Mamadou Niang Fenerbahçe'de

Cevap: Mamadou Niang Fenerbahçe'de

Adamın niye bu kadar gelmek için çırpındığı anlaşıldı :)

Daha evvel dediğim yere geliyor. Robinho 26 milyon Euro diye haber çıkmıştı - kendisine de 4.5 milyon Euro verildiğini düşünüp hesaplayalım. 26+ 4*4.5= 44 milyon Euro. Yani Robinho'nun bu maliyetle yıllık masrafı (vergiler haric) 11 milyon Euro. Şimdi Niang'a bakalım. Rakam 7 milyon Euro, şampiyonlar ligine kaldığı takdirde ekstra 1 milyon Euro verilecek. Niang'a verilen - Goal.com'u baz alacaksak, ki kendisi karikatür bir sitedir - 4.5 milyon Euro (asıl rakam 2.7 milyon Euro). Goal.com'a göre 7+4*4.5= 25 milyon Euro. Senelik maliyeti 6.25 milyon Euro. Aradaki farkı sen de görüyorsundur sanırım, ki bunlar yanlış rakamlar.

Üstüne üstlük şu mesele de var - varsa veriyorsun, varsa alıyorsun. Gerçekten bu kadar basit. Sen Stoch'u almışşın, senelik maliyeti 2.5 milyon Euro, bonservis dahil. Dia bonservis dahil senelik maliyeti 2.75 milyon Euro. Bunun üzerine Niang'a verilen verilirdi, aksi takdirde forvetin de kalmayacaktı. Son olarak, aldığın Marsilya'nın son beş sezonunda as forveti, geçen yılın gol kralı, en iyi 11'deki forvet. Ne bekliyorsun, bir anlatıver. 31 yaşındaymıs - e Forlan da 32, keşke alsa Galatasaray ya da Beşiktaş. Hagi o yaşta geldi Galatasaray'a, fena mı oldu? Yani asıl alıp veremediğim ağzımıza sakız olmuş klişe laflar - yok efendim yaşı 31miş, yok efendim çok pahalıymış, falan filan. Adam gelsin, oynasın, zevk versin, bize ne parasından? Ha, batmak üzere olursun, Beşiktaş gibi kulübü gelir olmadan salt borçla idare edersin, o zaman eleştirirsin. Ama şu durumda saçma.

benim duyduğum niang 3,5 m euro alacakmış şampiyon olunursa 500 bin prim alacakmış kaç yıllık sözleşme bilmiyorum 3 yada 4 tür.4 olsa 21-22 m euro maliyeti olur yıllık 5,5 m euro olur çok da fazla değil işin doğrusu.Bugünkü futbol piyasasında tabiiki yoksa babamla ben ömür boyu çalışsak kazanamayız o parayı :D.

712.jpg

yıllık 3.5 alıcak 500.000 imza bedeli ayrıca şampiyon olunursa 500.000 daha alıcak

Az bile bu paralar bu adama, Niang bu beyler boru değil.

Abartın, abartın.Yeni Anelka, yada Guiza, Türkiye'ye hoşgeldin.Senden bir cacık olmaz.2 sene sonra kapıdasın.

Abartmak ? Sen bu adamı bir kez olsun izledin mi bana onu söylesene ?

Senden fazla izlediğime emin ol.Hiçbirşey yapamayacak.Aksine takım içi dengeleri bozacak.Semih'i, Gökhan'ı küstürecek.Takım oyuncusu değil.Bireysel oynayan bencil bir oyuncu Niang.Anelka, Guiza geldiğinde de sen havalara uçmuşsundur eminim.Ama sonuç ortada.O da öyle olacak.

Senden fazla izlediğime emin ol.Hiçbirşey yapamayacak.Aksine takım içi dengeleri bozacak.Semih'i, Gökhan'ı küstürecek.Takım oyuncusu değil.Bireysel oynayan bencil bir oyuncu Niang.Anelka, Guiza geldiğinde de sen havalara uçmuşsundur eminim.Ama sonuç ortada.O da öyle olacak.

Ne kadar izlediğin belli oluyor, neyse bana bu mesajdan sonra laf düşmez. İyi forumlar... :)

Ne kadar izlediğin belli oluyor, neyse bana bu mesajtan sonra laf düşmez. İyi forumlar... :)

''Mesajtan'' denmez, ''Mesajdan'' denir.Önce yazmayı öğren.Sana laf düşmeyeceğini zaten biliyorum.Niang adam filan değil.Baros onu ikiye katlar.

Beni üzen konu su, bügün Juventusda oynayan Diego bile bu kadar para kazanmiyor, Romada oynayan Baptista bile bu kadar para kazanmiyor. Avrupada Luganoya göre, Nianga göre, Diaya göre, Güizaya göre cok daha kaliteli olan topcular bunlarin kazandiklari paranin yarisina oyniyorlar. Beni üzen konu bu.

Niang a bile adam diil dendi ya bu kadar olur.. yani şöyle söyliyim niang şuanda dünyanın her takımında direk oynayabilecek bir forvettir yerden havadan guizanın atamadığı her şutu kafayı gol yapar izleyip gorucez zaten boga gibide gucludur malesef barosta niangı 2 ye katlıyamaz bu kadar hafife almayın bu adamı sırf fener aldı diye

Az bile bu paralar bu adama, Niang bu beyler boru değil.

Vay be ne Niang'mış.

Bir Baros değil bu adam.

Marsilya'ya faydası, Bobo'nun Bjk'ye faydası kadar anca var. Ki o Marsilya ısrarla Boboyu istiyordu geçen seneye kadar.

Herşeyi geç, daha geçen hafta "Katardan da teklif gelmedi, yaşım 31 oldu artık transfer olup para kazanma şansım azalıyor, çok üzgünüm" diye demeç vermiş bir adam.

Hani Ts'li Jaja daha büyük transfer olmasa gaza geleceğiz hep beraber. :SS:

Vay be ne Niang'mış.

Bir Baros değil bu adam.

Marsilya'ya faydası, Bobo'nun Bjk'ye faydası kadar anca var. Ki o Marsilya ısrarla Boboyu istiyordu geçen seneye kadar.

Herşeyi geç, daha geçen hafta "Katardan da teklif gelmedi, yaşım 31 oldu artık transfer olup para kazanma şansım azalıyor, çok üzgünüm" diye demeç vermiş bir adam.

Hani Ts'li Jaja daha büyük transfer olmasa gaza geleceğiz hep beraber. :SS:

Bobo'yu isteyen Marsilya değil sanırım St Etiene'di. Hem Marsilya, Niang'ın yerini Fabiano'ya dolduruyor.

Geri
Üst Alt