para baglamış olabilirler ama niang o parayı cıkarır. bu adam bir forvette olması gereken herşeye sahip yerden havadan her turlu leblebi gibi gol atar şu an dunyanın her takımında da direk forvet oynayabilir. ve şuan bence turkiyedeki en iyi forvettir niang kimse baros demesin barosa kuvvet ve hava hakimiyeti ekleyin ozaman niang olabilir. nasıl olduysa bunlar ilk defa duzgun bir transfer yaptılar niangı getirebileceklerini hiç sanmıyordum

Geri
Üst Alt